A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pinnacle #15942 2006. Június. 20.
Ma Javier és az elnökúr csúnyán összerúgta a port. Állítólag fel fogják bontani a szerződését.
Remélem nem, mivel én Javierrel eggyütt érkeztem és ha ő megy, valószinűleg engem is elküldenek.
Báár az elnök rendkívülien elégedett velem.
2006. Június 22.
Javier ma betegségre hivtakozva lemondta a mai edzésnapot. Az elnök megkért engem, hogy helyettesítsem. Nem volt valami sikeres a tréning, a srácok érzik, hogy valami baj van.
2006. Júnus 24.
Javiert ma hivatalosan is kirúgták. Várom az elnök hívását.
2006. Június 25.
Az elnök behívott az irodájába és elmondta Javier menesztésének okait, amik a következőek voltak:
Nem tudta motiválni a srácokat
Nem indul a csapat jövőre semmilyen nemzetközi kupába.
Nem fogadta el, hogy nem tudnak több pénzt fordítani átigazolásokra.
Ezek után ért csak az igazi meglepetés, felajánlották, hogy idén én vezessem a csapatot. Gondolkodás nélkül elfogadtam az ajánlatát. Sajtótájékoztatót tartunk holnap.
El PAÍS 2006. 06. 26.
MENESZTETTÉK JAVIER AQUIRRET! UTÓDJA PEDRO MEXIKOPÓ!
Megtörtént az amire a kiszivárgó hírek alapján számítani lehetet. Menesztették J.A-t a Atletico Madrid kispadjáról. A hivatalos sajtótájékoztatót a következő oldalon olvashatják teljes terjedelembe. Utódja az eddig másodedzőként dolgozó Pedro Mexikopó lesz, nem kis meglepetésre. Sokan alkalmatlannak tartják P.M-t és nem hiszik, hogy a maga 29 évével egy ekkora klubbot sikerre vihet. A fanatikus szurkolók tüntetést kezdtek a Vicente Calderon elött.
Néhány vélemény mindenféle szelektálás nélkül az utca emberétől:
“ Nem hiszem, hogy egy bukott mexikói után egy másikat kéne alkalmazni. Alkalmatlan.”
“ FELHÁBORÍTÓ!! Ez a klub meggyalázása. 29 éves tapasztalaltlan edzőt kinevezni... SZÉGYEN”
“ Egy bérletessel kevesebb”
“ Én bizakodó vagyok, remélem soha nem látott magasságokba emeli a klubbot”
És most lássuk a sajtótájékoztatót:
Riporter: - Mi a hivatalos indoklás J.A. Menesztésének?
Enrique Cerezo: - Közös megegyezés alapján bontottuk fel a szerződését Javiernek. A tavalyi sikertelen év után nem éreztük, hogy tudna újjítani, így közös megegyezéssel külön váltak útjaink.
R.: - Miért épp a tapasztaltnak nem nevezhető P.M-et nevezték ki edzőnek. Mit várnak tőle?
E.C.: - Azért neveztük ki Pedrot mert úgy éreztük, hogy ő már eléggé ismeri a csapatot, a játékosokkal is megtalálta a közös hangot és jelenleg ő elérheti azokat a célokat, amiket elvárunk evvel a játékoskerettel.
R.: - Mik azok a célok?
E.C.: - Európai kupaszereplést érő helyezés elérése és a spanyol kupa megnyerése.
R. - Pedro! Mit gondol ön, elérheti ezeket a cseppet se könnyű célokat?
P.M.: - Mindenképpen azt kell mondanom, hogy evvel a kerettel ez jelenleg egy reális cél. De az eredmények fognak úgyis beszélni helyettem, szóval a további kérdéseket majd a szezon elött várom önöktől.
R. - De kérem...
E.C.: - Köszönjük már ennyi lett volna, hagyják dolgozni az új managert.
R. - De lenne még kérdésünk...
E.C.: - Köszönjük mégegyszer. Viszlát-
Kommentár nélkül. Ön kommentárját viszont várjuk a megszokott [email protected] cimre.