104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
A mostani szezonban érkezett Daniel Alves. Kövi szezonban végre megvan David Villa (jövőre lejár szerződés jönni akart)
Henri Saivet pedig befutott hiszen a Chelsea 29 milló fontért vitte volna én nem adtam elnők úr közbelépett..hála istennek a szerződést nem fogadta el Saivet alacsonynak tartotta a képességeihez mérten így maradt
Majd jelentkezem még sok sikert skacok! -
grat
guilherméről meg saivetrők képt -
Liga kupa:
Doncaster - Liverpool 1-2
Liverpool - West Ham UTD 1-0
Liverpool - Fulham 4-0
Liverpool - Middlesbrough 3-0
Middlesbrough - Liverpool 0-1
Döntő:
F.A. kupa:
Ipswich Town - Liverpool 0-3
Leicester City - Liverpool 1-1
Liverpool - Leicester City 3-0 replay match
Liverpool - Arsenal 5-2
Döntő:
-
BL Csoportkőr mégegyszer:
-
A bajnokság az uccsó fordulóban dőlt csak el kis szerencsével.
1 pont fourja volt az ágyusoknak én otthon Man. City ellen 3-2 míg az ágyúsok remiztek idegenben a szarkákkal 2-2.
BL-ben nagy menetelés:
Csoportkőr:
Kieséses szakasz:
Bayern München-Liverpool 1-8
Liverpool - Bayern München 3-1
Liverpool - Valencia CF 3-1
Valencia CF - Liverpool 2-2
FC Barcelona - Liverpool 0-1
Liverpool - FC Barcelona 3-2
Döntő:
-
Sziasztok managerek!
Végre sikerűlt lejátszani a 2011-12 szezont. Az elején nehezen rázódtak bele a fiúk az új szezonba. Farfan-t eladtam szarkáknak jött helyette Ben-Arfa(megérte)
A Community Shield-en diadalmaskodtam viszont a szuper kupát elbuktam jogosan...
-
pinnacle #15949 ne mvoltam másodeduzőD:D
csak kitalálatmt hogy kicsit szinesitsem az unalamas bessámiolómat...
bocsika. kicsit piásan vagyok.
sual nem én voltam a maásodedző
csak szinesitette m az unalmas beszálmolomat
-
karajjj #15948 főleg a 2007-be... :D -
Én úgy tudom másodedzőként csak egy opció van, megfúrni a menedzsert.
-
kajakl másod edző volttál az Atletico-nál???
én még sosem voltam másodedző az miket csinálhat ??? mivel rendlkezik??? -
pinnacle #15945 azaz:) -
csak kis szinesített beszámolo :) -
????? -
pinnacle #15942 2006. Június. 20.
Ma Javier és az elnökúr csúnyán összerúgta a port. Állítólag fel fogják bontani a szerződését.
Remélem nem, mivel én Javierrel eggyütt érkeztem és ha ő megy, valószinűleg engem is elküldenek.
Báár az elnök rendkívülien elégedett velem.
2006. Június 22.
Javier ma betegségre hivtakozva lemondta a mai edzésnapot. Az elnök megkért engem, hogy helyettesítsem. Nem volt valami sikeres a tréning, a srácok érzik, hogy valami baj van.
2006. Júnus 24.
Javiert ma hivatalosan is kirúgták. Várom az elnök hívását.
2006. Június 25.
Az elnök behívott az irodájába és elmondta Javier menesztésének okait, amik a következőek voltak:
Nem tudta motiválni a srácokat
Nem indul a csapat jövőre semmilyen nemzetközi kupába.
Nem fogadta el, hogy nem tudnak több pénzt fordítani átigazolásokra.
Ezek után ért csak az igazi meglepetés, felajánlották, hogy idén én vezessem a csapatot. Gondolkodás nélkül elfogadtam az ajánlatát. Sajtótájékoztatót tartunk holnap.
El PAÍS 2006. 06. 26.
MENESZTETTÉK JAVIER AQUIRRET! UTÓDJA PEDRO MEXIKOPÓ!
Megtörtént az amire a kiszivárgó hírek alapján számítani lehetet. Menesztették J.A-t a Atletico Madrid kispadjáról. A hivatalos sajtótájékoztatót a következő oldalon olvashatják teljes terjedelembe. Utódja az eddig másodedzőként dolgozó Pedro Mexikopó lesz, nem kis meglepetésre. Sokan alkalmatlannak tartják P.M-t és nem hiszik, hogy a maga 29 évével egy ekkora klubbot sikerre vihet. A fanatikus szurkolók tüntetést kezdtek a Vicente Calderon elött.
