104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Paul Rodgers-et idén kölcsön akartam venni, amibe az Arsenal bele is egyezett, viszont a srác nem találtam elég jó lehetőségnek h nálunk edződjön. Bezzeg-bezzeg az előző szezonban 2 osztállyal (4. oszt.) lejjebb tevékenykedett. Na mind1. Lesz helyette más :)
York City alapból nem jó csapat. Helyre kellett tenni ott egyet-s-mást. De remélem hamar feljössz utánunk te is a Wimbledonnal, ami nem kis teljesítmény lesz. Hiszen ha jól tudom 1 osztállyal lejjebb indultatok mint mi a fiúkkal :D.
Amúgy az alsó ligákban sztem a szezon végéig szinte egyenlő minőségű csapatok vesznek részt, tehát a körbeverés 100% h bekövetkezik. A 2. osztály számomra (a hosszú út folyamán) egy állomáspont, ami segít egy picit a csapatnak felkészülni a nagyokhoz. Ha fel is jutottam volna, tuti vagy kiesek, vagy éppen h bentmaradok. SZeretnék úgy felmenni, h egy 8-12 helyet megcsípjek. Most maradt +1évem, remélem ez az alkalom adott lesz az összeszokásra.
Rudee: Neked gratulálok, nem kis munka és feszültség egy kis Dán csapatot irányítgatni. Elég kitartó vagy, és ez a lényeg! Élvezni kell a játékot! Talán jövőre sikerül ;)
ui.: Ugye most van elnök váltás, ilyenkor mi szokott lenni? Nem igazán volt ilyenben részem... Kihat a csapatra nagyon? A csapat pénzére? Hogyan érdemes ezt átvészelni? Lesz valami buktató ezidő alatt? -
nem tud valaki frissített adatbázist? h az eddigi igazolások benne vannak? -
Rudee #51357 Az a baj, hogy itt ez most tényleg lehetetlen. Jöhetne egy pénzes arab
-
Rudee #51356 14801€/hó a keret. Részidős szerződéssel minimum 700at kell adni. Ifik 220at kapnak szintén részidősnél. Legjobban fizetett tavaly előtt még 2000€/hóval volt, de aztán fél évente adtam neki újabb és újabb szerződést, most 1000€-t kap.
Tehát ha a minimumot kapná mindenki, akkor is csak 21 játékosra lenne pénz. Így meg ez nagyon kevés. Teljes idős szerződésről nem is beszélnék, ott minimum kéne 2000et adni. -
Nagy kár, pedig közel volt a szenzáció :(
Azért a köv. szezonban adj bele mindent, hátha összejön az a bizonyos feljutás :D -
Első fordulóban York - Wimbledon 0-4 (Simr 3, Kadlec)
de csak mert nem Bexinho az edzőjük xD
Jó lesz ez! -
grat, jövőre meglesz a feljutás!
klub költségvetése hogyéé van? (mennyi a fizetési "plafon" a keretnek, mennyit keres a legjobb spílered stb..) -
Rudee #51352 No nézzük.
Greve (Dánia), 2011-12
A szoros hajrában a feljutás ugyan ismét nem jött össze (nem is várta el senki), de azért jól szerepeltünk. Jobb is lehetett volna, de a 28. körben a Hvidovre elleni rangadón eldőlt, hogy lecsúszunk a dobogóról. Az AB Tårnby otthonában 2-2 lett a meccs, zárásként pedig a Køge otthonából 3-1es győzelemmel hoztuk el a 3 pontot.
Annyira nem volt rossz ez az idény, mint a tavalyi. Igaz, most meg a kiegyenlítettebb mezőny volt a fő akadály.
Így végül a 4. helyet sikerült megszerezni, ami szintén nem rossz. A játékosokkal idén is meg lehetek elégedve, de 1-2 távozó biztos lesz.
Jørgensen-t idén is csak a sérülései hátráltatták, de jövőre azért marad. Vélehtően elmegy a CSK is, Allan Nielsen, aki 35 éves korára sajnos rohamosan gyengül. Erősíteni nem sokat kellene, de azért kellene. Viszont félek, hogy újra csökkenni fog a fizetési keret. Szezon közben a Lyngby is anyaegyesületünk lett, remélem a tőlük kapott kis támogatásból azért jut egy kevés oda is, ahova kell.
