A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Kösz.És így állunk most.
    Egy embert meg éppen most raktam átadólistára.Azért,mert ismeretlen menedzser vagyok,még nem jelenti azt,hogy a nyúl viszi a puskát.Egy kulcsjátékos(!) nem kaphat 5,2-es osztályzatot.Ha meg igen,akkor fogja be a pofáját,és fogadja el a büntetést.Nem fog itt senki a fejemre nőni,az biztos.

A betöltött 4 liga(indonéz 1-2,kínai 1-2)+Kelet,és Dél-Kelet Ázsia,az most 28 ezer játékos.De az advanced setup beállításai miatt ez később akár 95-100 ezer is lehet.Több ligát csak akkor töltök be,ha majd tovább akarok állni.Addig marad ennyi,amíg Kínából át nem települök Mexikóba,vagy Dél-Amerikába.Persze akkor meg kitörlöm az Ázsiai ligákat.Igazán sok akkor lesz,ha Európába jövök,de az még nagyon messze van.Lényeg az,,hogy öröm nézni ahogy hasít a gép.

Közben találkoztam néhány furcsa dologgal.A szerződések össze-vissza vannak,mindenkinél máskor jár le.Van akinek májusban,másnak júliusban,vagy októberben.
    Az is megér egy misét,hogy már a harmadik emberem fázott meg,pedig az egyenlítő majdnem itt van a pálya fölött,és 25-30 fokban játsszuk a meccseket.