104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    mivel bő a keret gyakorlatilag bármit lehet velük. Én 4231t nyomtam velük, egyik szélső játékkal másik két shadow strikerrel. 1. év 3.hely, 2. év 2.hely (ez volt a szélsőkkel)
  • real22
    valencia-hoz milyen taktikát mondanátok??
  • Sysfox
    Azért egyes játékosok mit meg nem engednek maguknak!

Van egy tehetséges, 19 éves angol középpályásom, Matt Harper. Egyre több lehetőséget adok neki a bajnokikon, ami nem is probléma, az viszont igen, hogy 8 mérkőzés alatt már másodszor állíttatja ki magát, nehéz helyzetbe hozva ezzel a csapatot.

Mindkét alkalommal 2 heti fizetésmegvonás a büntetés (default bünti), erre megsértődött, hogy ő nem érzi ezt jogosnak! Szerintem ebben én döntök, hogy mi jogos én mi nem, majd egy kis erődemonstráció gyanánt ledobtam a tartalékba, ott majd elgondolkodhat a dolgok jogosságán. Most utál, de nem baj... :)

Ezek a dolgok feldobják a játékot, tetszik egyébként! :)
  • Peti2400
    bocsi akkor töröld
  • Zenszkij
    nem jók a linkjeid
  • Darthmushroom
    nekem semmit nem jelenit meg rákattintva a képre, csak az alap képfeltöltő oldalt
  • McFrost
    H!
    Tud valaki arra megoldást, hogy az FM2012-ben miért nem működik a magyarosítás?
  • Darthmushroom
    Nekem még mindig jó
  • korbin555
    Most már nálam sem megy.Egy hónapja még működött,de megint nem enged bejelentkezni.Az a bosszantó,hogy a játékon belül nem lehet állítani a mentett videó minőségét,csak a Youtube fiókon keresztül.
    Van egy lehetőség ITT,ha gondolod,kipróbálhatod.
  • Darthmushroom
    pedig youtubenál megcsinálod a másodikat úgy jónak kell lennie mert nekem is sikerült úgy
  • geo91
    úgy sem jó :(
  • korbin555
    A hiba nem a Te készülékedben van.Általános probléma,sláger téma az SI bug fórumon.A második számú e-mail címemet viszont minden gond nélkül elfogadta.
  • geo91
    akárhány patch volt, egyiknél sem sikerült bejelentkeznek a játékban a youtube fiókomba. nálam van a gebasz, vagy mindenkinél? van valami megoldás? (eredeti a játék)
  • Peti2400

Bekezdtünk Evertonnal.
  • Peti2400
    Az én véleményem szerint az izraeli a leggyengébb.
  • Peti2400
    Én még amikor megvettem a 14-et elsőre én is nem egy megszokott ligát választottam és két szezont letoltam a Tel Avival de nem nyerte el igazán a tetszésemet..
  • korbin555
    Máris kíváncsivá tettél.Eddig azt hittem az Indonézia.
  • Darthmushroom
    szerintem nincs vele baj, vannak komolyabb csapatok, nagy derbyk :D ráadásul a playoff miatt többször is találkoznak egymás ellen. Nem utolsó sorban idei játékba igen komoly generált izraeli játékosok szoktak megjelenni egy idő után.
  • Peti2400
    Izrael-t kerüld szerintem.A játék legrosszabb bajnoksága.
  • korbin555
    Játszott már valaki az izraeli ligában?Arra lennék kíváncsi,hogy behívják-e katonának a játékosokat.Mert a Koreaiaknak például ott van az információs lapjukon,hogy "National service status"Bár eddig még a 35 évesek mellett is azt láttam,hogy "Not called up yet".Izraelben meg kötelezően minden férfit behívnak 3 évre(a nőket is kettőre).Vagy ennyire azért mégsem reális a játék?Fontolgatom, hogy nyáron betöltöm Izraelt is,még nem játszottam ott soha.De ha eltűnnek a játékosok a Negev-sivatagban,akkor inkább messzire elkerülöm az országot.
  • LasDen #96519
    Sok lesz mára belőlem, de Steam Summer Sale keretében 13 ajró a játék.
  • korbin555