Gondolkodom azon is, hogy a következő szezonban nem nevezek a tartalékok bajnokságára, hátha így sikerült megspórolni 2-3e €-t, amiből 3 részidős szerződésű játékost tudnék hozni. Majd meglátjuk. -
Felkészülési meccs:
AFC Wimbledon - Arsenal 3-2 (0-2)
Hoppá
(pedig nem csak tarcsival álltak ki, volt ott Djourou, Denilson, Nasri, Rosicky...)
-
Látom Wimbledont megszállták a Csehek :)
Amugy meg grat mindenkinek, jól toljatok... -
Tovább tart ez a kibaszott átok :(
És ami a legjobb, ezzel a góllal lett meg nekik a döntetlen:
-
Grat mindenkinek! Én szezonom is indul a League2-ban, drukkoljatok (a képeken látható személyeknek főleg xD)!
-
Kössz urak! :D
Rudee: Hajrá, juss fel! ;) -
Rudee #51346 Lassan Dániában is vége az idénynek és jön egy kis összegzés. Annyit elárulhatok, hogy 3 meccsel a vége előtt még mindig elég szoros az élmezőny. -
4 szezont egyben leírni 
Szép teljesítmény, gratula! -

amúgy jóltolod, gratula :) -
Nagyon jól tolod, hajrá! ;)
És akkor az ígért kis összefoglalócska tőlem...
Kissé belemerültem a játékba és elég rég írtam terjedelmesebben, itt a ideje :D
Az első szezonomról már beszámoltam a Milwall-nál, ugyebár Harsányi 117. percben lőtt jóljával jutottunk fel a 2. vonalba a Playoff-on keresztül :)
A 2. szezonban ismét követtem a megszokott taktikát, azaz elhoztam rengeteg ingyen igazolható játékost lesz, ami lesz alapon. Így bő keretem lett és némi minőségjavulás is történt, de egyszersmind túl nagy lett a létszám is, túl sokat költöttünk fizetésre illetve a játékosoknak sem tetszett a nagy harc a csapatba kerülésért. Ezért néhány embert eladtam, legalább egy kis pénz is állt a házhoz.
Igazándiból két igazolás érdemel szót, az egyikük Pegolo, egy megbízható olasz kapus, aki sokáig első számú kapusom lett, illetve Andrea Russotto, aki azóta is kirobbanthatatlan a csapatból, rengeteg fejlődött és már kopogtat az olasz nagyvállogatott kapuján :)
Nagyon nehéz szezonon voltunk túl, ahol az látszott, hogy a góllövé tekintetében le vagyunk maradva a liga nagycsapataitól, tehát a nagy kiütések elmaradtak, az eredmény nem :)
Lelkiekben már fel is készültem a következő CL-es szezonra, szinte biztos voltam benne, hogy a rájátszásban vmelyik nagyobb csapat el fog minket verni.
És itt jön egy kis problem, sajnos képet nem tudok mutatni a meccsekről, mert már nem lehet őket megnézni így 3 szezon távlatából :(
Lényeg a lényeg, a Wigan csapatát kaptuk az elődöntőben, akiket 2-2 1-0-ás eredménnyel ki is ejtettünk :)
Jött a Sheffield Utd, akiket egyébként még megszorongatni sem sikerült szezon közben, de most máshogy alakultak a dolgok :D
Igazából egy nagyon necces meccsen nyertünk, óriási fölényben játszottak, nekünk 2 helyzetünk volt, abból 1 bement, nekik kb 20 és mind kimaradt :) A kapusomnak sokat köszönhettem, legalábbis a PL-be való feljutást!
Hát igen, ez csoda volt a javából, de én nagyon örültem neki :)
A 3. szezon sajnos maga volt a fekete leves. Nagy ambíciókkal vágtam neki, a ~25 milliós igazolási keret is bejövős volt és úgy érzem, jó embereket hoztam el.
