A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
A legnagyobb igazolás Fabregas nevéhez fűződik. Ugyebár első szezont követően az Inter nagyon komoly összeget ajánlott Xabi Alonso-ért és mivel Wengert kirúgták az ágyúsoknál jött helyette Pat Rice így el tudtam hozni Fabregast alonsoért kapott maniért kihasználva az Arsnealnál történt kaotikus állapotokat.. Jó helyzet kihasználás jó időben. Sajnos Owen-t hiába hoztam el a szarkáktól 2 év alatt nem sikerűlt felűlmúlót alakítania ,és mivel az Aston Villa előnyös pénzt kínált a megvételére elpasszoltam illetve Rodrigo Palacio okozott számomra csalódást.Nem rossz pléja ,hiszen termelt pár fontos gólt,de többet volt sérűlt mint egészséges meg kellett szabadúlnom tőle. A milan kecsegtető ajánlatára pedig nem tudtam nemet mondani. Németh esete kicsit szívbemarkoló mert próbáltam neki többszőr is lehetőséget adni,de kevés volt számomra(macimalista vagyok sajna) és éppen a 3-ik szezont követően a friss BL győztes juve 10 milláért elvitte a fiatal magyar tehetséget én pedig bosszúból hoztam Chiellinit mert a bal oldali védelmem Riise és Aurelio rapszódikus teljesítménye miatt néha csapnovaló volt. Aurelio ment Risse még maradt egy szezonra ha sérűlés miatt nem bevethető esetleg Chiellini vagy Taiwo.