104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    franciáknál most nagyon menő, múlthéten Cabaye meg Griezmann lett lekapva h kockul fm-el :D
  • 9csöves9
    A reklámot nyomjátok el, és 1.34-nél lessétek mivel üti el az időt Pogba a legutóbbi meccs után :)

Pogba
  • robotnyk
    parancsolj

a skin a teljesen alap.

egyébként csak most kezdtem el nem rég játszani, egy olyan kísérlet, hogy 2020 nyári szezonig csak pörgettem, akkor vettem át a csapatot, szóval a keretet a gép hozta össze. Deulofeu is Dortmundon keresztül került ide :)
  • geo91
    barca neveléssel oktatni a barcát

wernerről dobnál egy képet? ja és milyen skin?
    köszi előre is!
  • robotnyk
    hi

hue hue.
  • LasDen #96332
    semmi kedvem játszani. azzal se ami el van kezdve, de újjal se. A meccsek alatt néha eszembe jut hogy esetleg VB-t játszak, de ahhoz sincs kedvem aztán....
  • Darthmushroom
    a nyári átigazolási szezont nem nézzek 2-3 nap alatt megvan egy szezon ha van rá időm. Meg amúgy is haladni kell még sehol nem vagyok a célokhoz :D hol van még h Nesta legyen a legsikeresebb edző, legyen saját stadionunk, Lotito lemondjon/eladja a klubot, saját nevelésből olasz válogatott játékosunk legyen.

am egy valami nem értek számításaim szerint 36 szezont nyomtam már le a játékba és az Offline válogatott challlenget bele se számoltam de a 30s achi még mindig nincs meg.
  • korbin555
    Gratulálok.Egyébként jó gyorsan lezavartad a szezont.Mintha 10 perce olvastam volna az előzőt.
    Bár ahogy most visszanéztem,eléggé uborkaszezon van.Nem tolonganak a kollégák a beszámolókkal.
  • Darthmushroom

Lazio 4.szezon

Tavalyi nehéz szezon után az eddigi legkönnyebb szezonunk volt, mivel a csapat egy szinttel feljebb lépett és szárnyalt. Így nem is volt kérdés h címet védünk a bajnokságban ráadásul pont rekorddal. A kupákban is sikeresen vettük az akadályokat, zsinórban harmadjára is elhóditottuk az olasz kupát mellette nevetve nyertük az eu. szuperkupát és a klub vb-t is. A BL-ben új gólrekorddal jutottunk a döntőbe ahol végül 11sekkel nyertünk mivel a kapusom két db 11st is védett, meccshez hozzátartozik h a Bayern közelebb állt a győzelemhez mint mi. Idén nagyon sok mindenkit ki lehetne emelni de azért volt akik tényleg zseniálisak voltak. pl. a BL-ben és bajnokságban is gólkirály Wright, a zsinórban 4.éve szárnyaló Candreva, az assist király Stanciu és a középpálya motorra Cristante.
  • korbin555
    Na végre,azért csak tudunk focizni.
  • korbin555
    Köszi.Nálam az nyomtalanul eltűnt.

