104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
gratulálok ember....kitettél magadért. -
loál :D
am zuiverloon megéri, részletre sztem jöjjön, de mentésed, te tudod :) -
Zuiverloont 9 millió font elhozni, különben jöhetne :D
Most nézem h a tarcsiban van egy 114/170es 21 éves jobbhátvéd, fejlődnie kell még és jöhet fel :)
Pierre Ducasse[153/176] és Blaise Matuidi[161/170] jöhet vkpnak eddig, bár még van kb 1,5 hónapom h igazoljak, szal megvárom a megfelelő embert.
Ghalyt télen igazoltam, kiegészítő embernek jó volt, de picit agresszív :DDDD
-
jobb bekk zuiverloon
vkp meg... nézz szét faqba :D -
Thx.
Középmezőny beígérve, 24 millió font átigazolásokra, ami szerintem kurvasok :D ebből lesz egy jó kis jobbhátvéd meg egy vkp. -
Amint látom a tabellát az Arsenal a bajnokság végére 89 pontra van belőve mint nálam az elmúlt két esztendőben.Tehát rém egyszerű a feladat,aki bajnok akar lenni 89 pontnál többet kell összeszednie ,mintha egy ügyességi gyűjtögetős játékot játszanál, gyűjts össze egy megadott pontot ,hogy megnyerhesd a játékot 
Amúgy nagy gratula a bentmaradásért ebben a roppant erős bajnokságban
-
Érkezik valószínűleg Raúl, utálom mint játékost, de nem rossz értékei vannak, 1 évig jó lesz, Aarónnak úgyis kell még fejlődnie. Az utánpótlásom nagyon durva, kár hogy nincs rendes Genie Scout, mutatnék egy képet a tehetségeimről :)
Most fejlesztik az utánpótlást és az edzőközpontot, + 10250 hely a stadionba, vmelyik idei kulcsjátékos távozni fog, sok pénz lesz ez a fejlesztés... Simoes 5,25 millió fontot ér, 7től már mehet. -
Az az erősítésektől függ, érkezik Aarón és Saivet előre, a védelmemet megkéne még erősítenem, meg egy jó vkp kéne úgy igazán. Uefát szeretnék, de nem vágom miért csak 3 bl és 1 uefa hely van, szóval 10dik hely környékét tervezem kb, bár ha az első félévem olyan idén mint a második akkor meg lett volna már idén. -
grat a benntmaradásért.Jövőre mit tervezel? -
A Tabella:
És a keret:
-
Ja ha sok lovét szeretnél összeszedni a nyári átigazolásokra addj el mindenkit aki felesleges számodra még tarcsi is. pepecselős meló ,de jól jőn minden stex. Olletve nagyon fontos a PL bajnoki cím ,rengeteget lehet vele kaszálni főleg a TV-s kőzvetítési bevételek miatt illetve a BL-ben juss el minnél messzebre a döntőig meg se állj. -
Santana: Próbáld meg a Man. City-től leigazolni Micah Richards és Michael Johnson-t. Nagyon fiatalok és kiba jó pléják: Micah a védelem közepén és jobb oldalt tud maradandót alkotni, Johnson pedig a középpályán tud érvényesűlni ,de nagyon. Jefferson Farfan is egy jó igazolás lehet számodra a bal oldali támadásoknál, Babel és őt rotálhatod meccsenként illetve ha sérűlés van ezen a poszton valamelyik mindig bevethető lesz számodra. A védelem jobb oldalán érdemes lenne megszabadulnod Aurelio-tól ha teheted majd és Chiellini-t hozni helyette. A védelem tengelyébe pedig mindenféleképpen csapj le Barzagli-ra a Palermo-tól.Tuti pont Carragher mellett. -
Akkor Aguero tökéketes vákasztás kesz ha lesz rá kereted, kib sokba kerűl elhozni az Atletico-tól ,nekem nem sikerűlt sajna olyan magas a kivásárlása.Csináld azt,hogy ostromold folyamatosan a csapatát(így más nagycsapat is bejelenkezik érte és ha lesz egy kis szerencséd elviszi majd egy tehetősebb klub amely nem spanyol, illetve hízelegj a sajtón keresztűl aguero-nak. Én csak a 3-ik szezonban tudtam leigazolni kivásárlás nélkűk mivel a Milan elvitte őt a madridtól ,de megéri hidd el.Én eladtam Palacio-t a milannak Aguero meg jött hozzám(nem játékos cserével természetesen). Első szezonban termelte a gólokat nálam és Torres-el fantörpikus csatárpárost tud alakítani ha kétcsatárral nyomod.
