A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fordjee
    Sziasztok!

Először is grat mindenkinek, jól nyomjátok, Korbinnak meg kitartást, remélem sokáig eljutsz a Vasassal.
    Most pedig következzen a 2. szezonom összefoglalója a Millwall-al.
    A sikeres feljutás után hirtelen azt se tudtam, hogy mihez fogjak a klubnál. Túl sok mindenhez nem is tudtam hirtelen, mert sikerült 6 milliós minuszban zárni az évet. Ennek ellenére kaptam 15 milliót igazolni, ezt annak tudtam be, hogy kb. 60 milliót kaszírozunk a tv-s jogdíjakból, így a számításaim szerint a 2. szezont kb. 30-40 milliós pluszban fogjuk zárni. (Ez így is lett).
    Az elvárások sem nekem, sem a vezetőségnek nem voltak túl magasak, benn kell maradni bármi áron. Úgy gondoltam, hogy egy komplett csapatot össze fogok vásárolni, mert a játékosaim az első osztályhoz borzasztó gyengék voltak.
    Ez nyilván nem sikerült, de azért sikerült pár jól csengő nevű játékost leigazolni. Nézzük egyenként őket.
    Annan jól bevált, sokat szerelt és darált a középpályán.
    Fabianski nagy igazolás volt, remekül védett, az egyik legjobb játékosom lett.
    Forren a védelembe jött, a klubikon Robinson mellé, ő is remek vétel volt.
    Ince sajnos nem váltotta meg a világot, kevés jó meccse volt, és sokat is volt sérült.
    Rossi volt a mélységi irányítom, jól mozgatta a csapatot, ő is a erősségek közé tartozott.
    Pepe cserének jött és annak be is vált, Rosicky nagy csalódás volt, folyamatos sérülések, ráadásul
    Woolford ki is szorította, a legjobbak között is nagyszerű teljesítményt nyújtott.
    Eboue csak fél évet volt nálam, de ő is remek igazolás volt.
    És végül Cahill, ő nálunk kezdte a karrierjét gyakorlatilag, a szurkolók még mindig imádják, fontos gólokat
    szerzett, és mintha elfelejtett volna öregedni.
    A szezont két vereséggel kezdtük, ezután visszaálltam az alap taktikámra, támadás mindenki ellen,
    egy mélységi irányítóval és egy box-to-box-al, a ball winning és kevésbé támadó taktika nem működött. Meg is táltosodtunk rendesen, folyamatosan a 10. hely környékén tudtunk maradni. A szezon elején azt gondoltam, hogy a kiesés elkerüléséért fogunk harcolni, de szerencsére nem így lett, már jóval a bajnokság vége előtt bebiztosítottuk a bennmaradásunkat, így az utolsó 12 meccsre sikerült is teljesen leereszteni.
    Azonban így is a 12. helyet tudtuk megszerezni, ami majdnem a klub történetének a legjobb helyezése.
    A vezetőség elfogadta a fejlesztési terveket is, év végére sikerült 30 milliós pluszba kerülnünk, mindenki boldog és nagy az öröm, úgy néz ki, hogy sikerült egy stabil középcsapattá válnunk. Ez mondjuk a következő szezonban fog eldőlni inkább.
    Ami nem lesz könnyebb, mint az előző mert rengetek játékosomnak le fog járni a szerződése, és nem
    újítom meg szinte senkinek, mert nagyon sok fizetést kérnek, főleg ahhoz képest, hogy mit tudnak.
    A 3. szezonra szeretnék megint a középmezőnyben végezni, ennyi az elvárás is.
    Ami még érdekes, hogy a nagycsapatok ellen (Man U, Pool, ARsenal, Chelsea, City) oda-vissza kikaptunk, esélyem se volt ellenük. Végül pár kép a végére.

Átigazolások
    Csapatstat1
    Csapatstat 2
    Meccsek 1
    Meccsek 2
    Tabella