De most más gondom van.Két zakóval kezdtük a bajnokságot,és semmi elképzelés nincs a játékunkban.Pedig a keret nagyon erős,és a taktika elsajátítása is már a kezdésre 100%-os volt.Össze kell kapni magunkat,mielőtt a riválisok meglógnak.A főnök sem egy türelmes ember,mert már be is szólt,hogy hol van a direkt passzos játék.Mondjuk én nem ígértem neki semmit,csak elfogadtam,hogy elérem a Libertadores helyezést.Nem tudom,mit ugrál két forduló után.
    A tartalékok és az ifik pedig futószalagon érdeklődnek,hogy lesz-e jövőjük a klubnál.Hát persze,hogy nem lesz.Akinek igen,az már az első héten megkapta a szerződését.Az elődömnek nem sok esze volt,hogy 8 csapatra való embert szedett össze ide.Per pillanat 50 körüli ember van listán,de nem nagyon tudom elpasszolni őket.Az előszerződéses ifik is egyfolytában kapják a korábban megkötött profi szerződést,én meg már aznap listára teszem őket.Mire megszabadulok az összes selejttől,az évekbe fog telni.Ez egy profi futball klub,nem favela,a szentségit.
  • Peti2400
    rendben
  • Darthmushroom
    url beszúrása és oda a linket utána ok majd adsz neki nevet. off topicba próbálgathatod
  • Peti2400
    elrontottam :D
  • Peti2400
    http://postimg.org/image/k1btzhp49/
  • Darthmushroom
    még nyócegyezni se tudunk rendesen... am 28 bajnoki után 90 rúgott gólunk van :D
  • LasDen #96321
    az állami bajnoksáág. Előbb az van, aztán jön a rendes bajnokság.
  • Darthmushroom
    F*ck Juve... oda-vissza vertek h ne legyen már olyan sima a bajnokság..
  • gunji
    Köszi :)
    Végül FM11-hez találtam egyet, de azt meg nem tudja rendesen beimportálni a 14-es editora. Úgyhogy marad ez.
  • Darthmushroom
    Hogy micsoda? van Rómában másik csapat is a Lazion kívül?
  • korbin555
    Tudja valaki,hogy a braziloknál mi az a Campeonato Gaucho?Mert tavaly egy rakás meccset játszott ott a csapat,idén meg semmi.Ráadásul januárban jöttem ide,de az első meccsünk csak május végén lesz.A játékosok nincsenek szabadságon,mégis fél évig nincs meccs,aztán jön a 38 meccses bajnokság.
    A takarítást pedig már megkezdtem,eddig 15 embertől tudtam megszabadulni(+31M),de még mindig 78 játékosom van.Azt azért kiszúrtam,hogy az ifiben a fél csillagos gyerekeknek profi szerződésük van,a wonderkid meg ifiszerződéssel bujkált a tömegben.Van egy rakás 25-30 éves generált játékosom is,pedig még csak 2018 van.Bár gondolom ez azért lehet,mert csak nemrég töltöttem be Brazíliát.Azt sem tudom normális-e,hogy az átigazolási szezon januártól októberig tart.
    Az első meccset lejátszottuk,5-0-ra nyertünk idegenben a 3.ligás Guarani ellen a Brazil kupában.Négy nap múlva jött volna a visszavágó,ami egyszerűen eltűnt,és egyből kisorsolták a 2.fordulót.(Ami persze 50 nap múlva lesz.)
    Kíváncsi leszek,mi lesz ebből.Még nem játszottam a brazil ligában,de furcsa dolgok történnek itt.
  • Darthmushroom
    Az első Napoli elleni verességem után itthon sikerült javítani, így zsinórban harmadjára játszunk olasz kupa döntőt.
  • Zenszkij
    hát hát, gyenge a bosnyák védelem
  • geo91
  • Darthmushroom
    Peti off topicba próbálgasd a linkelést h tudsz e meg hogy kell
  • LasDen #96312
    így kikapni. meg is érdemelted!
  • geo91

• LasDen #96310
    de ha jól tudom az újregek 1 hónapig nem tölthetnek fel képet. vagy valami ilyesmi :D
    én mindenesetre a postimage.orgot ajánlom.
  • Darthmushroom
    feltöltöd valahova pl. ott banner alatt egy, utána url beszúrása bemásolod a linket majd adsz neki nevet
  • Peti2400
    1 kérdés képet hogy lehet ide leírásba küldeni?
  • Darthmushroom
    szó szerint minden :D bajnokság erőssége, csapat sikeressége+repuja, volt e már válogatott, mennyire volt sikeres éve, mennyit játszott stb.. stb.. stb..
  • Peti2400
    Sziasztok egy játékos értékét mi befolyásolhatja?
  • korbin555
    Hogy én mit szenvedtem ezzel az álláskereséssel.2017 júliustól kezdtem,és már 2019 novemberben jártam,de csak kiröhögtek,vagy ha tárgyaltak is velem,mindig elutasítottak.(Grémio,Cruzeiro,Santos,San Lorenzo,River,Guadalajara,etc)Elegem lett,visszatöltöttem a mentést,és még egyszer nekifutottam.Most szerencsém volt,2018 januárban leigazolt az SC.Internacional.
    Financees.
    Facilities.
    Az ifi dolgokon még lehet finomítani,de így is csak pislogtam,micsoda erős keret van itt.Világklasszisok vannak átadólistán,de egy pár erősen wonderkid kinézetű gyerek is van a keretben.
    A 4.helyre várják a csapatot,de be kell hoznom őket a háromba,mert elvárás a Libertadores helyezés.(Amit tavaly jól elszúrtak,mert csak a 7.helyen végeztek.)
    De az első,amit a főnök elvárt tőlem,hogy csináljak valamit a bérekkel.Messze a megállapított 600k fölött volt.Ezt persze könnyen megoldottam,mert lenulláztam az átigazolási keretet,így most egyből rendben van.De 93!! játékos van a csapatnál,úgyhogy kiárusítást fogok tartani.Az sem érdekel,ha a keret fele diszkont áron megy el,de itt csak az maradhat,akire szükségem van.
    Innen folytatom holnap,mert kezdődik a német meccs.
  • Darthmushroom
    Gratu! Valami veszett utánpótlás csapattal legyél :D dőljön a lóvé az eladásokból :D
  • Darthmushroom
    tudtommal nem készült 14hez megyei
  • gunji
    Üdv!

