A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Na, veget ert a 2. szezonom a Sao Pauloval. Elso evben senkit nem igazoltam, mivel nem volt love. Allami bajnoksagban 3. lettunk, aztan a rajatszasban kivert a Palmeiras 1-0-ra.
Aztan jott az orszagos bajnoksag. Hetedik helyre josoltak a csapatot, 2. lett a csapat. Ha nem lett volna b@lfaszkodas nehany meccsen, meg lehetett volna a bajnoki cim. Nem lett, jo tanuloev volt.
Viszont a brazil kupat megcsiptuk. Joinville, Santos, Vitoria, a dontoben meg a Corinthianst vertuk, 4-4 utan idegenben lott tobb gollal nyertunk. A Cupa Sudamericanaban 2 kort mentunk, Universidad Catolica utan kiejtett a River.
2. szezon: penzert nem igazoltunk, csak fiatalokat. Mint ket ev alatt 6.5m fontot koltottunk, bevetel 42.5 millio font. Ebbol Rafael Toloi, Wellington, Denilson + Roniert kaptunk 30 millat. Egyik sem volt egy nagy eresztes. Meg szelnek eresztettem az osszes szerencsetlent a keretbol, 97 tagbol allt a csapat, mikor jottem. Kulcsjatekosok, akik jottek ingyen: Vanderlei, Sergio Romero, Eduardo Vargas, Betao, Lucas Sasha (o 1 milla volt), Damian Escudero, Gaston GIl Romero, Carlos Carbonero, Vitinho. Egyik sem vilagsztar, mondjuk Romero, meg Vargas jol csengo nevek. Elobbit eladom, ert nem egy nagy durranas, es elvesz egy idegenlegios helyet.
Tabellan elol vegeztunk, dontoben 0-3as elso meccs utan, itthon egy 3-0 utan 11esekkel vertuk a Santost. Kozben a Libertadores kupa elkezdodott, csoportkor sima volt, dontoig valahogy eljutottunk, viszont a dontoben kikaptunk a River ellen otthon 1-0-ra egy idegenben elert 2-2 utan, nem voltam ideges egy kicsit se. Foleg azert, mert pl 9 napon belul volt 4 meccsunk, abban a honapban 11 meccset jatszottunk, 2-3 naponkent, sz@rul rotaltam, nem is tudtam a legererosebb csapattal kiallni.
Utana meg szepen kiestunk otthon a brazil kupabol is egy idegenben elert 2-0 utan kikaptunk 3-1-re. Elbiztam magam, tartalekokkal, meg fiatalokkal alltam ki, meg is lett az eredmenye.
A bajnoksag viszont sima volt. Tavaly barkitol ki tudtunk kapni, es barkit meg tudtunk verni meg idegenben is. Raadasul veretlenek lettunk, ilyen sem lesz tobbet, mar most latom. A keret egesz jol ossze lett rakva. Es az ifit feltoltottem tehetsegesebbnel tehetsegesebb 16-17 eves brazilokkal, akik kozl parat be is dobtam mar a melyvizbe, 2-3 even belul mar ok lesznek a csapat gerince.
Mindent osszevetve sikeres ev volt, csak az a rohadt elveszitett Libertadores kupa nagyon csipte a szemem. Otthon kaptunk ki, de nagyon pipa voltam a suru program miatt. Laza 77 meccset jatszottunk, de ha minden osszejonne, meg 9 meccset kell jatszani, az 86 meccs egy evben, lol. Szoval jo nagy keret kell, hogy ki lehessen huzni az evadot.
Meccsek iden:
A keretbe kene 2-3 szelsohatved, meg egy kapus talan, tobbiekkel elegedett vagyok.
Anyagilag jol allunk, 320k a heti fizetes jelenleg es van 42 millio font igazolni. Az infrastrukturat mar masodszorra fejlesztik, 1-2 even belul az is fullos lesz. A stadion jo nagy, 73500as, de az atlagnezoszam csak 30k (elsoben 25 volt). Mar itt virit az uj stadion opcio is, de eddig visszautasitottak, nincs eleg love hozza. Sztem 5-6 even belul az is lehet.
Legnagyobb gyozelmunk eddig. Egyebkent nem lovunk sok golt, csak itt osszejott minden.
Amugy az osszes del-amerikai, USA-Mexiko+9 europai liga van bejelolve.
Ja, es a brazil valogatottat is tolom, be is huztuk a VB-t. Egyelore a csapatombol csak Ganso valogatott.
Jovore mar jobban odafigyelek, minden meccset komolyan veszek, es megnyerunk mindent :D
Sry, ha hosszu voltam :D