Akkora bajban nem lehet Argentína,hogy már őt is behívták.Én meg bajban leszek,mert lassan a teljes rotációs keret válogatott lesz.Ez meg nem Európa,itt nincs szünet a bajnokságban,ha játszik a válogatott.
  • korbin555
    Köszi.Áthúztam a warez topicba,mert ennek a végére akarok járni.
  • LasDen #96516
    zavar van az Erőben úgy látom :D
  • LasDen #96515
    töröltem, mert ha az eredeti képed nem nagyobb 180 pixelnél akkor soha nem fogjuk látni.....
  • LasDen #96514
    ezt a thumbnailezést valahogy elrontod. nem látunk belőle szart se....
    Ha feltöltesz egy képet Postimagere, akkor van egy olyan rész, hogy "Thumbnail fórumra" a 3. lehetőség. Annál a "Másolás vágólapra" gombra kattintasz és csak simán bemásolod ide. Voiálá és kész
    lásd:
  • korbin555
    Nagyító?
  • Peti2400

Új karrier!
  • karajjj
    Játszok már pár éve ezzel a játékkal, de ilyet még nem láttam! :D
    Kikaptam tegnap a fraditól, ma 3:3-at játszottam a pápával, eladtam Kálnoki-Kist, hogy legyen kicsi pénz, de semmi. Mondom nem bírom tovább, sírok kicsit a fizetésért, hátha emelnek. Kapásból azt mondták, hogy oké, nézem az üzenetet, 15 ezer euróról felemték 32 ezerre... :D több mint a duplája
  • 00mate
    Köszönöm a segítséget!

On: 2009-es széria óta játszok fm-mel, a 13-as rész kimaradt nekem idő hiányában, és hát most tudok csak foglalkozni a 14-es résszel. Mivel számomra új dolgok vannak benne, ezért korbin linkjeit olvasgatva, illetve a korábbi elgondolásaim alapján próbáltam taktikát kitalálni, és hogy beletanuljak a játékba, a Real Madrid-dal kezdtem el a tanuló éveket.

Igazolások:

A keretet nem kell bemutatnom, szerintem mindenki tisztában van vele, hogy milyen játékerőt képvisel. Ezért úgy döntöttem, hogy egyelőre nem igazolok senkit, illetve de igazoltam, egy 16 éves brazil játékost, elvileg 4 csillagos lesz, 2014-ben jön hozzám. Ha jó, akkor Morata helyére jön, aztán megpróbálom sok meccsen játszatni. Meglátjuk mi lesz. Ha esetleg valaki mégse úgy teljesít, ahogy elvárom, akkor télen túladok rajta (illetve ha a Psg/Monaco/City hármasból valaki sokat tejel).

Taktika:

Egy szokásos 4-2-3-1-es felállással tolom attack, balanced kombóban, igaz, hogy a realról van szó, de eddig egész jól működik.

Bajnokság:

Eddig azt hiszem 4 meccs ment le, mindegyik sima győzelem (az Atletic Bilbao ellen nagyon ment a játék: 6-1 lett a vége,többi mind kötelező győzelmek voltak). Egyedül az zavar, hogy eddig olyan gólokat kaptam, hogy oldalról beívelték, és Pepe meg Ramos álltak egy helyben, fel se ugranak... Ezt majd próbálom kijavítani, már ha lehetséges. Bl-ben egész jó csoportba kerültem: tegnap este jutottam el a sorsolásig, aztán fáradt voltam, nem emlékszem a 3. csapatra: Milan, Bayer, és talán a Zenit. Ebből csoportelsőség elvárható szerintem.

Köszi, hogy elolvastad! Ha szeretnétek, akkor később is írok még. :)
  • korbin555
    Minden le van írva részletesen ITT.És van egy rövid leírás magyarul ITT.
    Én mindkettőt elolvastam,mégis megyek a saját fejem után.A general training egész évben a team cohesion.Szezon előtt very high,szezon közben eggyel lejjebb veszem.De egy igazán profi csapatnál egész szezonban marad a legmagasabb intenzitás,mert kikövetelik maguknak.

A match training pedig tactics only.Nem alakítom az edzést egy ellenfélhez sem.Még novemberben kipróbáltam.Szinte minden meccs előtt a pontrúgások kivédekezését gyakoroltuk,mégis beszedtünk 10+ gólt szögletből.Ennyi nekem elég volt.A taktikán esetleg változtatok ha veszélyt érzek,de az edzésen nem.

Egy edzéstípusnál sem csökkenhetnek senkinek az értékei.Azért kellenek a minőségi edzők,hogy ez ne fordulhasson elő.Jó ifi edzési lehetőségek,4+ csillagos edzés minden kategóriában,és akiben van potenciál,az rendesen fog fejlődni.Ha pedig valakinél nem látom az elvárt fejlődést(vagy nem jó irányba halad),az kap külön a posztjához tartozó egyéni edzést.

