A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Akkor Aguero tökéketes vákasztás kesz ha lesz rá kereted, kib sokba kerűl elhozni az Atletico-tól ,nekem nem sikerűlt sajna olyan magas a kivásárlása.Csináld azt,hogy ostromold folyamatosan a csapatát(így más nagycsapat is bejelenkezik érte és ha lesz egy kis szerencséd elviszi majd egy tehetősebb klub amely nem spanyol, illetve hízelegj a sajtón keresztűl aguero-nak. Én csak a 3-ik szezonban tudtam leigazolni kivásárlás nélkűk mivel a Milan elvitte őt a madridtól ,de megéri hidd el.Én eladtam Palacio-t a milannak Aguero meg jött hozzám(nem játékos cserével természetesen). Első szezonban termelte a gólokat nálam és Torres-el fantörpikus csatárpárost tud alakítani ha kétcsatárral nyomod.
A másik minőségi igazolás lehet számodra még Guilherme. Fiatal és potom pénzért szinte elhozhatod. Rodrigo Palacio os minőségi igazolás nagyon teknikás csatár,csak nálam sajna sokat volt sérűlt két év alatt, így inkább Aguero-ra beváltottam.
Illetve érdemes még Henri Saivet, Lauri Dalla Valle és Damien Le Tallec-et szinte ingyen elhozni. Még nagyon fiatalok ,de jó edzéstervel pár éven belűl minőségi támadó játékosok vállhatnak belőlük.