A másik minőségi igazolás lehet számodra még Guilherme. Fiatal és potom pénzért szinte elhozhatod. Rodrigo Palacio os minőségi igazolás nagyon teknikás csatár,csak nálam sajna sokat volt sérűlt két év alatt, így inkább Aguero-ra beváltottam.
Illetve érdemes még Henri Saivet, Lauri Dalla Valle és Damien Le Tallec-et szinte ingyen elhozni. Még nagyon fiatalok ,de jó edzéstervel pár éven belűl minőségi támadó játékosok vállhatnak belőlük. -
hát most decemberbe készül el a fejlesztés kb 6000lesz de remélem nyáron megint fejlesztik vagy ujat csinalnak!
amugy grat mindenkinek -
Mario Santana #14100 most nézem, hogy kihagytam azt hogy én is a liverpoolal vagyok, höhö
nálam is rotáció van, mert különben besírnak a játékosok. csatárposzton viszon erősítenem kéne, mert átálltam a 2 csatáros taktikára és így csak 1 csatárom maradt cserének. gondolkozom az aárón gyereken vagy sturridge-on. majd meglátjuk hogyan alakul a költségvetés. -
Na mentem majd jelentkezem meccsekről ahogy lesz időm játszani kicsit. További szép napot és edzősködést mindenkinek!
-
A rotációt nem szeretem, de az első két szezonban bejött míg a tavalyinál a rövid kispad a sérűlések miatt majdnem elúszott, itt szinte állandó kezdőcsapat volt. Így vissza kellett térnem a rotációra,remélem sikeres lesz a mostani szezon is.
Sokan gondolják azt ,hogy egy nagycsapat irányítása milyen könnyű, de ha nem jönnek az eredmények(nem győzelmek) hanem kupdiadalok vagy bajnoki cím akkor a vezetőség kibax mint macskát xarni. Ezért is volt nehéz az első 2 szezonom,mert hazárdíroztam rendesen
Igértem fűt fát az elnökségnek bajnokság, kupák ezért jött több lóvé játékosokra,de ha eredmények nem jönnek akkor agyő...
A Premier Liga 3 év távlatában kibaszott nehéz egyébként. Arsenal, MU, Chelsea mellett nem nagyon lehet hibázni. Azt vettem észre ,hogy egy BL-t könyebb megnyerni mint az angoloknál helyt állni a bajnokságban vagy kupákban ,mint az életben. -
zsilike #14097 [IMG] [/IMG]
-
Mivel 3 csatárral nyomom ezért ott szükséges volt a frissítésre. Babel,Torres és Kuyt maradt míg érkezett szépen fokozatosan 3 szezont követően Farfan(ő baloldali támadó középpályásként is nagyszerű) bombagól gyáros, Pandev a jobb oldalra Kuyt mellé, középen pedig Torres és Aguero(legnagyobb pléják egyike góltermelésben) drága is volt de rajta lívűl tavaly nem is igazoltam mást.Sajna lesérűlt a 2010-es VB-n így még keresi önmagát a mostani szezonban. A gyakori sérülések miatt muszály bő kerettel dolgozni ezért próbáltam posztokra lét hasonló kaliberű játélost alkalmazni. -
A védelemben nagytakarítást kellett tennem. Hyypia már öreg volt Finnan nekem sose volt meggyőző Skrtel is ment. Helyettük pedig jött Vanden Borre és Kompany illetve Barzagli(nagy pléja) ha nme a legjobb a védelemben nálam. Micah Richards és Michael Johnson ugyancsak nagysterúel fiatal koruk ellenére ,nem volt nehéz lecsapni rájuk a city-től. A mostani szezonban mindössze 3 pléját sikerűlt elcsábítani: Taiwo, Garay, és Guilherme. Muszály volt bővíteni a keretet ,mert éppen a rövid pad miatt nem bírtam a nyomást az előző szezonban és buktam el lét kupát is és majdnem a bajnoki címet. -
Kapustéren Reina alapember volt az első szezonban ,a lövi szezonban viszont kellett nekem egy fiatal nagy tehetség.Ustari-ról sok jó hallottam netes körökben így ő lett az alap kapusom a 3-ik szezontól míg Reina ment a Lazio csapatához.Ochoa után is érdeklődtem mikor kapust kerestem ,de ő nemet mondott és inkább a Valenciát választotta. Ustariért így utólag nagyon jól jártam. -
