A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #95101 Úgy gondoltam,elég volt a láblógatásból.Ideje újra belevágni valami értelmetlen, időrabló,a családot bosszantó,és az idegeket próbára tévő elfoglaltságba.Íme tehát a következő feladat.A háttérről,és a keretről nem hiszem,hogy bármit kellene mondanom,de talán mégis érdemes bemutatni,mint elrettentő példát.Gyenge idegzetűeknek a következő képek nem ajánlottak:
Facilities.
A csodálatos keret.
És hárman a klub ikonikus figurái közül:
A fényes jövő-Ferkó.
A megbízható jelen-Remili.
A dicső múlt-Ferenczi.(remélem ezt a szezont még kihúzza,és nem a pályán dobja fel a talpát.)
Az edzés a kis hazánkban már megszokott 1-1,5 csillagos,a személyzet mégis a kívánt létszám felett volt.Tehát már az első nap ízelítőt kapott Angyalföld büszkesége egy kis simogató szellő képében,a közelgő tornádóból.A sajtótájékoztatóra már úgy érkeztem, hogy két staff,és hat,a futballistákra megtévesztésig hasonló embernek megköszöntem az eddigi odaadó,és felbecsülhetetlen munkáját.Menjenek inkább az önkormányzathoz segélyért,mert bármilyen hihetetlen,de itt ezentúl egy futballklub fog működni.Az áldozatok között volt bizonyos Görgényi,Matolcsi,Nagy Tamás,Menyhárt Attila nevű futball parodista is.Itt egyenlőre megálltam,mert valakiket azért pályára is kell majd küldenem.Úgy gondoltam,hogy a jelenlegi kerettel játszom,és ha rosszul alakulnak a dolgok,menet közben hozok egy-két free player-t.Bár ha jobban belegondolok,az nem fog menni,mert a fizetési keret elérte a térdmagasságú plafont.Akkor majd adok ifiszerződést néhány szürke srácnak.Ebben a ligában futballozni úgysem tud senki,jól ellesznek itt.A média a 10.helyre vár,de a vezetőség szerint boldogok lesznek,ha nem esünk ki.Annyira viszont már a ismerem a helyi viszonyokat,hogy innen kiesni elég nagy bravúr lenne.A liga favoritjai a ZTE és a Nyíregyháza,ezt majd még meglátjuk.
Miről is nem esett még szó?Ja igen,a pénzügyek.Erre kár a szót vesztegetni,mert ami nincs,arról értelmetlen beszélni.Azért van két szponzorunk,évi 306k értékben.Itt nem az lesz a kérdés,hogy mínuszban leszünk-e szezon végén,hanem hogy mennyivel.
Mivel most nem használok külső db-t,és nem barkácsoltam az editorral sem(A Libakupa eltüntetésén kívül),kicsit más lesz,mint a Haladás karrierem.Nem lesznek járókeret nélkül is sétálni tudó ifik,lesz viszont vastüdő,és újraélesztő felszerelés az orvosi szobában.Valamint az emelkedő pénzdíjakat is hiányolni fogom.Nem is érdekel a saját utánpótlás.Teljes erővel a scout rendszer kiépítésére koncentrálok,és az sem érdekel, ha majd 10 kicsi négerrel hozom rá a frászt a Tisztelt Futball Társadalomra.
Szóval még nem vagyok benne biztos,hogy most megőrültem,vagy ennyire unatkozom, de megkezdem itt a pályafutásomat.Azért ez mégiscsak egy hatszoros bajnok, négyszeres kupagyőztes klub,és egykor válogatott klasszisokat adtak az országnak. Megérdemlik,hogy a bajban segítse őket valaki.
A játék felfüggesztésének,tetszés szerinti időben való befejezésének jogát fenntartom magamnak.(Ha esetleg holnap reggelre kigyógyulok pillanatnyi elmezavaromból.)