A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96150 Én is megkezdem a VB meccsek közötti idő eltöltését.
Ismeretlen edzőként,jelentéktelen futballkultúrával rendelkező országban szerettem volna kezdeni,és ott sem a legmagasabb osztályban.A gép végül összeboronált az Indonéz 2.ligás Delta Raya Sidoarjo-röviden Deltras FC.csapatával.A Sidoarjo nevű 2 milliós város Kelet-Jáván található.Nincs messze Komodo,a varánuszok szigete.A média egyébként az 5.helyre vár bennünket,és a főnök sem várja el tőlem a feljutást.A 2.liga itt három csoportos,és az első kettő jut be a második szakaszba.Gondolom ez valami rájátszás akar lenni.A keretben pedig max 3 külföldi lehet,de jelenleg csak egy van.Doumbia.De az egész társaság egy NB3-as csapat játékerejét sem éri el.Az indonéz futballt pedig annyira nem jegyzik,hogy még a Szuper Liga győztese sem indulhat el az Ázsiai BL-ben.Valami konföderációs kupa van a sehol nem jegyzett ligák győzteseinek.
A klubról semmi különöset nem lehet tudni.De nem is érdekes,mert nem itt fogok megöregedni.Országon belül nem megyek sehová,de ha Kínai ajánlatom lesz,dobbantok.Egyenlőre csak ez a két ország van betöltve(+NB1 view only).De a terv az,hogy Kínában próbálok meg nevet szerezni magamnak.Később betöltöm a mexikói,argentin,brazil ligákat,mert Ázsiából arrafelé veszem majd az irányt.A legvégén pedig jöhet Európa.
Sunday league footballer múlttal kezdtem,ami elég nagy sértés Schaffer(Spéci)Alfrédra nézve.Mert ha a csapatomról nincs is mit tudni,de róla aztán igen.Játékosként 7 bajnoki cím.Magyar,német,osztrák,csehszlovák bajnok.Kétszeres magyar gólkirály,mindkétszer Európa legjobb góllövője(akkor még nem létezett aranycipő).Edzőként német bajnok(Nürnberg),magyar bajnok(MTK-háromszor),csehszlovák bajnok(Sparta Praha),osztrák bajnok(Austria Wien),olasz bajnok(AS Roma).Nem mellékesen VB ezüstérmes a válogatottunkkal 1938-ból.Majd megélte a Dachau-i koncentrációs tábor felszabadítását,de nem sokkal később a szervezete feladta a harcot.Majd megpróbálok odafigyelni,hogy ne forogjon a sírjában.