104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Pietro87 #96176 Az remek, de a testvércsapatot így megszórni?! Higuaínnak nem szóltak a két csapat közötti jó barátságról? :) -
Zenszkij #96175 Nem rossz az. Én a Kayserisporral 2020-ra BL győztes lettem. -
30 forduló után 4.kek -
Catania 3. ? Nagyon jó :) -
tessék nápolyi, rámentek már a gólarány javításra. Higany 6 gól... csak nekem nem akar az összejönni pedig Candreva volt 5nél már idén. -
korbin555 #96171 Az MLSZ indonéz megfelelője nem egészen komplett.Már kétszer is azt hittem hogy vége a szezonnak,de mindig elővarázsolnak egy-két meccset a semmiből.
Most meg bejutottunk a kupadöntőbe,de a meccs majdnem egy hónappal lesz az elődöntő után.
Kihirdették az új büdzsét is,pedig még vége sincs a szezonnak. -
Pietro87 #96170 Indonéz liga? Na egy ilyenhez kell sok kitartás, csak magamból kiindulva néha már a törököt is unom. Talán ezért is tolom mostanában ritkábban a game-t. -
Pietro87 #96169 Mindkét Napoli verésért hatalmas dislike. :D Am meg grat Candreva szörnyüzem módjához. :) -
no comment... március közepén :D
-
szegény Napoli, idegenbeli 1:6 után itthon is öttel vertük őket :D Benitezt a meccs után el is zavarták :D -
rákönyöklök a szóközre és haladjunk, am végül 5 verességük lett zsinórban az mi meccsünkön kívül. 12 pont előny 11 meccsre szóval remélhetőleg ez behúzva lehet menni az EL győzelemért. -
korbin555 #96165 Hát igen,néha nem árt megnézni a tabellát.
-
ránézek a tabellára 9 pont előny mondom micsoda?? nézem Juve megvert minket de azon kívül 4 veresség az elmúlt 5 meccsén. fel se tűnt h mivel ő szombatonta játszik :D -
elkezdődött a tavaszi hadjárat ami miatt már töröltem Lazio mentést..
Lazio 0:3 Milan ->olasz kupába, nekik minden összejött nekünk semmi
Lazio 0:2 Milan -> emberhátrányba egész meccsen simán kikaptunk
Juve 3:0 Lazio -> kulcs emberek hiányába esélyünk sem volt.. ráadásul itt is jött a piros lap -
*féltáv idéző jelbe mert csak az év ért végett -
féltávnál. A veresség természetesen a szokásos most úgy is meg leszel sz*patva meccs volt, előnyről a semmiből megfordítják a meccset, mi meg utána 20 lövésből kaput se találunk. -
korbin555 #96160 Meggyőző.A bajnokságban is ilyen jól megy? -
Azért azt hittem ettől nehezebb lesz a csoport. Valenciában sikerült döntetlen játszani de úgy h egész meccsen emberhátrányba voltunk de úgy is 3 gólt rúgtunk. -
LOL az öreget jelölték aranylabdára :D bár nem értem miért nem inkább Candrevát -
korbin555 #96157 Egyszerű játék a foci.Mióta a fiúk magukévá tették a taktikát,csak nyerünk.
Meccsek.
Tabella.
Taktika.
A csodacsatáraim pedig:Adinata és Kuswaha.
De a csapat esze Hadi.Kár,hogy nem fiatalabb pár évvel,mert folyamatosan romlanak az egyébként fantasztikus értékei.
Most kezdődik az átigazolási szezon,megpróbálok hozni 3 légióst.Sajnos egy fél csillagos ligába nem lesz könnyű.
-
Zenszkij #96156 gondolom azt jelentheti, hogy fociklub :D -
Mi ez a sok Pers.... :) -
korbin555 #96154 Kösz.És így állunk most.
Egy embert meg éppen most raktam átadólistára.Azért,mert ismeretlen menedzser vagyok,még nem jelenti azt,hogy a nyúl viszi a puskát.Egy kulcsjátékos(!) nem kaphat 5,2-es osztályzatot.Ha meg igen,akkor fogja be a pofáját,és fogadja el a büntetést.Nem fog itt senki a fejemre nőni,az biztos.
A betöltött 4 liga(indonéz 1-2,kínai 1-2)+Kelet,és Dél-Kelet Ázsia,az most 28 ezer játékos.De az advanced setup beállításai miatt ez később akár 95-100 ezer is lehet.Több ligát csak akkor töltök be,ha majd tovább akarok állni.Addig marad ennyi,amíg Kínából át nem települök Mexikóba,vagy Dél-Amerikába.Persze akkor meg kitörlöm az Ázsiai ligákat.Igazán sok akkor lesz,ha Európába jövök,de az még nagyon messze van.Lényeg az,,hogy öröm nézni ahogy hasít a gép.
Közben találkoztam néhány furcsa dologgal.A szerződések össze-vissza vannak,mindenkinél máskor jár le.Van akinek májusban,másnak júliusban,vagy októberben.