Időközben sokan távozta, hogy ne rontsák a morált, meg persze az a kis bevétel is jól jött a horribilis igazolások mellé :)
Marquinhos-t asszem senkinek nem kell bemutatnom, szerencsémre még érintetlenül hevert a Palmeirasban, hát lecsaptam rá :) Elsőre nem kapott munkavállalásit, de a fellebbezés után sikerült elhozni. Bátran mondhatom, hogy megérte az árát :)
Másik nagy igazolásunk a 18 éves brazil középhátvéd, Romário, aki nagyon jó értékekkel rendelkezett, mégsem játszotta végig a szezont, mert pár meccs után arra jutottam, hogy a 180cm-ével nem elég magas az angol csatárok ellen :(
Most kezdek rájönni, hogy talán mégis, persze azóta eltelt 2 szezon :DD
Rajtuk kívül még Jagodics és Ennis érdemel említést. Mindketten 16 éves csatárok, tehetségesnek tűntek. Ennis szépen fejlődik, Jagodics közepes, de beszéljenek inkább a képek :)
Nos mint írtam, ez a szezon csalódás volt, a vezetőségnek mid table finish-t ígértem (vagy talán top half-t?!), 2 ponttal kerültük el a csúfos kiesést. :(
Igazából nem voltunk nagyon rosszak, de nem éreztem az erőt a csapatban, nagyon látszott, hogy 2 szezon alatt ugrottunk két osztályt, a játékosok nem voltak elég jók a PL-hez, vagy legalábbis nem mindenki.
Azt hiszem mondanom sem kell, hogy a kupákban nem nagyon meneteltünk, örültem, hogy a bajnokságban nem estünk ki.
A 4. szezonban a csapat radikális megerősítése volt a cél, még egy ilyen pocsék idényt nem bírtam volna ki.
Célom az volt, hogy betonstabilan bekerüljünk az első 8-10-be és ne kelljen senki ellen úgy kiállni, hogy "hajh ússzuk meg 3-4 góllal...".
Szerencsére a vezetőség ismét partner volt, a szokásos mennyiségű lét bocsájtották rendelkezésemre. Ráadásul sok játékostól megváltam a pozitív erősítések reményében :) Mint később kiderült, jól tettem.
Ebből a szezonból linkeltem már meccseket, miszerint a nagycsapatok ellen nem sikerült győzni, többször is előfordult, hogy a Mu-Chelsea-Liverpool hármasas egy vagy több tagját szinte lemostuk a pályáról, mégis ők vertek minket gólokkal. Az Arsenalt persze esélyünk sem volt megszorongatni.
Mivel a nagyok ellen nem értem el kiugró eredményt, a többi csapat ellen viszont sikeresen vívtuk meg a meccseket, így végül a kecsegtető 8. helyen fejeztük be az évet :)
Az FA kupában is elég jók voltunk, végül az elődöntőben vert ki a Chelsea 1-3-ra.
Igazából a bajnokságban előttünk és utánunk is volt egy kisebb szakadék, szóval hiába keseregtem volna, hogy pont lemaradtunk a nemzetközi helyről.
És akkor jött a meglepetés...A sportszerűsége miatt anglia kapott egy plussz helyet, ezért én is indulhattam az Európa Ligában :)
Hát ez már maga volt a mámor, amikoris katarzis közeli élményben volt részem:
EL 3. forduló sorsolása, ellenfelünk az ÚJPEST csapata :DDD
Hohóóóó, gondoltam, ez fincsi lesz :)
Node ne szaladjunk ennyire előre, azt hiszem egyelőre ennyi elég lesz :DDD
Tolom az 5. szezont, előljáróban annyit, hogy elég jók vagyunk, bár sajnos megint volt egy nagyon rossz igazolásom :)
Ja igen, a nagy bevételeknek hála (a 8. helyért kaptunk ~15m eurót, meg a tv-s jogdíjak és a játékos eladások...) sikerült az edzőközponton és az ifiképzésen is javítani, illetve a stadiont is bővítették 3500 hellyel.
A taktikám egy egyszerű 4-1-2-1-2, a szélső kp és az tkp felnyilazva és úgy általánosságban bátor támadófoci kemény letámadással. -
Nahh sikerült elrontanom a linkelést :(
Beteszem mégegyszer, remélem jól, az előzőt meg töröltetem :) (Capello főőőnök...?:D) -
Hajrá-hajrá York City, csak így tovább. -
Először is Grat mindenkinek, másodszor pedig egy kis beszámoló...
Véget ért egy újabb év. Pontosabban a 2011/2012-es. A szezonnak úgy álltunk neki, h a média biztos kiesőnek titulált minket (24.hely). Én a csapatomat pedig a felsőházban akartam látni májusra. Nos, ez be is jött. Feljutás sajnos elúszott a sok peches meccs miatt, no meg a "kreatív" védelem is közrejátszott benne. Változatos szezon volt, de legalább megerősödhetünk ebben a ligában, s újult erővel nekivághatunk a bajnokságnak! Első képként álljon itt a tabella:
A kapott gólok száma nagyon nagy, de ha úgy vesszük, a többi csapat se szégyenkezhet. Voltak itt körbeverések rendesen. Nem 1x sikerült legyűrnöm a nagyokat. Amikor beértünk a 10. helyre, ünnepeltek a szurkolók, éltettek a vezetők. Hogy miért? Azért, mert a York City 1972es szezonban volt utoljára a legjobb pozícióban. (2. liga 15. hely). Nekem ezt sikerült túlszárnyalnom! Kaptam is rendesen pénzt, ami szerencsére jól jött, bár nem voltam minuszban.
