A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96301 Changchun Yatai - 2016.
Ez a szezon már totális dominancia volt.
Bajnoki meccsek.
Tabella.
FA Kupa.
Bajnokok ligája.
A klub vb-n azért kiderült,mennyit ér a tudományunk,ha nem ázsiai csapat az ellenfél.
Klub Vb.
A három legmagasabb osztályzatú játékos a szezonban:
Bressan.
Ben Khalifa.
Xu Dongyang.
Megint jól igazoltam,a két új ember lett a két legjobb játékosom.És egy nappal ezelőtt a távozó 34 éves Hugo Viana posztjára jött Villanueva.
De ez volt az utolsó ténykedésem a Yatai menedzsereként,mert lemondtam.Itt már tényleg nincs hová fejlődni.Egy anyagilag stabil,az átlagnál jobb kínai csapatot vettem át.Négy év után pedig Ázsia legerősebb,és legmagasabb reputációjú klubját hagyom el.Négy éve 5M körül volt a klub értéke,most 40M fölött van.Világszínvonalú háttér,és remek edzők vannak a klubnál.Kineveltem,(és igazoltam)egy tucat tehetséget,akik a következő bő évtizedben a kínai válogatott gerince lesznek.Van közöttük kettő,akiknek később még egy Európai top csapatban is biztos helyük lehet.
Személy szerint is elértem,amiért idejöttem.Egy senki voltam,most pedig világhírű menedzser vagyok.Ázsiában a legsikeresebb menedzser lettem,és a magyar listán is csak Guttmann Béla van előttem.(Bár ez a Hall of fame tutira bugos,mert Guttmann az első,és a második helyen is szerepel.És 2014-ben be van írva nekem egy klub vb győzelem,pedig kikaptunk a Dortmundtól)
A lényeg,hogy Január 2-án lemondtam,és nyárig szabadságon leszek.Elhagyom Ázsiát,és földrészt váltok.Egy szinttel feljebb lépek,és az Amerikai kontinens felé veszem az irányt.Brazília már be van töltve,nyártól Argentína és Mexikó is aktív lesz.Egyáltalán nem szempont,hogy nagy nevű klubhoz menjek,de az igen,hogy legyen rend anyagilag,és lássak lehetőséget a fejlődésre.Kezdetnek ennyi elég lesz nekem.