104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
anyukád nem mondta, hogy nem illik csúnyán beszélni?! Csapj a szádra, de azonnal! -
karajjj #96498 baaazmeg :D
-
korbin555 #96497 Ez igen!(Azért ilyenkor látszik igazán,mennyi munka is van egy hosszabb karrierben.) -
Szép beszámoló
Szeretnék valami hasonlót én is a franciáknál.
Emellett grat brazilhonba és a sasokhoz is! -
geo91 #96495
2013/2014, Serie C1/A
tabella és bajnoki meccsek, nagyobb (értékű) győzelmek, esetleg skalpok
szuperkupa
alsóbb osztályú csapatok kupája
igazolások és húzóemberek
2014/2015, Serie B
2015/2016, Serie A
olasz kupa
2016/2017, Serie A
olasz kupa
igazolások, húzóemberek és generált játékosok
2017/2018, Serie A
olasz kupa
2018/2019, Serie A
tabella és bajnoki meccsek
olasz kupa
európa liga
új stadion
2019/2020, Serie A
olasz kupa
európa liga
2020/2021, Serie A
olasz kupa
bajnokok ligája
európa liga
-
korbin555 #96494 A bajnokságban még nem rúgtunk 9-et.(csak kétszer 7-et
)Ez a 3.évem itt,és már látszik a sok munka,és az összeszokottság.
De azért nem hazudtoljuk meg magunkat,mert az egyik újonc megint elvert bennünket 1-0-ra.De akkor még sokan hiányoztak,és különben is belefér ennyi.Nem is csesztem le őket,nem akartam a szuper morált saját magam lerombolni.Mondtam nekik hogy nem volt szerencsénk,ennyi az egész. -
Szerintem a Steam képmentés a legjobb.... -
9-0, te sem sz@rral gurigazol 
Grat!
-
korbin555 #96491 Az a játék képernyőmentése.De nem akarlak rábeszélni semmire.
Közben megvan az Európai Szuper Kupa Dél-Amerikai megfelelője is.Az első meccset még szorosan hoztuk 2-1-re.A visszavágón már játszottak a friss olimpiai bronzérmeseim is,és gálameccset rendeztünk.Recopa Sudamericana A főnök szerint ez rendben van,a klub mindig is esélyes volt a címre.Azt hittem csak a szokásos duma,de tényleg igaza van.Az utolsót pont akkor nyerték,mielőtt idejöttem.Komoly történelme van a klubnak ebben a sorozatban is. -
Sry, nem igazan szoktam mostanaban irogatni, regebben aktiv voltam, kicsit kieltem magam :P
Amugy nem tudom miert eletlen a kep, Irfanview-et hasznalom. De majd kiprobalom az alt+f9et, nem is tudtam, hogy van ilyen :D -
korbin555 #96489 Elértünk a félidőhöz.6 pont előny,és van még egy elmaradt meccsünk is.Ha nem felejtünk el továbbra sem gólt rúgni,idén akár meglehet a 100 gól is.
Tabella. -
pinnacle #96488 Igaz én elég rég óta read-only vagyok, de nekem jobban tetszik az, hogy így be van rakva " fullba" a kép, mint a linkelgetés, mert nem kell kattingatni, ablakot váltani. -
karajjj #96487 végre behúztuk egy meccset és elég szép játékkal
-
58?? :) Azta.
@korbin: nekem sem tűéles az Alt+F9-es sajnos, próbáltam már több felbontásban. Igaz, ablakos módban játszok. -
korbin555 #96485 Miért nem linkeled a képeket?Oldalt kell lapozni,ha vissza akarok nézni valamit.És ezek a szétdarabolt képek életlenek is.Ha az Alt+F9-et használod,akkor tűéles lesz. -
korbin555 #96484 Ahogy várható volt,az olimpia megállította a nagy menetelésünket.Végül 7 emberemet hívták be,és nem könnyű pótolni őket.De azért így sem kell aggódnom.
Meccsek.
Tabella. -
Izgi meccs volt, megusztak neggyel :D
-
Lol, na en is mindig ilyen meccseken kapok ki altalaban. Vicc. -
korbin555 #96481 És veretlenül!Gratulálok hozzá.
