A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96468 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom,hogyan számolja.Már két éve SSD-n van a rendszer,de eddig nekem is 7,3-at adott rá.Három hete kapott a gép egy új tápot,azóta lett 7,7.Akkor csináltam egy teljes Windows újratelepítést is,két év után azt is megérdemelte a gép.A registry cleaner,meg egyéb tisztító programok nem hozzák azt,mint egy szűz telepítés.Hogy aztán mi okozta az érték növekedését,fogalmam sincs.
A videokártya pedig az ASUS Ti,a tuningolható változat,bár még nem turbóztam fel.
A C-n meg valószínűleg azért van több helyem,mert a játék nem onnan indul.Leválasztottam 100GB-ot az 500-as WD-ről,és a komplett Steam mappát oda telepítettem.Saját tapasztalatom alapján a játéknak nincs szüksége az SSD-re,éppen elég gyors anélkül is.A programokat viszont úgy futtatja,mintha rugóra járnának,de az is a dolga.
Ez még így is messze van egy hardcore gamer PC-től,de nem is az volt a célom.A két játékomat kifogástalanul viszi,nincs nagyobb igényem.Jó gépünk van az a lényeg,csak még tartsa a frontot.Mert veszettül nőnek a játékok hardver igényei.A Civ 6-hoz lehet,hogy már csak a minimum követelményt üti meg.