FM14-hez szerintetek létezik adatbázis magyar megyei bajnokságokból? Sajnos csak NB3-asat találtam.
    FM13-hoz láttam megyeit is (Megye IV-ig), csak sajnos az már nem letölthető. :(
  • korbin555
    Changchun Yatai - 2016.

Ez a szezon már totális dominancia volt.
    Bajnoki meccsek.
    Tabella.
    FA Kupa.
    Bajnokok ligája.
    A klub vb-n azért kiderült,mennyit ér a tudományunk,ha nem ázsiai csapat az ellenfél.
    Klub Vb.
    A három legmagasabb osztályzatú játékos a szezonban:
    Bressan.
    Ben Khalifa.
    Xu Dongyang.
    Megint jól igazoltam,a két új ember lett a két legjobb játékosom.És egy nappal ezelőtt a távozó 34 éves Hugo Viana posztjára jött Villanueva.

De ez volt az utolsó ténykedésem a Yatai menedzsereként,mert lemondtam.Itt már tényleg nincs hová fejlődni.Egy anyagilag stabil,az átlagnál jobb kínai csapatot vettem át.Négy év után pedig Ázsia legerősebb,és legmagasabb reputációjú klubját hagyom el.Négy éve 5M körül volt a klub értéke,most 40M fölött van.Világszínvonalú háttér,és remek edzők vannak a klubnál.Kineveltem,(és igazoltam)egy tucat tehetséget,akik a következő bő évtizedben a kínai válogatott gerince lesznek.Van közöttük kettő,akiknek később még egy Európai top csapatban is biztos helyük lehet.

Személy szerint is elértem,amiért idejöttem.Egy senki voltam,most pedig világhírű menedzser vagyok.Ázsiában a legsikeresebb menedzser lettem,és a magyar listán is csak Guttmann Béla van előttem.(Bár ez a Hall of fame tutira bugos,mert Guttmann az első,és a második helyen is szerepel.És 2014-ben be van írva nekem egy klub vb győzelem,pedig kikaptunk a Dortmundtól)

A lényeg,hogy Január 2-án lemondtam,és nyárig szabadságon leszek.Elhagyom Ázsiát,és földrészt váltok.Egy szinttel feljebb lépek,és az Amerikai kontinens felé veszem az irányt.Brazília már be van töltve,nyártól Argentína és Mexikó is aktív lesz.Egyáltalán nem szempont,hogy nagy nevű klubhoz menjek,de az igen,hogy legyen rend anyagilag,és lássak lehetőséget a fejlődésre.Kezdetnek ennyi elég lesz nekem.
  • Darthmushroom
    Lazio 4. szezon ősz:
    Úgy nézz ki elértük a könyörtelen szintet, eszméletlenül megy a csapatnak. Juve elleni verességet sajnálom mert egy kapus hiba döntőt, a Monaco meccsen meg pihentettem meg számomra tét nélküli volt, kb. rá se néztem a meccsre, meg ott amúgy is volt egy kis hullámvölgy a támadó játékunkba. A tabella meg így áll.
  • Darthmushroom
    Egyszerűen hihetetlen számomra mekkora mumus vagyunk a Napolinak, akárhogy játszanak nem bírnak velünk. 7 meccsen 6 győzelem 1 döntetlen 22 rúgott!!!! és összesen 3 kapott.
  • Darthmushroom
    reggeli nyócegyezés :D bár megint értethetetlen h ilyen meccsen hogy tudtunk gólt kapni