A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Először is Grat mindenkinek, másodszor pedig egy kis beszámoló...
Véget ért egy újabb év. Pontosabban a 2011/2012-es. A szezonnak úgy álltunk neki, h a média biztos kiesőnek titulált minket (24.hely). Én a csapatomat pedig a felsőházban akartam látni májusra. Nos, ez be is jött. Feljutás sajnos elúszott a sok peches meccs miatt, no meg a "kreatív" védelem is közrejátszott benne. Változatos szezon volt, de legalább megerősödhetünk ebben a ligában, s újult erővel nekivághatunk a bajnokságnak! Első képként álljon itt a tabella:
A kapott gólok száma nagyon nagy, de ha úgy vesszük, a többi csapat se szégyenkezhet. Voltak itt körbeverések rendesen. Nem 1x sikerült legyűrnöm a nagyokat. Amikor beértünk a 10. helyre, ünnepeltek a szurkolók, éltettek a vezetők. Hogy miért? Azért, mert a York City 1972es szezonban volt utoljára a legjobb pozícióban. (2. liga 15. hely). Nekem ezt sikerült túlszárnyalnom! Kaptam is rendesen pénzt, ami szerencsére jól jött, bár nem voltam minuszban.
A sok bevétel és kevesebb kiadás következménye: csapat értékének felértékelődése! Ha azt nézem, h amikor idekerültem kb 1,2M font volt az értéke a csapatnak, akkor elég jól állok. Már csak a stadiont kell megvárnom, ami kerek 1 év múlva lesz kész. A hátulütője viszont az, h a jelenlegi 9.500 fő helyett 6000 fő fogadására lesz képes a létesítmény. Nemgond, de legalább korszerű lesz. Utána talán lesz pénz a bővítésre. Talán... Azért mondom a talánt, mert pár napja a York News közölte a hírt, h az elnök átadja helyét egy olyas valakinek, aki képes új lendületet vinni a csapat életébe. Hát igen... ez nem jött jókor.
De ez még nem is lenne nagy gond, viszont mielőtt még átadná igazgatói székét, még rábólintott a 3,6M font (ami egyben rekord is) értékű ajánlatra, amit a Pompey tett a magyar védőmért. Örülök is meg nem is. Örülök, mert most legalább 2 fiatal magyar tehetséget tudok leigazolni (ha megegyezünk a Fradival), a srác se nagyon teljesített jól (bár megjegyzem, ő volt a védelem közül az egyik legjobb = 6.7 értékkel), viszont szomorú vagyok, mert számítottam volna rá a következő szezonban. //amúgy 100e Font-ért vettem. Nem kis haszon jött be a fiún. Remélem azért sikeres lesz az új csapatban//
Szerencsére van még 2 tehetséges védőm, egy saját nevelés, akit 16 évesen az ifiből felhozva 1. évben a mélyvízbe vetettem, a másik pedig a már forumon megismert Béla Pénzváltó :)
Hát pillanatnyilag ennyi. Átigazolásnál történt pár sikeres ügylet, mindenki ingyen jött, persze no-name emberek. Egyedül a Man United utánpótlásából ismert Sam Hewson neve csenghet ismerősen, meg Király Gabié. Remélem nem fog sokat lepkézni, mert idén rá számíthatok. Igaz vannak lehetséges utódai, de őket azért vettem meg, h kölcsönadhassam.
ui.: remélem idén meg lesz a feljutás! :)