104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #95776
    Mekkora király vagyok!!!

Bár nekem csak 2 meccs jutott belőle, de akkor is :D
  • Peti2400
    Gratulálok!Érkezők ?
  • Darthmushroom
    lehet többet is ki bírtam volna kunyerálni, de szerintem így is bőven jól jártam a leigazolásuk és eladásukkal:
    Ince, Morrison, Sergio Roberto
  • korbin555
    Minden csapat abban játszik,mert nincs is több stadion.
    Valahol olvastam egy Gibraltári karriert.A srác igen jól bírta a szenvedést,vagy 7 évet lehúzott ott.Aztán bedobta a törülközőt,mert még a profi státuszt sem érte el a klub.
  • zyndar
    Az egész ország befér a stadionba:

• Gerdzso
    Jogos. :D
  • Darthmushroom
    OFF:
    Manchester United owner Malcolm Glazer dies aged 85!
  • Pietro87
    Akkor ez így rendben is van.

Jelenleg azon tanácskozok, miként alakítsam a keretet. Senki nem keres 1K felett, de még az ingyen igazolhatók is afölött jönnének csak el. Valószínűleg átrakom majd az átigazolási összeget a fizu keretbe: az így jelentősen megnő, és ahogy próbálgattam 1,1 millió euróra lehet levinni az 1,7 milliós rendelkezésemre álló összeget. Kiüríteni nem lehet nullára. Na meg a staff-ba is elkél az erősítés.
  • fordjee
    Szokásomtól ellentétben most egy év közbeni helyzetjelentéssel jelentkezem. És erre elég komoly indokom van.
    Elkezdődött az 5. szezon a Millwall kispadján. Idén a Bl-ben indulunk, úgyhogy komoly erősítésekbe kezdtem. Mivel az előző évben sikerült elég komoly játékosokat igazolnom, illetve nagy tehetségeket is, néhány csapat elkezdett érdeklődni irántuk.
    Úgy döntöttem, hogy kapus poszton újítok és fiatalítok is kicsit, így Fabianski elment, helyette érkezett Sommer, aki elvileg jobb kapus is, és fiatalabb is. Fabianski 32 éves volt, még épp időben adtam el. Morrison epizódszereplő volt és ingyen jött, jó üzlet volt.
    Elment a házi és egyben a liga gólkirálya, Vietto. Számítottam rá, 5 millióért jött, 25-ért ment , és 3-at még kapok, ha 10 gólt lő (9-nél jár). Érdekes , hogy a Real Madrid helyett a Schalket választotta.
    Larabi, ő új szerződést követelt, méghozzá nem is keveset, nem adtam meg neki, nagy tehetség, de ő is pár millióért jött és most 20-at kaptam érte.
    Az érkezőkről a kép beszél helyettem, nagyon jól sikerültek és nagyon olcsón.
    Szinte mindenki a kezdőbe jött. Sommer, Vicente, Bazán, Umiti, Lukaku, Ganso.
    Átigazolások
    Vicente
    Bazán

És akkor, hogy miért jelentkezem. Történetünk során talán először az élre álltunk a bajnokságban. Tabella
    Szenzációs teljesítményt nyújtunk egyelőre, a bl-ben meg még rá is tettünk egy lapáttal.
    Bl csoport
    Pedig a sorsolás után a 3. hellyel is elégedett lettem volna:)
  • korbin555
    Semmi különös.Volt 135k jövedelmed,ami után 28k adót kell fizetned.
  • korbin555
    Igen,NB3.Le lehet tölteni magyar kiegészítőt,és akkor csak arra kell figyelned,hogy ne essenek ki.

De fel nem foghatom,minek a B csapat.Minek egy fizetett gyűjtőtábor a selejtnek?Mert minden jó játékos jogosan fellázadna,ha a 3.ligában kell játszania.Nálunk U21 van,és ha valaki még 21 évesen sem jó az NB1-re,az nem futballista.Ha meg jó az NB1-re,akkor nem küldöm le a Seholsincs Ligába,mert lemegy az értéke.A jobb ifik már 18 évesen mehetnek kölcsönbe,aki meg nem üti meg a szintet,azt eladom,vagy elzavarom. De egy 17 éves gyerek sem kap profi szerződést,akiben nincs meg a potenciál.Az a minimum potenciál,hogyha nekem esetleg nem is lesz jó,de legalább értelmes összeget kaphatok majd érte a piacon.
    Persze lehet másképpen is,nem állítom,hogy nekem van igazam.
  • Pietro87
    Na, erre nem számítottam, de nagyon jó hír, hogy ennyire megemelkedtek a támogatói összegek. Viszont itt nem egészen világos, mit akarnak velem közölni. Ahhoz képest, hogy milyen volt a kilátásunk, megdöbbentőek ezek az adatok: a fizetési keretemet, több mint kétszeresére megemelték; és a majdnem üres büdzsém is most 1,7 millióra euróra rúg. Végül, amely összeget kaptam a végső helyezésemért, az előzőekhez képest szinte elenyésző.