A legnagyobb igazolás Fabregas nevéhez fűződik. Ugyebár első szezont követően az Inter nagyon komoly összeget ajánlott Xabi Alonso-ért és mivel Wengert kirúgták az ágyúsoknál jött helyette Pat Rice így el tudtam hozni Fabregast alonsoért kapott maniért kihasználva az Arsnealnál történt kaotikus állapotokat.. Jó helyzet kihasználás jó időben. Sajnos Owen-t hiába hoztam el a szarkáktól 2 év alatt nem sikerűlt felűlmúlót alakítania ,és mivel az Aston Villa előnyös pénzt kínált a megvételére elpasszoltam illetve Rodrigo Palacio okozott számomra csalódást.Nem rossz pléja ,hiszen termelt pár fontos gólt,de többet volt sérűlt mint egészséges meg kellett szabadúlnom tőle. A milan kecsegtető ajánlatára pedig nem tudtam nemet mondani. Németh esete kicsit szívbemarkoló mert próbáltam neki többszőr is lehetőséget adni,de kevés volt számomra(macimalista vagyok sajna) és éppen a 3-ik szezont követően a friss BL győztes juve 10 milláért elvitte a fiatal magyar tehetséget én pedig bosszúból hoztam Chiellinit mert a bal oldali védelmem Riise és Aurelio rapszódikus teljesítménye miatt néha csapnovaló volt. Aurelio ment Risse még maradt egy szezonra ha sérűlés miatt nem bevethető esetleg Chiellini vagy Taiwo. -
Köszönöm
-
nagygrat :) -
Gratula a barca ellen
-
És az eddigi legszebb győzelem egy nagy csapat ellen az előző szezonban a BL-ben. Én se akartam elhinni 
-
A mostani szezonom eddigi lejátszott meccsei:
A Community Shield végre megvan, eddig kettőt buktam...
-
Santana: Nálam nagy adatbázissal kezdtem az angol PL és championship a magyar nb1 nb2 illetve az olasz SerieA bajnokságokkal. Magyar természetesen azért ha egszer megunom a pool'-t bár kétlem akkor a magyaroknál szeretnék valamit nagyot véghezvinni főleg válogatott terén. A PL mellett pedig még az olasz klubcsapatokkal szimpatizálok.
A jelnlegi keretem:
Bármilyen erős pénzügyi kerettel rendelkezem sajnos én se tudok bárkit elvinni lásd. Villa vagy Silva a Valenciánál(isten pénze nem lenne elég őket elhozni) vagy a PL pár csapata főleg riválisok.Ezért próbáltam már az elején a fiatalokra lecsapni. Sajnos nálam valamiért nem megy sem a miniscout sem az FMscout legfrissebb verziója így kénytelen vagyok a játékban alkalmazni a tehetségel és számomra szimpatikus pléják leresését főleg játékosfigyelők segítségével, Ez sok idő ,de megéri pepecselni. -
Mindenkinek köszönöm a gratulációkat. Régi fm-s vagyok annó még a 2006-os játék idején vettem részt a fórum életében 9 szezont sikerűlt lejátszani. a 2007-es fm-el sokat szenvedtem míg a mentésem sajna elszállt a bajnokság közepén le is törőltem a játékot akkoriban. A 2008-as fm-et kb. 2 hónapja kezdtem el és eddig nem sikerűlt megunni. És csak a livi senki más 
-
Utley #14085 Bocsi mekkora lett a stadionod?Saját pályán tolod vagy még mindig a Kingstonian pályán mennek a meccsek? -
Jelentkeznék az egyik fentmaradó helyre Monaco-val -
Nyáron jön Aarón ingyen és Saivet 5 milláért Swanseaba :) -
reggelt - első tétmeccsem
-
OMG! Spanyol amatőrcsapatommal (nuku fizu, nuku pénz, egyik spíler se ér 1 fontot se) egyelőre tartjuk a lépést a feljutásra pályázó csapatokkal. Fontos meccs jött, X-el már kiegyeztem volna. Ehhez képest a mérkőzés alatt vagy 3x változtattam meg a nézőpontomat. Tehát akkor Gramenet - Ibiza-Eivissa 2-0 majd 2-2, majd 2-4, majd 4-4 után:
-
Hhahaahhaha 
3-3as idegenbeli dontetlen utan, 0-2nel mar nempicit voltam ideges...
-
na léptem is jo8t mindenkinek! -
igy állunk eddig remélem meg lesz a bentmaradás jan-ban jön az erősités!!:)
liga kupába az elődöntöbe vaunk a szerencsés sorsolásnak köszönhetően!
-
szeva májsztró!:D
nagykirály vagy mint mindig -
Ok, azért köszi -
ja jo mecsek voltak az én favoritom a MU az továbbment és az a lényeg! szegény Gefatét meg sajnálom!

[/IMG]