Én a 3.szezonban járok,de már idén sem leszünk veretlenek.A 6.fordulóban elvert bennünket az Atletico Mineiro.A főnököm meg kissé elégedetlen a liga helyezésünkkel.Annyi esze nincs a hülyének,ha hozzuk az elmaradt meccseket,akkor első helyen leszünk.De a nagy szívás augusztusban lesz,8 játékosom megy az olimpiára.A tartalékok mind kölcsönben,és az összes jó ifi is.Hogy fogom összeállítani a csapatot,az lesz a kérdés.Valószínűleg sehogy,majd aktivizálom az asszisztenst. -
Igazsagos dontetlen szuletett. Kb igy szoktam kikapni altalaban. -
Most nezem csak, hogy 30 ponttal nyertuk meg a bajnoksagot, lol :D -
Na, veget ert a 2. szezonom a Sao Pauloval. Elso evben senkit nem igazoltam, mivel nem volt love. Allami bajnoksagban 3. lettunk, aztan a rajatszasban kivert a Palmeiras 1-0-ra.
Aztan jott az orszagos bajnoksag. Hetedik helyre josoltak a csapatot, 2. lett a csapat. Ha nem lett volna b@lfaszkodas nehany meccsen, meg lehetett volna a bajnoki cim. Nem lett, jo tanuloev volt.
Viszont a brazil kupat megcsiptuk. Joinville, Santos, Vitoria, a dontoben meg a Corinthianst vertuk, 4-4 utan idegenben lott tobb gollal nyertunk. A Cupa Sudamericanaban 2 kort mentunk, Universidad Catolica utan kiejtett a River.
2. szezon: penzert nem igazoltunk, csak fiatalokat. Mint ket ev alatt 6.5m fontot koltottunk, bevetel 42.5 millio font. Ebbol Rafael Toloi, Wellington, Denilson + Roniert kaptunk 30 millat. Egyik sem volt egy nagy eresztes. Meg szelnek eresztettem az osszes szerencsetlent a keretbol, 97 tagbol allt a csapat, mikor jottem. Kulcsjatekosok, akik jottek ingyen: Vanderlei, Sergio Romero, Eduardo Vargas, Betao, Lucas Sasha (o 1 milla volt), Damian Escudero, Gaston GIl Romero, Carlos Carbonero, Vitinho. Egyik sem vilagsztar, mondjuk Romero, meg Vargas jol csengo nevek. Elobbit eladom, ert nem egy nagy durranas, es elvesz egy idegenlegios helyet.
Tabellan elol vegeztunk, dontoben 0-3as elso meccs utan, itthon egy 3-0 utan 11esekkel vertuk a Santost. Kozben a Libertadores kupa elkezdodott, csoportkor sima volt, dontoig valahogy eljutottunk, viszont a dontoben kikaptunk a River ellen otthon 1-0-ra egy idegenben elert 2-2 utan, nem voltam ideges egy kicsit se. Foleg azert, mert pl 9 napon belul volt 4 meccsunk, abban a honapban 11 meccset jatszottunk, 2-3 naponkent, sz@rul rotaltam, nem is tudtam a legererosebb csapattal kiallni.
Utana meg szepen kiestunk otthon a brazil kupabol is egy idegenben elert 2-0 utan kikaptunk 3-1-re. Elbiztam magam, tartalekokkal, meg fiatalokkal alltam ki, meg is lett az eredmenye.
A bajnoksag viszont sima volt. Tavaly barkitol ki tudtunk kapni, es barkit meg tudtunk verni meg idegenben is. Raadasul veretlenek lettunk, ilyen sem lesz tobbet, mar most latom. A keret egesz jol ossze lett rakva. Es az ifit feltoltottem tehetsegesebbnel tehetsegesebb 16-17 eves brazilokkal, akik kozl parat be is dobtam mar a melyvizbe, 2-3 even belul mar ok lesznek a csapat gerince.
Mindent osszevetve sikeres ev volt, csak az a rohadt elveszitett Libertadores kupa nagyon csipte a szemem. Otthon kaptunk ki, de nagyon pipa voltam a suru program miatt. Laza 77 meccset jatszottunk, de ha minden osszejonne, meg 9 meccset kell jatszani, az 86 meccs egy evben, lol. Szoval jo nagy keret kell, hogy ki lehessen huzni az evadot.
Meccsek iden:
A keretbe kene 2-3 szelsohatved, meg egy kapus talan, tobbiekkel elegedett vagyok.
Anyagilag jol allunk, 320k a heti fizetes jelenleg es van 42 millio font igazolni. Az infrastrukturat mar masodszorra fejlesztik, 1-2 even belul az is fullos lesz. A stadion jo nagy, 73500as, de az atlagnezoszam csak 30k (elsoben 25 volt). Mar itt virit az uj stadion opcio is, de eddig visszautasitottak, nincs eleg love hozza. Sztem 5-6 even belul az is lehet.
