A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96305 Hogy én mit szenvedtem ezzel az álláskereséssel.2017 júliustól kezdtem,és már 2019 novemberben jártam,de csak kiröhögtek,vagy ha tárgyaltak is velem,mindig elutasítottak.(Grémio,Cruzeiro,Santos,San Lorenzo,River,Guadalajara,etc)Elegem lett,visszatöltöttem a mentést,és még egyszer nekifutottam.Most szerencsém volt,2018 januárban leigazolt az SC.Internacional.
Financees.
Facilities.
Az ifi dolgokon még lehet finomítani,de így is csak pislogtam,micsoda erős keret van itt.Világklasszisok vannak átadólistán,de egy pár erősen wonderkid kinézetű gyerek is van a keretben.
A 4.helyre várják a csapatot,de be kell hoznom őket a háromba,mert elvárás a Libertadores helyezés.(Amit tavaly jól elszúrtak,mert csak a 7.helyen végeztek.)
De az első,amit a főnök elvárt tőlem,hogy csináljak valamit a bérekkel.Messze a megállapított 600k fölött volt.Ezt persze könnyen megoldottam,mert lenulláztam az átigazolási keretet,így most egyből rendben van.De 93!! játékos van a csapatnál,úgyhogy kiárusítást fogok tartani.Az sem érdekel,ha a keret fele diszkont áron megy el,de itt csak az maradhat,akire szükségem van.
Innen folytatom holnap,mert kezdődik a német meccs.