A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Terminátor14
    Nagyon jól tolod, hajrá! ;)

És akkor az ígért kis összefoglalócska tőlem...

Kissé belemerültem a játékba és elég rég írtam terjedelmesebben, itt a ideje :D

Az első szezonomról már beszámoltam a Milwall-nál, ugyebár Harsányi 117. percben lőtt jóljával jutottunk fel a 2. vonalba a Playoff-on keresztül :)

A 2. szezonban ismét követtem a megszokott taktikát, azaz elhoztam rengeteg ingyen igazolható játékost lesz, ami lesz alapon. Így bő keretem lett és némi minőségjavulás is történt, de egyszersmind túl nagy lett a létszám is, túl sokat költöttünk fizetésre illetve a játékosoknak sem tetszett a nagy harc a csapatba kerülésért. Ezért néhány embert eladtam, legalább egy kis pénz is állt a házhoz.

Igazándiból két igazolás érdemel szót, az egyikük Pegolo, egy megbízható olasz kapus, aki sokáig első számú kapusom lett, illetve Andrea Russotto, aki azóta is kirobbanthatatlan a csapatból, rengeteg fejlődött és már kopogtat az olasz nagyvállogatott kapuján :)

Nagyon nehéz szezonon voltunk túl, ahol az látszott, hogy a góllövé tekintetében le vagyunk maradva a liga nagycsapataitól, tehát a nagy kiütések elmaradtak, az eredmény nem :)

Lelkiekben már fel is készültem a következő CL-es szezonra, szinte biztos voltam benne, hogy a rájátszásban vmelyik nagyobb csapat el fog minket verni.
    És itt jön egy kis problem, sajnos képet nem tudok mutatni a meccsekről, mert már nem lehet őket megnézni így 3 szezon távlatából :(

Lényeg a lényeg, a Wigan csapatát kaptuk az elődöntőben, akiket 2-2 1-0-ás eredménnyel ki is ejtettünk :)
    Jött a Sheffield Utd, akiket egyébként még megszorongatni sem sikerült szezon közben, de most máshogy alakultak a dolgok :D
    Igazából egy nagyon necces meccsen nyertünk, óriási fölényben játszottak, nekünk 2 helyzetünk volt, abból 1 bement, nekik kb 20 és mind kimaradt :) A kapusomnak sokat köszönhettem, legalábbis a PL-be való feljutást!

Hát igen, ez csoda volt a javából, de én nagyon örültem neki :)

A 3. szezon sajnos maga volt a fekete leves. Nagy ambíciókkal vágtam neki, a ~25 milliós igazolási keret is bejövős volt és úgy érzem, jó embereket hoztam el.

Időközben sokan távozta, hogy ne rontsák a morált, meg persze az a kis bevétel is jól jött a horribilis igazolások mellé :)

Marquinhos-t asszem senkinek nem kell bemutatnom, szerencsémre még érintetlenül hevert a Palmeirasban, hát lecsaptam rá :) Elsőre nem kapott munkavállalásit, de a fellebbezés után sikerült elhozni. Bátran mondhatom, hogy megérte az árát :)

Másik nagy igazolásunk a 18 éves brazil középhátvéd, Romário, aki nagyon jó értékekkel rendelkezett, mégsem játszotta végig a szezont, mert pár meccs után arra jutottam, hogy a 180cm-ével nem elég magas az angol csatárok ellen :(

Most kezdek rájönni, hogy talán mégis, persze azóta eltelt 2 szezon :DD

Rajtuk kívül még Jagodics és Ennis érdemel említést. Mindketten 16 éves csatárok, tehetségesnek tűntek. Ennis szépen fejlődik, Jagodics közepes, de beszéljenek inkább a képek :)

Nos mint írtam, ez a szezon csalódás volt, a vezetőségnek mid table finish-t ígértem (vagy talán top half-t?!), 2 ponttal kerültük el a csúfos kiesést. :(

Igazából nem voltunk nagyon rosszak, de nem éreztem az erőt a csapatban, nagyon látszott, hogy 2 szezon alatt ugrottunk két osztályt, a játékosok nem voltak elég jók a PL-hez, vagy legalábbis nem mindenki.

Azt hiszem mondanom sem kell, hogy a kupákban nem nagyon meneteltünk, örültem, hogy a bajnokságban nem estünk ki.

A 4. szezonban a csapat radikális megerősítése volt a cél, még egy ilyen pocsék idényt nem bírtam volna ki.
    Célom az volt, hogy betonstabilan bekerüljünk az első 8-10-be és ne kelljen senki ellen úgy kiállni, hogy "hajh ússzuk meg 3-4 góllal...".

Szerencsére a vezetőség ismét partner volt, a szokásos mennyiségű lét bocsájtották rendelkezésemre. Ráadásul sok játékostól megváltam a pozitív erősítések reményében :) Mint később kiderült, jól tettem.

Ebből a szezonból linkeltem már meccseket, miszerint a nagycsapatok ellen nem sikerült győzni, többször is előfordult, hogy a Mu-Chelsea-Liverpool hármasas egy vagy több tagját szinte lemostuk a pályáról, mégis ők vertek minket gólokkal. Az Arsenalt persze esélyünk sem volt megszorongatni.

Mivel a nagyok ellen nem értem el kiugró eredményt, a többi csapat ellen viszont sikeresen vívtuk meg a meccseket, így végül a kecsegtető 8. helyen fejeztük be az évet :)
    Az FA kupában is elég jók voltunk, végül az elődöntőben vert ki a Chelsea 1-3-ra.
    Igazából a bajnokságban előttünk és utánunk is volt egy kisebb szakadék, szóval hiába keseregtem volna, hogy pont lemaradtunk a nemzetközi helyről.
    És akkor jött a meglepetés...A sportszerűsége miatt anglia kapott egy plussz helyet, ezért én is indulhattam az Európa Ligában :)

Hát ez már maga volt a mámor, amikoris katarzis közeli élményben volt részem:
    EL 3. forduló sorsolása, ellenfelünk az ÚJPEST csapata :DDD
    Hohóóóó, gondoltam, ez fincsi lesz :)

Node ne szaladjunk ennyire előre, azt hiszem egyelőre ennyi elég lesz :DDD
    Tolom az 5. szezont, előljáróban annyit, hogy elég jók vagyunk, bár sajnos megint volt egy nagyon rossz igazolásom :)

Ja igen, a nagy bevételeknek hála (a 8. helyért kaptunk ~15m eurót, meg a tv-s jogdíjak és a játékos eladások...) sikerült az edzőközponton és az ifiképzésen is javítani, illetve a stadiont is bővítették 3500 hellyel.

A taktikám egy egyszerű 4-1-2-1-2, a szélső kp és az tkp felnyilazva és úgy általánosságban bátor támadófoci kemény letámadással.