A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• 00mate
    Köszönöm a segítséget!

On: 2009-es széria óta játszok fm-mel, a 13-as rész kimaradt nekem idő hiányában, és hát most tudok csak foglalkozni a 14-es résszel. Mivel számomra új dolgok vannak benne, ezért korbin linkjeit olvasgatva, illetve a korábbi elgondolásaim alapján próbáltam taktikát kitalálni, és hogy beletanuljak a játékba, a Real Madrid-dal kezdtem el a tanuló éveket.

Igazolások:

A keretet nem kell bemutatnom, szerintem mindenki tisztában van vele, hogy milyen játékerőt képvisel. Ezért úgy döntöttem, hogy egyelőre nem igazolok senkit, illetve de igazoltam, egy 16 éves brazil játékost, elvileg 4 csillagos lesz, 2014-ben jön hozzám. Ha jó, akkor Morata helyére jön, aztán megpróbálom sok meccsen játszatni. Meglátjuk mi lesz. Ha esetleg valaki mégse úgy teljesít, ahogy elvárom, akkor télen túladok rajta (illetve ha a Psg/Monaco/City hármasból valaki sokat tejel).

Taktika:

Egy szokásos 4-2-3-1-es felállással tolom attack, balanced kombóban, igaz, hogy a realról van szó, de eddig egész jól működik.

Bajnokság:

Eddig azt hiszem 4 meccs ment le, mindegyik sima győzelem (az Atletic Bilbao ellen nagyon ment a játék: 6-1 lett a vége,többi mind kötelező győzelmek voltak). Egyedül az zavar, hogy eddig olyan gólokat kaptam, hogy oldalról beívelték, és Pepe meg Ramos álltak egy helyben, fel se ugranak... Ezt majd próbálom kijavítani, már ha lehetséges. Bl-ben egész jó csoportba kerültem: tegnap este jutottam el a sorsolásig, aztán fáradt voltam, nem emlékszem a 3. csapatra: Milan, Bayer, és talán a Zenit. Ebből csoportelsőség elvárható szerintem.

Köszi, hogy elolvastad! Ha szeretnétek, akkor később is írok még. :)