A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Üdv mindenkinek!
Sunderlanddel befejztem az első évemet és a 5. helyen sikerült végezni. így irány az uefa. a bl-t jelentő 4 helyről csak 2 ponttal maradtam le a man city mögött. sajna utcsó fordulóban nem sikerült megverni a liverpoolt akik 3. helyen zártak az arsenal 2. a MU bajnok lett. a cselszki csak 6. lett őket kétszer is vertem. fa cupában a legjobb 4 között búcsúztam a későbbi győztes newcastle ellenében. carlingból a Tottenham ejtett ki a 4. fordulóban. Hívtak hozzájuk edzőnek de inkább építem a sundot és ennek eredményeként mi teljesítettünk legjobban gazdaságilag. a 87.helyről a 17.re egy év alatt. 45 millió körül vettem át a csapatot és 120 misi lett a vége. állandó teltház okos igazolások:) érkezetek most: arzo, Jimenez, Kloos, és rengeteg fiatal generált játékos jó ability értékkel.
Amire viszont nagy szükségem lenne az a SZÖGLET variáció amiből sok gól születik. az nagy segítség lenne, mert egész évben szögletből ha 5 gólt szereztünk. Tudja ezt valaki prezentálni???akár priviben is hogy ne zavarjon it senkit.Előre is köszönöm