Legnagyobb gyozelmunk eddig. Egyebkent nem lovunk sok golt, csak itt osszejott minden.
Amugy az osszes del-amerikai, USA-Mexiko+9 europai liga van bejelolve.
Ja, es a brazil valogatottat is tolom, be is huztuk a VB-t. Egyelore a csapatombol csak Ganso valogatott.
Jovore mar jobban odafigyelek, minden meccset komolyan veszek, es megnyerunk mindent :D
Sry, ha hosszu voltam :D
-
köszi mnindkét választ
új stadiont, vagy legalább egy bővitést hogy lehet elérni? pénzügyileg qva jól állunk, nem tudok költeni semmire, mert ingyér vagy bagóért jönnek olyan játékosok akiket 4-5millióért tudnék hozni, aki meg tényleg klasszis és nyugatról jöhetne az emg szóba se áll velem.
26 millió az egyenlegünk, van 34 milliót tudnék költeni átigazolásra és még igy is maradna egy 70 ezres fizetési rés.
szóval pénz van dögivel, de nem tudom mire költeni. Olyat nem lehet hogy veszek én egy stadiont? :D
noszogatom az elnököt időnként de nem tudom mit kéne mondani neki, az ötödik zsinórban behúzott bajnokság után egyszer befenyitettem hogy otthagyom a búsba, de mondta hogy menjek nyugodtan ha menni akarok... -
korbin555 #96474 Változó.Az adaptability értéktől függ.Szélsőséges esetben soha nem szokik meg.De a tapasztalatom az,hogyha valaki élvezi a bizalmat,és rendszeresen játszik,azzal nem szokott gond lenni.Jobban félti a helyét,minthogy panaszkodjon.A mellőzött perememberek szoktak hamar sírni,akik eleve nem érzik biztosnak a helyzetüket.Országon belül kell egy szezonra kölcsönadni,és ha még utána sem tud beilleszkedni,meg kell szabadulni tőle.
A fejlődés más kérdés.A játékosok nem is kis része soha nem éri el a max PA-t.Lehet 5 csillagos az edzés,és rengeteg a játékidő,az is kevés.Ha valakinél a béka segge alatt van az ambíció és a profizmus,abból nem nagyon lehet kihozni a maximumot. -
karajjj #96473 nekem változó szokott lenni, de nagyjából fél és egy év között van -
mennyi idő kell mig egy külföldi játékos beleszokik a magyar viszonyokba? blending into squad, meg a language barrier ami zavaró szokott lenni nálam.
Bár most speciel hozzá se nyúltam a kerethez, és baromi jól jönnek az eredmények (kopogjuk le, még csak szezon eleje van). Jött 5 15-16 éves franciából, elment 4 selejt, meg egy fiatalabbat kh-et kölcsönadtam, nb2 nem pálya már neki, első csapatnál meg három középhátvédem van, meg egy klasszis vkp aki hátvédet is tud játszani. A sérülések általában elkerülgetnek, és van annyira erős a csapat hogy itthon neki merjek futni 3 középhátvéddel a szezonnak.
Tavaly szinte végig kevés gólos, szenvedős meccseink voltak (56-12-es gólarány), idén aki eddig szembejött az csúnyán beleszaladt a késbe, barátságos meccsen (másodedzői irányitással) a Gladbach meg a PSV úszta meg, meg a Loki bekkelte ki 2-0-val.
Ami taktikai változás volt, az annyi hogy a korábbi 4-3-2-1 és variálgatásai helyett 4-3-1-2 van véglegesen és tavaly a 3 középpályásból 2 vkp, 1 irányitó volt, most 1 vkp és 2 nagyon kreativ passzolós játékos van ott. Tavaly is 60-70%-os labdabirtoklásom volt, ez most már még stabilabb, és a helyzetek is futószalagon jönnek. Az előző évi hullámvölgy után a csatárom is elkapta a fonalat, ő is vagy 6-7 éve nálam van (bár valamiért az istennek se akar fejlődni, pedig megnéztem genieben kiváncsiságból, 170-es pot-ja van, hát nálam nem akar ez összejönni, pedig van 16 fullos coachom :D) -
Ne kímélj minket! :) -
korbin555 #96470 Gratulálok.És még szép,hogy érdekel az összefoglaló.Jöhet minden mennyiségben. -
korbin555 #96469 Tavaly egy kilencessel indult a Copa Libertadores,és végül meg is nyertük.