A sok bevétel és kevesebb kiadás következménye: csapat értékének felértékelődése! Ha azt nézem, h amikor idekerültem kb 1,2M font volt az értéke a csapatnak, akkor elég jól állok. Már csak a stadiont kell megvárnom, ami kerek 1 év múlva lesz kész. A hátulütője viszont az, h a jelenlegi 9.500 fő helyett 6000 fő fogadására lesz képes a létesítmény. Nemgond, de legalább korszerű lesz. Utána talán lesz pénz a bővítésre. Talán... Azért mondom a talánt, mert pár napja a York News közölte a hírt, h az elnök átadja helyét egy olyas valakinek, aki képes új lendületet vinni a csapat életébe. Hát igen... ez nem jött jókor.
De ez még nem is lenne nagy gond, viszont mielőtt még átadná igazgatói székét, még rábólintott a 3,6M font (ami egyben rekord is) értékű ajánlatra, amit a Pompey tett a magyar védőmért. Örülök is meg nem is. Örülök, mert most legalább 2 fiatal magyar tehetséget tudok leigazolni (ha megegyezünk a Fradival), a srác se nagyon teljesített jól (bár megjegyzem, ő volt a védelem közül az egyik legjobb = 6.7 értékkel), viszont szomorú vagyok, mert számítottam volna rá a következő szezonban. //amúgy 100e Font-ért vettem. Nem kis haszon jött be a fiún. Remélem azért sikeres lesz az új csapatban//
Szerencsére van még 2 tehetséges védőm, egy saját nevelés, akit 16 évesen az ifiből felhozva 1. évben a mélyvízbe vetettem, a másik pedig a már forumon megismert Béla Pénzváltó :)
Hát pillanatnyilag ennyi. Átigazolásnál történt pár sikeres ügylet, mindenki ingyen jött, persze no-name emberek. Egyedül a Man United utánpótlásából ismert Sam Hewson neve csenghet ismerősen, meg Király Gabié. Remélem nem fog sokat lepkézni, mert idén rá számíthatok. Igaz vannak lehetséges utódai, de őket azért vettem meg, h kölcsönadhassam.
ui.: remélem idén meg lesz a feljutás! :) -
Most kezdek rájönni h a védelmem miatt bukunk mindent. Hiába játszik jól a csapat, a 4 védő sikeresen összehoz sokszor egy 4.5-4.9es értéket... Szánalmas. Pedig remek értékeik vannak, taktika se rossz. Jobb játékosok nem jönnek ide, mégcsak kölcsönbe se... Kezdek távolodni a rájátszást jelentő helytől... hmm -
Rendben, kíváncsi vagyok a keretre, meg az eddigi eredményeidre. Én a 4. szezonomban vagyok, 5.osztályból indultam, most a 2.ban vagyok. Ezidáig csak a bajnokságokban alakítottam, kupákra már nem futotta. Idén volt egy Middlesbrough elleni kupa döntetlen (3-1ről felállva 3-3ra módosítva az eredményt), de a visszavágon idegenben 5-2re kikaptunk. Pedig kapuralövések meg minden egyenlő volt, csak ugye a gép ha akar, lő 1 meccsen 3x 35-40 méterről csavart lövést, na de ezt megelőzően még ad kezdésnek egy kis morálcsökkentő tizenegyest ellenünk, és legvégül mikor a 2. félifő a miénk, 4-2 az eredmény, becsusszan egy öngól... Így goodbye York... Maybe next year... :)
Idei szezon elég jól megy, bár kétlem a feljutást, mégha nem is lehetetlen. Igazából a rájátszástól félek, mert ott olyan csapatok vannak, akik ellen jó ha egy X-re tudom hozni a meccset. DE tudom, az dönt, h aznap ki a jobb. Play-off-ban viszont mi vagyunk a rutinosabbak az 100 :) -
Bocsi, asszem rég írtam beszámolót :D
Szóval az 5. évben vagyok és ez a 3. PL-es szezonom, a játékoskeret nagyon ütős, most csak 4 igazolásom volt, még az ő érkezésük előtt is 10. helyre várt a média. :)
Majd délután írok "kicsit" hosszabban. -
Nálam pl a Középső védők közvetlen passzban tolják. Még olvastam régebben, h nekik inkább ez a passzstílus ajánlatos. Mondjuk nálam e stílus azért is dominál a KV-knél, mert vannak páran, akik gyenge játékosintelligenciájúak, és nem látják be a pályát, így könnyű prédák az ellenfélnek/ rossz a passz képességük is sajnos. Asszisszt ezt mondja végülis... -
Oké, nem tudom milyen játékosok alkotják a kereted. Gondoltam egy Millwall szintű gárda. Bocs. Nálam a legjobb játékos értéke 300font. Aztán 235, s ezután következnek csak a 130-110-80-35 font értékű playak. Nos ezeknek mondhatna bármit az ember, itt a motiváció nyom sokat a dologba. Persze kell egy jó taktika is, de az h letámadják pl. a premier ligás Everton legjobb játékosát (Arteta-t), az elég kemény munka.