Nyilvánvalóan tankönyv szerint mindig fel kellene a soros ellenfelet térképezni,és hozzáigazítani a meccstréninget.De az 30 csapat és 60 meccs is lehet egy szezonban.Akinek van hozzá türelme,hogy hatvanszor állítsa át az edzést,minden elismerést megérdemel.Én sajnos nem tartozom közéjük.És a tapasztalatom azt mutatta,hogy nem is jelent garanciát semmire.Ami döntő,az a játékosok minősége,a csapatösszhang,és a morál.Akkor a világ bármilyen taktikája jó lehet.Feltéve,ha a keret zömét mentálisan erős játékosok alkotják,akik nem hajlandók elfogadni a vereséget.
  • 00mate
    Amikor már elindult a szezon, akkor training-nél érdemes mindent egyszer beállítani? Gondolok itt arra, hogy egyik héten mondjuk tactics, másik héten team cohesion, stb. vagy ezt nem szabad ennyire random csinálni? Úgy gondolom legalábbis, hogy ha mondjuk a ball controll-t nem állítom be edzésnek sose, akkor a hozzá kapcsolódó értékek akkor csökkenni fognak, nem?
  • korbin555
    Nézd a jó oldalát.Tiéd az uralkodó bajnokcsapat,szerintem nekik több okuk van a félelemre.
  • Sysfox
    2022-ben járok, tehát legalább a 10. szezonomat taposom. Eddig minden évben (!) az FA Kupa 3. fordulójában a Chelsea-t, a ManCity-t vagy a ManUtd-t kaptam ellenfélként, és mindig én játszom hazai pályán.

Ez valami bug? Mert 63 csapatból azért nem semmi, hogy mindig az egyik legerősebbet kapom! Ez már művészet!
  • korbin555
    SC.Internacional. 3.szezon.

Mi egy kicsit még jobbak lettünk,az ellenfelek megint egymást szívatták,a végeredménye pedig pont,és gólrekord lett.Bár a szezon második felében két csatárom is ínséges időszakot élt át,így a 100 gól sajnos nem lett meg.
    Tabella.
    Meccsek.

A Brazil kupát az első meccstől az utolsóig,ismét az asszisztensem menedzselte.Úgy tűnik tanult valamit mellettem,a tavalyi bukta után győzelemre vezette a csapatot.
    Copa do Brasil.

A Libertadores kupáról már volt szó,ahogy a Dél-Amerikai Szuper kupáról is.
    Copa Libertadores.
    Recopa Sudamericana.

És végül a Klub Vb,ahol a rotációs keretem majdnem elszórakozta az elődöntőt.Végül nagy nehezen sikerült 1-0-ra legyűrni a Toronto FC-t.A döntőben a Juventus ellen ha nem is a sírból hoztuk vissza a meccset,de majdnem.0-1-ről fordítottunk,és megvédtük a címünket.
    Klub Vb-döntő.

A három legmagasabb átlagos osztályzattal végző játékosom:
    Fagundez.
    Leó.
    Carlos César.
    Új embert már tavaly sem hoztam,és idén sem fogok.A fél keret megkapja a megérdemelt új szerződését,ennyi lesz a dolgom a holtszezonban.
    A pénzügyeket már nem is nézem,csak a reklámbevételeket figyelem,mert kíváncsi vagyok,hogy befolyásolják a túrák.Az első évben 3,5M volt,tavaly 7,5M,és most megint majdnem megdupláztuk.Jól hozott a Japán kirándulás.

Idén tehát sikerült mindent vinnünk,amit csak lehetett.Még utoljára szeretnék elérni valami hasonlót,mert az utolsó évem következik itt.Már visszautasítottam a bőkezű új szerződést is.A jelenlegit még kitöltöm,és továbblépek.
    Azt pedig hamarosan el kell döntenem merre lesz az arra,mert csak a kínai,és brazil ligák vannak betöltve.Nyáron hozzáadok egy tucat Európai bajnokságot,és meglátom,mit hoz a jövő.Ami biztos,hogy Spanyolország és Anglia ebben a karrierben nem érdekel.
  • Sysfox
    FM2012, Blackburn

14. forduló után az 1. helyen állok, ami meglepő annak tudatában, hogy 4-5 forduló után a 9. helyen tanyáztunk. Kissé beragadtunk a rajtnál... A MancCity megint nagyon erős lett, 2 ponttal előzöm meg őket.

Vajon meglesz a triplázás a bajnokságban? Sok van még hátra...
  • Sysfox
    Ez is egy százezer éves bug egyébként, hogy a főnök nem a veszített pontokat nézi, hanem az aktuális helyezést, ami elmaradt meccsek esetén nem kicsit csalóka lehet. Nem értem, ezt miért nem sikerül évek óta kijavítani!
  • karajjj
    háromszor szereztük meg a vezetést -.-

• LasDen #96501
    feleselni sem illik a nagyobbal...:D
  • karajjj