104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Pietro87
    Az remek, de a testvércsapatot így megszórni?! Higuaínnak nem szóltak a két csapat közötti jó barátságról? :)
  • Zenszkij
    Nem rossz az. Én a Kayserisporral 2020-ra BL győztes lettem.
  • Darthmushroom
    30 forduló után 4.kek
  • Tono34
    Catania 3. ? Nagyon jó :)
  • Darthmushroom
    tessék nápolyi, rámentek már a gólarány javításra. Higany 6 gól... csak nekem nem akar az összejönni pedig Candreva volt 5nél már idén.
  • korbin555
    Az MLSZ indonéz megfelelője nem egészen komplett.Már kétszer is azt hittem hogy vége a szezonnak,de mindig elővarázsolnak egy-két meccset a semmiből.
    Most meg bejutottunk a kupadöntőbe,de a meccs majdnem egy hónappal lesz az elődöntő után.
    Kihirdették az új büdzsét is,pedig még vége sincs a szezonnak.
  • Pietro87
    Indonéz liga? Na egy ilyenhez kell sok kitartás, csak magamból kiindulva néha már a törököt is unom. Talán ezért is tolom mostanában ritkábban a game-t.
  • Pietro87
    Mindkét Napoli verésért hatalmas dislike. :D Am meg grat Candreva szörnyüzem módjához. :)
  • Darthmushroom
    no comment... március közepén :D
  • Darthmushroom
    szegény Napoli, idegenbeli 1:6 után itthon is öttel vertük őket :D Benitezt a meccs után el is zavarták :D
  • Darthmushroom
    rákönyöklök a szóközre és haladjunk, am végül 5 verességük lett zsinórban az mi meccsünkön kívül. 12 pont előny 11 meccsre szóval remélhetőleg ez behúzva lehet menni az EL győzelemért.
  • korbin555
    Hát igen,néha nem árt megnézni a tabellát.
  • Darthmushroom
    ránézek a tabellára 9 pont előny mondom micsoda?? nézem Juve megvert minket de azon kívül 4 veresség az elmúlt 5 meccsén. fel se tűnt h mivel ő szombatonta játszik :D
  • Darthmushroom
    elkezdődött a tavaszi hadjárat ami miatt már töröltem Lazio mentést..
    Lazio 0:3 Milan ->olasz kupába, nekik minden összejött nekünk semmi
    Lazio 0:2 Milan -> emberhátrányba egész meccsen simán kikaptunk
    Juve 3:0 Lazio -> kulcs emberek hiányába esélyünk sem volt.. ráadásul itt is jött a piros lap
  • Darthmushroom
    *féltáv idéző jelbe mert csak az év ért végett
  • Darthmushroom
    féltávnál. A veresség természetesen a szokásos most úgy is meg leszel sz*patva meccs volt, előnyről a semmiből megfordítják a meccset, mi meg utána 20 lövésből kaput se találunk.
  • korbin555
    Meggyőző.A bajnokságban is ilyen jól megy?
  • Darthmushroom
    Azért azt hittem ettől nehezebb lesz a csoport. Valenciában sikerült döntetlen játszani de úgy h egész meccsen emberhátrányba voltunk de úgy is 3 gólt rúgtunk.
  • Darthmushroom
    LOL az öreget jelölték aranylabdára :D bár nem értem miért nem inkább Candrevát
  • korbin555
    Egyszerű játék a foci.Mióta a fiúk magukévá tették a taktikát,csak nyerünk.
    Meccsek.
    Tabella.
    Taktika.
    A csodacsatáraim pedig:Adinata és Kuswaha.
    De a csapat esze Hadi.Kár,hogy nem fiatalabb pár évvel,mert folyamatosan romlanak az egyébként fantasztikus értékei.
    Most kezdődik az átigazolási szezon,megpróbálok hozni 3 légióst.Sajnos egy fél csillagos ligába nem lesz könnyű.
  • Zenszkij
    gondolom azt jelentheti, hogy fociklub :D
  • zyndar
    Mi ez a sok Pers.... :)
  • korbin555
    Kösz.És így állunk most.
    Egy embert meg éppen most raktam átadólistára.Azért,mert ismeretlen menedzser vagyok,még nem jelenti azt,hogy a nyúl viszi a puskát.Egy kulcsjátékos(!) nem kaphat 5,2-es osztályzatot.Ha meg igen,akkor fogja be a pofáját,és fogadja el a büntetést.Nem fog itt senki a fejemre nőni,az biztos.

A betöltött 4 liga(indonéz 1-2,kínai 1-2)+Kelet,és Dél-Kelet Ázsia,az most 28 ezer játékos.De az advanced setup beállításai miatt ez később akár 95-100 ezer is lehet.Több ligát csak akkor töltök be,ha majd tovább akarok állni.Addig marad ennyi,amíg Kínából át nem települök Mexikóba,vagy Dél-Amerikába.Persze akkor meg kitörlöm az Ázsiai ligákat.Igazán sok akkor lesz,ha Európába jövök,de az még nagyon messze van.Lényeg az,,hogy öröm nézni ahogy hasít a gép.