Ha sok a hiba a csapat játékában, akkor véleményem szerint a tempó és a passz stílusa körül kell körbenézni. -
Jaja, most úgy próbálom. Egyelőre egy döntetlen a fulham ellen :( Bár most csak egy kapufánk volt...:P -
viszont egyéninél nincs tempo, szal huzd középre -
Csapatnál nálam is vegyesen van, az egyéni úgyis felülbírálja. -
egyénileg nekem is be van állitva, ált a szélsőknek, de a csapat utasitásnál mindkettőt vegyesen használom
védőkkel inkább rugasd előre a faszba hosszu labdákkal, mert még gondod lehet a hátul rövidpasszozásból -
Nálam a védők röviden, kp-k vegyesen, csatárok szintén röviden. De majd ezzel is játszom egy kicsit :D -
én nemtudom, vegyes passzt használok, a tempo csuszka is középen van, és müködik -
Köszi, ki fogom próbálni. 10/20 jó? -
ez a baj. ebben rengeteg a hibalehetőség. vedd ezt lejjebb -
Gyors, nagyon gyors. Most asszem 16/20-on van. -
milyen tempoban játszol? -
Ne haragudj, de ezzel elég nagy hülyeséget mondtál....
Ezerszer jobbak vagyunk, látszik a statisztikán is meg a helyzeteken is, plussz ugye kapufák. Ebből hogy következik, hogy nem elég jók a játékosok? :)
Azokkal semmi baj, vmit én rontok el, de nagyon. -
Köszi! Már egy jó eredménynek is örülni fogok. Nemhogy egy feljutásnak?! :D De cél a feljutás természetesen.
Terminátor14: Sajnos nekem is volt iylen. Talán a játékosok nem olyan képességüek h jól ellássák a feladatukat. -
Kezdek kicsit bepöccenni a játékra :(
Megkezdtük az új szezont, de nagycsapat ellen még mindig nem tudunk nyerni...
Jött a Pool a 4. fordulóban, a meccs előtt Lucho Gonzalez lett kiemelve, mint leveszélyesebb játékos. Néztem, amc-re volt rakva, hát beállítottam, hogy mindig támadják le, hogy nekem távolról gólt lőjjön.
Itt az eredmény:
[IMG][/IMG]
Azért az a nem mind1, hogy 40 méterről lő gólt úgy, hogy 10 méteres körzetében egyetlen játkosom sem volt. Még jó, hogy direkt beállítottam a letámadását.
Vicces, mert amúgy a Poolnak nem voltak nagy helyzetei, mi meg lőttünk megint sikeresen 3 kapufát az egyetlen gól mellé, 4 ziccerből.
Szánalmas. -
szép revans, sok sikert a feljutáshoz -
A bajnokságban ez volt a 2. találkozásunk az idényben. Első meccs ugye az a 7-0-ás vereség ide. Mai napig nem értem mi volt a fiúkkal. Több meccs kellett ahhoz, h az értékeket feltornásszam elfogadható értékre... Nos, meg volt a visszavágás-meccse, ahol sok szotyit köpdöső York fanatikus ment ki, hátha csodát látnak délután a Bootham Crescent stadionban!
Azthiszem adtam egy szép napot a szurkolóknak a csapattal... Jelenleg 6 ponttal vagyunk lemaradva az osztályzót jelentő 6. helyről. Elől elég sűrű a mezőny:

[/IMG]