A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    mennyi idő kell mig egy külföldi játékos beleszokik a magyar viszonyokba? blending into squad, meg a language barrier ami zavaró szokott lenni nálam.

Bár most speciel hozzá se nyúltam a kerethez, és baromi jól jönnek az eredmények (kopogjuk le, még csak szezon eleje van). Jött 5 15-16 éves franciából, elment 4 selejt, meg egy fiatalabbat kh-et kölcsönadtam, nb2 nem pálya már neki, első csapatnál meg három középhátvédem van, meg egy klasszis vkp aki hátvédet is tud játszani. A sérülések általában elkerülgetnek, és van annyira erős a csapat hogy itthon neki merjek futni 3 középhátvéddel a szezonnak.
    Tavaly szinte végig kevés gólos, szenvedős meccseink voltak (56-12-es gólarány), idén aki eddig szembejött az csúnyán beleszaladt a késbe, barátságos meccsen (másodedzői irányitással) a Gladbach meg a PSV úszta meg, meg a Loki bekkelte ki 2-0-val.
    Ami taktikai változás volt, az annyi hogy a korábbi 4-3-2-1 és variálgatásai helyett 4-3-1-2 van véglegesen és tavaly a 3 középpályásból 2 vkp, 1 irányitó volt, most 1 vkp és 2 nagyon kreativ passzolós játékos van ott. Tavaly is 60-70%-os labdabirtoklásom volt, ez most már még stabilabb, és a helyzetek is futószalagon jönnek. Az előző évi hullámvölgy után a csatárom is elkapta a fonalat, ő is vagy 6-7 éve nálam van (bár valamiért az istennek se akar fejlődni, pedig megnéztem genieben kiváncsiságból, 170-es pot-ja van, hát nálam nem akar ez összejönni, pedig van 16 fullos coachom :D)