Közben találkoztam néhány furcsa dologgal.A szerződések össze-vissza vannak,mindenkinél máskor jár le.Van akinek májusban,másnak júliusban,vagy októberben.
    Az is megér egy misét,hogy már a harmadik emberem fázott meg,pedig az egyenlítő majdnem itt van a pálya fölött,és 25-30 fokban játsszuk a meccseket.
  • zyndar
    Az szép, sok sikert hozzá. Hàny játékos van betöltve?
  • Volcanor
    Until we(they...) score:
  • Gerdzso
    Na jó EZ undorító volt...

80. percben kihasználtam az utolsó cserémet is, hát persze hogy szivat a játék...
  • korbin555
    Én is megkezdem a VB meccsek közötti idő eltöltését.
    Ismeretlen edzőként,jelentéktelen futballkultúrával rendelkező országban szerettem volna kezdeni,és ott sem a legmagasabb osztályban.A gép végül összeboronált az Indonéz 2.ligás Delta Raya Sidoarjo-röviden Deltras FC.csapatával.A Sidoarjo nevű 2 milliós város Kelet-Jáván található.Nincs messze Komodo,a varánuszok szigete.A média egyébként az 5.helyre vár bennünket,és a főnök sem várja el tőlem a feljutást.A 2.liga itt három csoportos,és az első kettő jut be a második szakaszba.Gondolom ez valami rájátszás akar lenni.A keretben pedig max 3 külföldi lehet,de jelenleg csak egy van.Doumbia.De az egész társaság egy NB3-as csapat játékerejét sem éri el.Az indonéz futballt pedig annyira nem jegyzik,hogy még a Szuper Liga győztese sem indulhat el az Ázsiai BL-ben.Valami konföderációs kupa van a sehol nem jegyzett ligák győzteseinek.

A klubról semmi különöset nem lehet tudni.De nem is érdekes,mert nem itt fogok megöregedni.Országon belül nem megyek sehová,de ha Kínai ajánlatom lesz,dobbantok.Egyenlőre csak ez a két ország van betöltve(+NB1 view only).De a terv az,hogy Kínában próbálok meg nevet szerezni magamnak.Később betöltöm a mexikói,argentin,brazil ligákat,mert Ázsiából arrafelé veszem majd az irányt.A legvégén pedig jöhet Európa.

Sunday league footballer múlttal kezdtem,ami elég nagy sértés Schaffer(Spéci)Alfrédra nézve.Mert ha a csapatomról nincs is mit tudni,de róla aztán igen.Játékosként 7 bajnoki cím.Magyar,német,osztrák,csehszlovák bajnok.Kétszeres magyar gólkirály,mindkétszer Európa legjobb góllövője(akkor még nem létezett aranycipő).Edzőként német bajnok(Nürnberg),magyar bajnok(MTK-háromszor),csehszlovák bajnok(Sparta Praha),osztrák bajnok(Austria Wien),olasz bajnok(AS Roma).Nem mellékesen VB ezüstérmes a válogatottunkkal 1938-ból.Majd megélte a Dachau-i koncentrációs tábor felszabadítását,de nem sokkal később a szervezete feladta a harcot.Majd megpróbálok odafigyelni,hogy ne forogjon a sírjában.
  • Darthmushroom
    harmadjára is bele kezdtem egy Lazio mentésbe :D pár meccs:
    Szuper Kupa, , Bologna, Napoli, Roma. Látszik h kedvenc a csapat mert nagyon megy velük :D
  • korbin555
    És azért csökken a scouting knowledge,mert ha x helyen régen járt scout,simán elfelejti.De ha van pl. egy orosz edződ,akkor Oroszország örökké rajta marad a térképeden.
  • korbin555
    Ha lesz egy brazil+argentin edződ,azonnal kizöldül Dél-Amerika.
  • zyndar
    Az a skandináv keresés része volt :D
  • geo91
    grönlandon hány inuit wonderkidet találtál?
  • zyndar
    A scouting knowledge hogy csökkenhet? Folyamatosan dolgozik mind a 9, különböző területeken.
    Illetve azt sem értem, hogy Dél-Amerika miért szürke? Betéve ismerjük az egészet.

• LasDen #96143
    nyugalom van :)
  • zyndar
    Rendes bannert a népnek!

• korbin555
    Elkészült a gépem,tápcsere,belső winchester csere,minden szép és jó.(Csak a 30k kiadás nem hiányzott.)
    Közben volt négy napom átgondolni,és a Coventry mentést nem folytatom.Nincs kedvem újrajátszani négy és fél hónapot,mikor egyébként is befejeztem volna szezon végén a karriert.
    Most a változatosság kedvéért valami egzotikus csapatot keresek magamnak.
  • Zenszkij
    ezt a bannert meg sürgősen takarítani kell
  • Zenszkij
    LOOOL, ez mekkora, ilyet még nem láttam, mivel Maldini visszavonult, így a gólja érvénytelen :D
  • Darthmushroom
    Ilyen másnál is előfordul? nálam meg nem adott gólok 70% kiírja h Maldininek se adnak meg egyet :D
  • ozbom
    Ugyan ez volt nálam is. Nem baszott szét az ideg, á dehogy. Meg is utáltam egy ideig az femet :D