A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fordjee
    Sziasztok!
    Jelentkeznék ismét, bár már elég régen írtam, nyilván nem emlékszik senki, úgyhogy kezdem az elején.
    Newcastle csapatával kezdtem, 4 évvel ezelőtt. Egy középcsapatot vettem át, néhány nagyobb sztárral (Owen, Martins), és elég sok középszintű, túlfizetett játékossal. (geremi, duff, emre, butt, stb). Miután nagyjából sikerült eladnom ezeket a magukat sztárnak valló játékosokat, és rendeztem a klub fizetési keretét, elkezdhettem erősíteni a csapatot. A célom az volt, hogy 5 éven belül Anglia és Európa egyik meghatározó csapatává válljunk.
    Az első 3 évről röviden:
    1. év: 3. hely, Bl indulás
    2. év: 7. hely, Ligakupa győzelem, Bl elődöntő
    3. év: 3. hely, Uefa Kupa döntő.

Mivel a harmadik évben már végig az élmezőnyben szerepeltünk, ezért a 4. évünkben az első 4-be kerülést határoztuk meg, mint elérendő cél. És titkon bíztam benne, hogy talán harcban is lehetünk a bajnoki címért.
    Az első pár fordulóban még akadozott a gépezet, aztán beindult a szekér, és december környékén már 8 ponttal vezettem a tabellát, mindenki legnagyobb meglepetésére. Eközben bejutottam a Ligakupa döntőjébe, amit Arsenal ellen elveszítettünk, és ezzel együtt elkezdtünk villámgyorsan közeledni a gödör alja felé. 30. fordulóban az Arsenal pontszámban utolért. ezek után fej fej mellett haladtunk, mígnem az utolsó előtti fordulóban 1-1-et játszottunk idegenben a Tottenham ellen. Ekkor azt hittük, elment a bajnoki cím, de az arsenal kikapott idegenben, így a hazai meccsünket megnyerve mi lettünk a Bajnokok. Kb. 100 éve először.
    És ami még ezután következett, az már tényleg mindenki álmát felülmúlta, ugyanis a bajnoki hajrá közben a Bl-ben is meneteltünk, az elődöntőben az Arsenal kiverve, a döntőben a Lyont magabiztosan verve Európa trónjára is felülhettünk.
    4 év alatt sikerült duplázni, azt hiszem büszke lehetek a csapatra és az 5. idényemnek úgy vághatok neki, hogy mi vagyunk a legnagyobb esélyesek mindegyik sorozatban. Kíváncsi vagyok, miként fogunk szerepelni, az biztos, hogy az angol szuperkupát már megnyertük, Fred mesternégyesével kiütöttük az Evertont.
    És a végén a szokásos képek.

A tabella:

Meccsek:

Statisztika a bajnokságról:

4. évi igazolásaim:

A BAJNOKCSAPAT:

Bl döntő:

Szobrot nekem:

Bl álomcsapata:

Bl statisztika:

Valencia elleni negyeddöntő, első meccs, kis csalást éreztem a dologban, a 3 perc úgy látszik néha 6-7 perc is lehet:

Valamiért nem tudok most több képet beszúrni, a visszavágon 3-0-ra nyertem, miután a 84. percben kiállították egy játékosát, utána rúgtam mind a 3 gólt.