A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #96509 Minden le van írva részletesen ITT.És van egy rövid leírás magyarul ITT.
Én mindkettőt elolvastam,mégis megyek a saját fejem után.A general training egész évben a team cohesion.Szezon előtt very high,szezon közben eggyel lejjebb veszem.De egy igazán profi csapatnál egész szezonban marad a legmagasabb intenzitás,mert kikövetelik maguknak.
A match training pedig tactics only.Nem alakítom az edzést egy ellenfélhez sem.Még novemberben kipróbáltam.Szinte minden meccs előtt a pontrúgások kivédekezését gyakoroltuk,mégis beszedtünk 10+ gólt szögletből.Ennyi nekem elég volt.A taktikán esetleg változtatok ha veszélyt érzek,de az edzésen nem.
Egy edzéstípusnál sem csökkenhetnek senkinek az értékei.Azért kellenek a minőségi edzők,hogy ez ne fordulhasson elő.Jó ifi edzési lehetőségek,4+ csillagos edzés minden kategóriában,és akiben van potenciál,az rendesen fog fejlődni.Ha pedig valakinél nem látom az elvárt fejlődést(vagy nem jó irányba halad),az kap külön a posztjához tartozó egyéni edzést.
Nyilvánvalóan tankönyv szerint mindig fel kellene a soros ellenfelet térképezni,és hozzáigazítani a meccstréninget.De az 30 csapat és 60 meccs is lehet egy szezonban.Akinek van hozzá türelme,hogy hatvanszor állítsa át az edzést,minden elismerést megérdemel.Én sajnos nem tartozom közéjük.És a tapasztalatom azt mutatta,hogy nem is jelent garanciát semmire.Ami döntő,az a játékosok minősége,a csapatösszhang,és a morál.Akkor a világ bármilyen taktikája jó lehet.Feltéve,ha a keret zömét mentálisan erős játékosok alkotják,akik nem hajlandók elfogadni a vereséget.