Most következik a vb és az edzőmeccsekkel teli unalmas holtszezon...
  • Gerdzso
    lövésem sincs. :D szerintem NB3 ami nincs bent a játékban, ezért soha nem is fognak sehol játszani? :(

ozbom: nekem egyszerűbb így, csak lefényképezem aztán már kint is sg-n szöveggel, mindennel együtt. Gondoltam nem sok szöveg van, a lényeg meg erről is olvasható... sőt... :)
  • Pietro87
    Most folytatom a Dardanelsport és kíváncsiságból bekopogtam a vezetőséghez, hátha támogatják valamelyik elképzelésemet. magyarán fejleszteném a youth facilities-t, de hiába értenek velem egyet, ez most kivitelezhetetlen. Lementettem a játékot, majd utána panaszkodtam a sajtónak. Erre visszahívtak az irodába, ahol továbbra is kiálltam az igazamért, majd kirúgtak. :) Lassú víz, partot mos elve szerint kell itt haladnom. :)
  • ozbom
    Alt+F9 kombó és kész a screenshot, utána fel lehet tölteni és nem kell a monitort fényképezni. :D
  • korbin555
    A valóságban hol játszik a Györ 2?
  • korbin555
    Chairman.De hozott magával egy igazgatót is.
  • Gerdzso
    A Győri B csapatot betudom nevezni bajnokságba?

off: Engem meg ez a komment...
  • zyndar
    Ezek a monitor-képek kicsinálnak :D
  • Gerdzso
    Ez a bajnokság igen gyenge...

