A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Tudja valaki,hogy a braziloknál mi az a Campeonato Gaucho?Mert tavaly egy rakás meccset játszott ott a csapat,idén meg semmi.Ráadásul januárban jöttem ide,de az első meccsünk csak május végén lesz.A játékosok nincsenek szabadságon,mégis fél évig nincs meccs,aztán jön a 38 meccses bajnokság.
    A takarítást pedig már megkezdtem,eddig 15 embertől tudtam megszabadulni(+31M),de még mindig 78 játékosom van.Azt azért kiszúrtam,hogy az ifiben a fél csillagos gyerekeknek profi szerződésük van,a wonderkid meg ifiszerződéssel bujkált a tömegben.Van egy rakás 25-30 éves generált játékosom is,pedig még csak 2018 van.Bár gondolom ez azért lehet,mert csak nemrég töltöttem be Brazíliát.Azt sem tudom normális-e,hogy az átigazolási szezon januártól októberig tart.
    Az első meccset lejátszottuk,5-0-ra nyertünk idegenben a 3.ligás Guarani ellen a Brazil kupában.Négy nap múlva jött volna a visszavágó,ami egyszerűen eltűnt,és egyből kisorsolták a 2.fordulót.(Ami persze 50 nap múlva lesz.)
    Kíváncsi leszek,mi lesz ebből.Még nem játszottam a brazil ligában,de furcsa dolgok történnek itt.