Az is megér egy misét,hogy már a harmadik emberem fázott meg,pedig az egyenlítő majdnem itt van a pálya fölött,és 25-30 fokban játsszuk a meccseket. -
Az szép, sok sikert hozzá. Hàny játékos van betöltve? -
Until we(they...) score:
-
Gerdzso #96151 Na jó EZ undorító volt...
80. percben kihasználtam az utolsó cserémet is, hát persze hogy szivat a játék... -
korbin555 #96150 Én is megkezdem a VB meccsek közötti idő eltöltését.
Ismeretlen edzőként,jelentéktelen futballkultúrával rendelkező országban szerettem volna kezdeni,és ott sem a legmagasabb osztályban.A gép végül összeboronált az Indonéz 2.ligás Delta Raya Sidoarjo-röviden Deltras FC.csapatával.A Sidoarjo nevű 2 milliós város Kelet-Jáván található.Nincs messze Komodo,a varánuszok szigete.A média egyébként az 5.helyre vár bennünket,és a főnök sem várja el tőlem a feljutást.A 2.liga itt három csoportos,és az első kettő jut be a második szakaszba.Gondolom ez valami rájátszás akar lenni.A keretben pedig max 3 külföldi lehet,de jelenleg csak egy van.Doumbia.De az egész társaság egy NB3-as csapat játékerejét sem éri el.Az indonéz futballt pedig annyira nem jegyzik,hogy még a Szuper Liga győztese sem indulhat el az Ázsiai BL-ben.Valami konföderációs kupa van a sehol nem jegyzett ligák győzteseinek.
A klubról semmi különöset nem lehet tudni.De nem is érdekes,mert nem itt fogok megöregedni.Országon belül nem megyek sehová,de ha Kínai ajánlatom lesz,dobbantok.Egyenlőre csak ez a két ország van betöltve(+NB1 view only).De a terv az,hogy Kínában próbálok meg nevet szerezni magamnak.Később betöltöm a mexikói,argentin,brazil ligákat,mert Ázsiából arrafelé veszem majd az irányt.A legvégén pedig jöhet Európa.
Sunday league footballer múlttal kezdtem,ami elég nagy sértés Schaffer(Spéci)Alfrédra nézve.Mert ha a csapatomról nincs is mit tudni,de róla aztán igen.Játékosként 7 bajnoki cím.Magyar,német,osztrák,csehszlovák bajnok.Kétszeres magyar gólkirály,mindkétszer Európa legjobb góllövője(akkor még nem létezett aranycipő).Edzőként német bajnok(Nürnberg),magyar bajnok(MTK-háromszor),csehszlovák bajnok(Sparta Praha),osztrák bajnok(Austria Wien),olasz bajnok(AS Roma).Nem mellékesen VB ezüstérmes a válogatottunkkal 1938-ból.Majd megélte a Dachau-i koncentrációs tábor felszabadítását,de nem sokkal később a szervezete feladta a harcot.Majd megpróbálok odafigyelni,hogy ne forogjon a sírjában. -
harmadjára is bele kezdtem egy Lazio mentésbe :D pár meccs:
Szuper Kupa, , Bologna, Napoli, Roma. Látszik h kedvenc a csapat mert nagyon megy velük :D -
korbin555 #96148 És azért csökken a scouting knowledge,mert ha x helyen régen járt scout,simán elfelejti.De ha van pl. egy orosz edződ,akkor Oroszország örökké rajta marad a térképeden. -
korbin555 #96147 Ha lesz egy brazil+argentin edződ,azonnal kizöldül Dél-Amerika. -
Az a skandináv keresés része volt :D -
geo91 #96145 grönlandon hány inuit wonderkidet találtál?
-
A scouting knowledge hogy csökkenhet? Folyamatosan dolgozik mind a 9, különböző területeken.
Illetve azt sem értem, hogy Dél-Amerika miért szürke? Betéve ismerjük az egészet.
-
nyugalom van :) -
Rendes bannert a népnek!
-
korbin555 #96141 Elkészült a gépem,tápcsere,belső winchester csere,minden szép és jó.(Csak a 30k kiadás nem hiányzott.)
Közben volt négy napom átgondolni,és a Coventry mentést nem folytatom.Nincs kedvem újrajátszani négy és fél hónapot,mikor egyébként is befejeztem volna szezon végén a karriert.
Most a változatosság kedvéért valami egzotikus csapatot keresek magamnak. -
Zenszkij #96140 ezt a bannert meg sürgősen takarítani kell -
Zenszkij #96139 LOOOL, ez mekkora, ilyet még nem láttam, mivel Maldini visszavonult, így a gólja érvénytelen :D -
Ilyen másnál is előfordul? nálam meg nem adott gólok 70% kiírja h Maldininek se adnak meg egyet :D -
ozbom #96137 Ugyan ez volt nálam is. Nem baszott szét az ideg, á dehogy. Meg is utáltam egy ideig az femet :D