Néhány vélemény mindenféle szelektálás nélkül az utca emberétől:
“ Nem hiszem, hogy egy bukott mexikói után egy másikat kéne alkalmazni. Alkalmatlan.”
“ FELHÁBORÍTÓ!! Ez a klub meggyalázása. 29 éves tapasztalaltlan edzőt kinevezni... SZÉGYEN”
“ Egy bérletessel kevesebb”
“ Én bizakodó vagyok, remélem soha nem látott magasságokba emeli a klubbot”
És most lássuk a sajtótájékoztatót:
Riporter: - Mi a hivatalos indoklás J.A. Menesztésének?
Enrique Cerezo: - Közös megegyezés alapján bontottuk fel a szerződését Javiernek. A tavalyi sikertelen év után nem éreztük, hogy tudna újjítani, így közös megegyezéssel külön váltak útjaink.
R.: - Miért épp a tapasztaltnak nem nevezhető P.M-et nevezték ki edzőnek. Mit várnak tőle?
E.C.: - Azért neveztük ki Pedrot mert úgy éreztük, hogy ő már eléggé ismeri a csapatot, a játékosokkal is megtalálta a közös hangot és jelenleg ő elérheti azokat a célokat, amiket elvárunk evvel a játékoskerettel.
R.: - Mik azok a célok?
E.C.: - Európai kupaszereplést érő helyezés elérése és a spanyol kupa megnyerése.
R. - Pedro! Mit gondol ön, elérheti ezeket a cseppet se könnyű célokat?
P.M.: - Mindenképpen azt kell mondanom, hogy evvel a kerettel ez jelenleg egy reális cél. De az eredmények fognak úgyis beszélni helyettem, szóval a további kérdéseket majd a szezon elött várom önöktől.
R. - De kérem...
E.C.: - Köszönjük már ennyi lett volna, hagyják dolgozni az új managert.
R. - De lenne még kérdésünk...
E.C.: - Köszönjük mégegyszer. Viszlát-
Kommentár nélkül. Ön kommentárját viszont várjuk a megszokott [email protected] cimre. -
-
hazai pályán 1-1 hiába alázhattuk volna őket találtak egy gólt a kapus meg védett ezerrel:c majd jövőre talán valami -

Rapid-Felcsút 2-1, most jön a második meccs... -
fordjee #15938 Egy érdekesség, a bl statistikában Fred 18 gólos, de a Bl év csapatában csak 17. Gondolom a selejtező miatt lehet ez az eltérés.
A visszavágóról pedig a kép:
-
fordjee #15937 Sziasztok!
Jelentkeznék ismét, bár már elég régen írtam, nyilván nem emlékszik senki, úgyhogy kezdem az elején.
Newcastle csapatával kezdtem, 4 évvel ezelőtt. Egy középcsapatot vettem át, néhány nagyobb sztárral (Owen, Martins), és elég sok középszintű, túlfizetett játékossal. (geremi, duff, emre, butt, stb). Miután nagyjából sikerült eladnom ezeket a magukat sztárnak valló játékosokat, és rendeztem a klub fizetési keretét, elkezdhettem erősíteni a csapatot. A célom az volt, hogy 5 éven belül Anglia és Európa egyik meghatározó csapatává válljunk.
Az első 3 évről röviden:
1. év: 3. hely, Bl indulás
2. év: 7. hely, Ligakupa győzelem, Bl elődöntő
3. év: 3. hely, Uefa Kupa döntő.
Mivel a harmadik évben már végig az élmezőnyben szerepeltünk, ezért a 4. évünkben az első 4-be kerülést határoztuk meg, mint elérendő cél. És titkon bíztam benne, hogy talán harcban is lehetünk a bajnoki címért.
Az első pár fordulóban még akadozott a gépezet, aztán beindult a szekér, és december környékén már 8 ponttal vezettem a tabellát, mindenki legnagyobb meglepetésére. Eközben bejutottam a Ligakupa döntőjébe, amit Arsenal ellen elveszítettünk, és ezzel együtt elkezdtünk villámgyorsan közeledni a gödör alja felé. 30. fordulóban az Arsenal pontszámban utolért. ezek után fej fej mellett haladtunk, mígnem az utolsó előtti fordulóban 1-1-et játszottunk idegenben a Tottenham ellen. Ekkor azt hittük, elment a bajnoki cím, de az arsenal kikapott idegenben, így a hazai meccsünket megnyerve mi lettünk a Bajnokok. Kb. 100 éve először.
És ami még ezután következett, az már tényleg mindenki álmát felülmúlta, ugyanis a bajnoki hajrá közben a Bl-ben is meneteltünk, az elődöntőben az Arsenal kiverve, a döntőben a Lyont magabiztosan verve Európa trónjára is felülhettünk.
