A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Paul Rodgers-et idén kölcsön akartam venni, amibe az Arsenal bele is egyezett, viszont a srác nem találtam elég jó lehetőségnek h nálunk edződjön. Bezzeg-bezzeg az előző szezonban 2 osztállyal (4. oszt.) lejjebb tevékenykedett. Na mind1. Lesz helyette más :)
York City alapból nem jó csapat. Helyre kellett tenni ott egyet-s-mást. De remélem hamar feljössz utánunk te is a Wimbledonnal, ami nem kis teljesítmény lesz. Hiszen ha jól tudom 1 osztállyal lejjebb indultatok mint mi a fiúkkal :D.
Amúgy az alsó ligákban sztem a szezon végéig szinte egyenlő minőségű csapatok vesznek részt, tehát a körbeverés 100% h bekövetkezik. A 2. osztály számomra (a hosszú út folyamán) egy állomáspont, ami segít egy picit a csapatnak felkészülni a nagyokhoz. Ha fel is jutottam volna, tuti vagy kiesek, vagy éppen h bentmaradok. SZeretnék úgy felmenni, h egy 8-12 helyet megcsípjek. Most maradt +1évem, remélem ez az alkalom adott lesz az összeszokásra.
Rudee: Neked gratulálok, nem kis munka és feszültség egy kis Dán csapatot irányítgatni. Elég kitartó vagy, és ez a lényeg! Élvezni kell a játékot! Talán jövőre sikerül ;)
ui.: Ugye most van elnök váltás, ilyenkor mi szokott lenni? Nem igazán volt ilyenben részem... Kihat a csapatra nagyon? A csapat pénzére? Hogyan érdemes ezt átvészelni? Lesz valami buktató ezidő alatt?