A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Megkezdődött a 4.szezonom.
    Az új igazolások,kivétel nélkül free transfer:
    Santos.
    Carroll.
    Dawson.
    Keane.
    Naughton.
    Nicholls.
    Pasa.
    McClean.Állítólag szuper tehetség.(Én annyira nem vagyok tőle lenyűgözve.Siralmasak a technikai képességei.)
    Ez pedig a taktika,a kezdőcsapattal a pályán.(Az MU elleni zakó után)
    Egyenlőre fogalmam sincs,mi sül ki ebből,mert az első három bajnokin három arcunkat mutattuk.Csak a sok gól a közös.Meccsek.A team cohesion maxon van,csak remélni tudom,hogyha összeszokik a sok új ember,jók leszünk.Azért ez így nem egy gyenge csapat.Persze kellene még egy jó csatár,és egy balhátvéd.De több minőségi ember jelenleg nincs a szabadpiacon.A rotációban pedig még mindig van 3 ember,akik a League 1 óta itt vannak.
    Adams.
    Fleck.
    Thomas.
    Nekik itt nincs jövőjük,majd a télen megpróbálok megszabadulni tőlük.
    És van itt még valami,amit nem értek.Elkezdődött a Youth recruitment,és a junior coaching fejlesztése(kérés nélkül).De nem vehetek fel ifiedzőket,pedig most van ificsapatom is.Megkérdezték szezon előtt,hogy indítsuk-e az U18-at az ifibajnokságban. Mondtam,hogy igen.Még sincs sorsolás,ott az a 15 gyerek,és nincsenek meccseik.Az asszisztens szervez nekik néha sörmeccseket.
    A youth setup emelésére tett kérésemet pedig elutasították,állítólag nincs pénzünk.Akkor hol ez a 62M?Bár nyomát sem látom a pénzügyek között.Ezek szerint a szezon végén osztják ki?Aki játszott a PL-ben,felvilágosíthatna.