Idén szintén egy Coud Nine az első meccsen,és a sors tovább ismételte önmagát.Csak ezúttal a Boca Juniors volt az ellenfél a döntőben.Meccsek.
A bajnokság meg most kezdődött,és jobb formában vagyunk,mint tavaly ilyenkor.Legalábbis most nem kaptunk ki az újonctól. -
korbin555 #96468 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom,hogyan számolja.Már két éve SSD-n van a rendszer,de eddig nekem is 7,3-at adott rá.Három hete kapott a gép egy új tápot,azóta lett 7,7.Akkor csináltam egy teljes Windows újratelepítést is,két év után azt is megérdemelte a gép.A registry cleaner,meg egyéb tisztító programok nem hozzák azt,mint egy szűz telepítés.Hogy aztán mi okozta az érték növekedését,fogalmam sincs.
A videokártya pedig az ASUS Ti,a tuningolható változat,bár még nem turbóztam fel.
A C-n meg valószínűleg azért van több helyem,mert a játék nem onnan indul.Leválasztottam 100GB-ot az 500-as WD-ről,és a komplett Steam mappát oda telepítettem.Saját tapasztalatom alapján a játéknak nincs szüksége az SSD-re,éppen elég gyors anélkül is.A programokat viszont úgy futtatja,mintha rugóra járnának,de az is a dolga.
Ez még így is messze van egy hardcore gamer PC-től,de nem is az volt a célom.A két játékomat kifogástalanul viszi,nincs nagyobb igényem.Jó gépünk van az a lényeg,csak még tartsa a frontot.Mert veszettül nőnek a játékok hardver igényei.A Civ 6-hoz lehet,hogy már csak a minimum követelményt üti meg. -
én kíváncsi vagyok hogy csaltad össze és miket fogsz kamázni :) -
geo91 #96466 BAJNOKCSAPAT, 2020/21! :) következő cél a BL!
(ha valakit érdekel hogyan jutottam el idáig a harmadosztályból, a hétvégén összedobhatok egy összefoglalót a kezdetektől.)
-
a továbbiakban, aki szeretné az e-farkát méregetni az linkben tegye. a többi törölve lesz....:) -
Mekkora már, hogy az élményindexben beleszámít, hogy mennyi szabad hely van az elsődleges meghajtón... Mi köze ennek bármihez? Az én GTX650-em 7,3-at kap, a tiéd 7,4-et... Bár az lehet nem ugyanolyan. Pf.
Majdnem ugyanolyan gépünk van. :)
-
Matyko92 #96463
Azt hiszem, én elmehetek a sunyiba. Na majd egyszer beújítok egy jó kis atomerőművel. -
elmúlt három évbe már nálunk volt a legnagyobb az átlagnéző szám bőven 50e fölött, de csak a rangadókon vagy derbyn volt telt ház, azért csak 71e az Olimpico. Így h nincs Lotito a fék, meg van is pénz bőven az új tulajjal bízok benne h sokat nem kell várni, mert már nem túl modern stadion+a pálya fűtést is mi fizettük valamelyik évbe pedig így is sok a bérlés. 2 karrieremben lett már új stadionunk csak nem rólam elnevezne... mert még nem voltam legenda de itt már az vagyok :D -
Nekem lett sajat stadionom rolam elnevezve :D
Asszem 440 millio fontba kerult, szoval lehet gyujtogetni :D
Kivancsi vagyok lesz-e uj stadionod, nem egy egyszeru eset, foleg a Lazioval...
-
pöppett sok a lemaradása a klubnak alapból a bajnoki címekbe :D am hosszútávú céljaimból már 1 megvan mert Lotito távozott. még egy saját stadiont szeretnék, utánpótlásból olasz válogatott játékost adni, és h Nesta legyen a világ legsikeresebb edzője. -
karajjj #96459 Szerintem úgy január körül majd kiraboltatom az otp-t az afrikai különítménnyel, aztán a pénzből leigazolom Ibrát, Bekemt, Messit, meg Buffont(hogy kapus is legyen), megnyerem a bajnokságot és onnantól egyenes az út a BL győzelemig! -
Grat 
En a Juveval 2042-ig vittem el, minden evben meglett a bajnoki cim, dontsd meg a rekordomat :D