A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fordjee
    Szokásomtól ellentétben most egy év közbeni helyzetjelentéssel jelentkezem. És erre elég komoly indokom van.
    Elkezdődött az 5. szezon a Millwall kispadján. Idén a Bl-ben indulunk, úgyhogy komoly erősítésekbe kezdtem. Mivel az előző évben sikerült elég komoly játékosokat igazolnom, illetve nagy tehetségeket is, néhány csapat elkezdett érdeklődni irántuk.
    Úgy döntöttem, hogy kapus poszton újítok és fiatalítok is kicsit, így Fabianski elment, helyette érkezett Sommer, aki elvileg jobb kapus is, és fiatalabb is. Fabianski 32 éves volt, még épp időben adtam el. Morrison epizódszereplő volt és ingyen jött, jó üzlet volt.
    Elment a házi és egyben a liga gólkirálya, Vietto. Számítottam rá, 5 millióért jött, 25-ért ment , és 3-at még kapok, ha 10 gólt lő (9-nél jár). Érdekes , hogy a Real Madrid helyett a Schalket választotta.
    Larabi, ő új szerződést követelt, méghozzá nem is keveset, nem adtam meg neki, nagy tehetség, de ő is pár millióért jött és most 20-at kaptam érte.
    Az érkezőkről a kép beszél helyettem, nagyon jól sikerültek és nagyon olcsón.
    Szinte mindenki a kezdőbe jött. Sommer, Vicente, Bazán, Umiti, Lukaku, Ganso.
    Átigazolások
    Vicente
    Bazán

És akkor, hogy miért jelentkezem. Történetünk során talán először az élre álltunk a bajnokságban. Tabella
    Szenzációs teljesítményt nyújtunk egyelőre, a bl-ben meg még rá is tettünk egy lapáttal.
    Bl csoport
    Pedig a sorsolás után a 3. hellyel is elégedett lettem volna:)