Bajnokság állása
  • Darthmushroom
    tulaj vagy csak sport igazgató?
  • korbin555
    Két év után vettem csak észre,hogy ki is a főnököm.Rosella Sensi.A Róma elnöke volt,onnan jött ide.
  • korbin555
    Velem is előfordul hasonló.Aztán utólag mindig rájövök,hogy nem a karrier a rossz,hanem éppen olyan hangulatban vagyok,hogy a világ egyik csapata sem kötne le.Akkor inkább pihen a játék egy ideig.A VB most jó indok lesz,hogy tartsak egy hónap szünetet.Már úgyis közelítem az 1500 órát.
  • LasDen #95753
    nemtudom. pedig minden klappolt, nyertük a meccseket, jól játszott a csapat, a taktika működött, de valami hiányzott. Nem éreztem jól magam a csapattal. Pedig tele volt fiatalokkal, még ha Muniain és Herrera a télen megpattantak (volna) is. De a Forest is hasonló volt. Az új szezonban 5 meccs után 1-0-4-gyel álltunk, és pont jókor jött a Bilbao ajánlata így megpattantam....
    Szóval valsz a Cruzeiro sem lesz másképp :D
  • korbin555
    Coventry City 2016-2017.
    Elértünk a félidőhöz,és elégedett lehetek.Megilletődve kezdtünk,de összeálltunk,és még egy 6 meccsen veretlen szériát is összehoztunk.Ha azt nézem,hogy a PL szinthez képest jó pár gyengécske játékosom van,akkor ez eddig erőn felüli teljesítmény tőlük.Nem is győzöm dicsérni őket.Már csak tartani kellene a tempót valahogy a végéig.
    Meccsek.
    Tabella.
    Köszönhetően annak,hogy 3 év albérlet után végre hazaköltöztünk,a nézők is szépen visszatértek.16 ezer körüli az átlag nézőszám,ami éppen csak fél ház,és ezzel utolsók is vagyunk,de mégse 7500,mint tavaly.
    Közben elkészült a Youth Facilities.Az most már excellent,de a többi még hagy kívánnivalót maga után.De hát csak most kezdtünk anyagilag helyrerázódni,majd jó lesz a többi is.Most úgyis nagy léptekkel haladunk a kassza degeszre tömése felé.De hát ez a Premier League.
  • korbin555
    Hogy a bánatba lehet 3 hónap után megunni egy karriert?
  • LasDen #95750
    Nem bírok megülni a seggemen :D a Getafe szar volt, a Forest a feljutás után szar volt, a Bilbaot meg szimplán megután 3 hónap után. Cruzeiro meg majd kiderül :D
  • Utley
    Lassan a végéhez érünk az első szezonunknak és örömmel jelenthettem be, hogy 5 fordulóval a vége előtt már matematikailag is behúztuk a English Eastern Counties Premier division első helyét.
    Már előbb is sikerült volna, de pár generált fiatalt teszteltem, mert szeretnk pár saját nevelésű játékost a keretembe tudni jövőre.
    Mondjuk azt nem tudom, hogy a 8.ligára érdemes utánpótlást fejleszteni?
    Jövőre szeretném kiaknázni újra a Cambridge United-el való kapcsolatunkat és pár "tehetséget" kölcsönbe hozni, hogy a 8. ligát is meg tudjuk nyerni, mert cél az élvonal
  • Darthmushroom
    Kéne valami olyan karrier ahol lenne esélyem a "The Greatest" achira.. AFCB-nél bár már 3. voltam de Guardiola rommá nyerte magát a Bayernbe és kb. esélyem nincs utolérni :D
  • Darthmushroom
    megint csináltam egy Milan mentést, továbbra is vicc amit leművel ez a csapat pedig még a keretet is kompletten kicseréltem. szarul játszunk nyerünk 3:1re, jól játszunk kikapunk 3:2re mert 10+ ziccer is kevés h többet rúgjunk mint az ellenfél.
  • korbin555
    Kösz mindenkinek.
    Itt meg nem tudom mi történt,mert szép minden győzelem,de ez a védelem...Szentek.
  • Darthmushroom
    igen azt szét osztva meccsek után, az csak az annyit kap a csapat majd a összesen.
  • korbin555
    Az könnyen előfordulhat.
    Közben az média ki van akadva,ezért.
  • Volcanor
    A szezon közben kapod meg folyamatosan, nem?
  • korbin555
    Megkezdődött a 4.szezonom.
    Az új igazolások,kivétel nélkül free transfer:
    Santos.
    Carroll.
    Dawson.
    Keane.
    Naughton.
    Nicholls.
    Pasa.
    McClean.Állítólag szuper tehetség.(Én annyira nem vagyok tőle lenyűgözve.Siralmasak a technikai képességei.)
    Ez pedig a taktika,a kezdőcsapattal a pályán.(Az MU elleni zakó után)
    Egyenlőre fogalmam sincs,mi sül ki ebből,mert az első három bajnokin három arcunkat mutattuk.Csak a sok gól a közös.Meccsek.A team cohesion maxon van,csak remélni tudom,hogyha összeszokik a sok új ember,jók leszünk.Azért ez így nem egy gyenge csapat.Persze kellene még egy jó csatár,és egy balhátvéd.De több minőségi ember jelenleg nincs a szabadpiacon.A rotációban pedig még mindig van 3 ember,akik a League 1 óta itt vannak.
    Adams.
    Fleck.
    Thomas.
    Nekik itt nincs jövőjük,majd a télen megpróbálok megszabadulni tőlük.
    És van itt még valami,amit nem értek.Elkezdődött a Youth recruitment,és a junior coaching fejlesztése(kérés nélkül).De nem vehetek fel ifiedzőket,pedig most van ificsapatom is.Megkérdezték szezon előtt,hogy indítsuk-e az U18-at az ifibajnokságban. Mondtam,hogy igen.Még sincs sorsolás,ott az a 15 gyerek,és nincsenek meccseik.Az asszisztens szervez nekik néha sörmeccseket.
    A youth setup emelésére tett kérésemet pedig elutasították,állítólag nincs pénzünk.Akkor hol ez a 62M?Bár nyomát sem látom a pénzügyek között.Ezek szerint a szezon végén osztják ki?Aki játszott a PL-ben,felvilágosíthatna.
  • Darthmushroom
    Steamen most akciós kb. 4e forint.
  • Tono34
    Hosszú idő után, (azért a fórumot követtem, talán régi lakók még emlékeznek rám) tervezgetem az Fm beszerzését. Érdemes még ezt a részt, honnan lehetne olcsóbban :) ?
  • Zolika60
    Na srácok! Kirúgtak a Modena-tól, pedig a tanácsaitoknak is köszönhetően egyre jobbak voltunk! Nem is értettem..
    Most a Recreativo Huelva csapatához mentem, ahol a 20. helyen áll a csapat. Első meccs meg is volt, idegenben 1:1 az 5. helyezett Cordoba ellen!
    Szerintem nem lesz ez rossz tavasz, a kiesés elkerülését magasan meg fogjuk ugrani...legalábbis bízom benne :) Még alakul a csapat!
  • Solt
    Én viszont így már értem...

Szóval, a bannerban van egy link, Leírások, kiegészítők címszóval. Arra rákattintasz, majd az oldalon felül rámész a menedzserképző fülre. Ott több oldalnyi leírás van arról, hogy miképpen érdemes összeállítani a taktikát.

Azért javaslom ezt, mert a kérdésed annyira általános, hogy nem igazán lehet válaszolni rá. Rengeteg dolog befolyásolja azt, hogy miképpen állítsd be a taktikát.
  • Peti2400
    Nem értelek!:(