4 év alatt sikerült duplázni, azt hiszem büszke lehetek a csapatra és az 5. idényemnek úgy vághatok neki, hogy mi vagyunk a legnagyobb esélyesek mindegyik sorozatban. Kíváncsi vagyok, miként fogunk szerepelni, az biztos, hogy az angol szuperkupát már megnyertük, Fred mesternégyesével kiütöttük az Evertont.
És a végén a szokásos képek.
A tabella:
Meccsek:
Statisztika a bajnokságról:
4. évi igazolásaim:
A BAJNOKCSAPAT:
Bl döntő:
Szobrot nekem:
Bl álomcsapata:
Bl statisztika:
Valencia elleni negyeddöntő, első meccs, kis csalást éreztem a dologban, a 3 perc úgy látszik néha 6-7 perc is lehet:
Valamiért nem tudok most több képet beszúrni, a visszavágon 3-0-ra nyertem, miután a 84. percben kiállították egy játékosát, utána rúgtam mind a 3 gólt.
-
karajjj #15936 na jelen pillanatban így állunk :D
most megyek meccsre, de majd este folytatom :P
-
kidobott a game egy szerződéshosszabbításnál mikor visszalépnék akkor meg lefagy, még két hét az első meccsig 

-
2. selejtező kör első meccse
-
zsoma79 #15933 Egyszer valaki itt javasolt 1 jó szöglet taktikát, én azóta azt használom, és bevált:
a szögletek az 5 és felesre jönnek be, a legjobban fejelőm támadja a kapust, a második jó fejelő a kapufát fogja a röviden, a harmadik jó fejelő meg a rövidre helyezkedik...ezzel majdnem meccsenként megvan az 1 átlag szögletgólom -
karajjj #15932 jóreggelt a népnek, töltöm a barcikát és cél az NB1 megnyerése :D -
Csesza #15931 #15805 -
Üdv mindenkinek!
Sunderlanddel befejztem az első évemet és a 5. helyen sikerült végezni. így irány az uefa. a bl-t jelentő 4 helyről csak 2 ponttal maradtam le a man city mögött. sajna utcsó fordulóban nem sikerült megverni a liverpoolt akik 3. helyen zártak az arsenal 2. a MU bajnok lett. a cselszki csak 6. lett őket kétszer is vertem. fa cupában a legjobb 4 között búcsúztam a későbbi győztes newcastle ellenében. carlingból a Tottenham ejtett ki a 4. fordulóban. Hívtak hozzájuk edzőnek de inkább építem a sundot és ennek eredményeként mi teljesítettünk legjobban gazdaságilag. a 87.helyről a 17.re egy év alatt. 45 millió körül vettem át a csapatot és 120 misi lett a vége. állandó teltház okos igazolások:) érkezetek most: arzo, Jimenez, Kloos, és rengeteg fiatal generált játékos jó ability értékkel.
Amire viszont nagy szükségem lenne az a SZÖGLET variáció amiből sok gól születik. az nagy segítség lenne, mert egész évben szögletből ha 5 gólt szereztünk. Tudja ezt valaki prezentálni???akár priviben is hogy ne zavarjon it senkit.Előre is köszönöm
-
UEFA csoportkört várok a kerettel, bár a sérülések miatt esetleg szívhatok mert támadósor rövid
-
egyik frendli meccs
-
karajjj #15927 amikor még nagyapám volt a kapusuk 

-
és benfikának mikor rúgtok ötöt ? :D -
halilalipapimami
töltöm Felcsútot, tegnap még leigazoltam Waltnert:) védelmet meg kell erősíteni 30 meccsen sok a 6 kapott gól:D -
karajjj #15924 esküszöm, tiszta realisztikus ez a játék... ma voltam barcika meccsen és pontosan olyan ötlettelen tologatós játék volt, mint ami miatt a gémben szenvedek :S -
-
Akkor ez teljesen normális. Kiket adtál el ennyiért? -
bocs elnyomtam . 170 millió votl a nyereségem. -
270 Millió :D :D :D -
Ez attól függ, mennyi netto profitot termelsz az adott gazdasági évben.
Nekem 20-30 millió font szokott lenni a kitermelt nyereségem (ha nem veszek Ibrát vagy Torrest 60 millióért
), és így 15-20 milliót vesznek le belőle.
A 65 VALÓBAN SOKNAK TŰNIK, MENNYI LETT A NYERESÉGED, 100 MILLIÓ???!!! -
bocs neked mennyi szokott lenni a chelesa -vel a részvényosztalék ??
mert nálam 65 M eurót fizet minden évben de csak mióta jól gazdálkozom előtte 25M volt. nagyon sokallom. ezért vagyok kíváncsi hogy nálad mennyi? -
grat
-
........