A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    SC.Internacional. 3.szezon.

Mi egy kicsit még jobbak lettünk,az ellenfelek megint egymást szívatták,a végeredménye pedig pont,és gólrekord lett.Bár a szezon második felében két csatárom is ínséges időszakot élt át,így a 100 gól sajnos nem lett meg.
    Tabella.
    Meccsek.

A Brazil kupát az első meccstől az utolsóig,ismét az asszisztensem menedzselte.Úgy tűnik tanult valamit mellettem,a tavalyi bukta után győzelemre vezette a csapatot.
    Copa do Brasil.

A Libertadores kupáról már volt szó,ahogy a Dél-Amerikai Szuper kupáról is.
    Copa Libertadores.
    Recopa Sudamericana.

És végül a Klub Vb,ahol a rotációs keretem majdnem elszórakozta az elődöntőt.Végül nagy nehezen sikerült 1-0-ra legyűrni a Toronto FC-t.A döntőben a Juventus ellen ha nem is a sírból hoztuk vissza a meccset,de majdnem.0-1-ről fordítottunk,és megvédtük a címünket.
    Klub Vb-döntő.

A három legmagasabb átlagos osztályzattal végző játékosom:
    Fagundez.
    Leó.
    Carlos César.
    Új embert már tavaly sem hoztam,és idén sem fogok.A fél keret megkapja a megérdemelt új szerződését,ennyi lesz a dolgom a holtszezonban.
    A pénzügyeket már nem is nézem,csak a reklámbevételeket figyelem,mert kíváncsi vagyok,hogy befolyásolják a túrák.Az első évben 3,5M volt,tavaly 7,5M,és most megint majdnem megdupláztuk.Jól hozott a Japán kirándulás.

Idén tehát sikerült mindent vinnünk,amit csak lehetett.Még utoljára szeretnék elérni valami hasonlót,mert az utolsó évem következik itt.Már visszautasítottam a bőkezű új szerződést is.A jelenlegit még kitöltöm,és továbblépek.
    Azt pedig hamarosan el kell döntenem merre lesz az arra,mert csak a kínai,és brazil ligák vannak betöltve.Nyáron hozzáadok egy tucat Európai bajnokságot,és meglátom,mit hoz a jövő.Ami biztos,hogy Spanyolország és Anglia ebben a karrierben nem érdekel.