104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Peti2400 #100083 Ez melyik skin? -
Zenszkij #100082
Kicsit pihentetve a Crvena karriert, amint azt írtam, belevágtam egy AC Milan világdominancia challenge-be :D. Gyors le is zavartuk az első félévet. A Juve szokás szerint űrfocit játszik, de sebaj, célunk a BL (első három hely) helyezés elérése. Szerintem a Juve túl van pöccintve a játékban, de sebaj, legalább van kihívás.
Jelenleg 2. helyen állunk féltávnál. Nagyon elégedett vagyok. A csapat erős, de sok az öreg, és a kölcsönjátékos, így igazoltunk két gyereket. Érkezik még a jó"öreg" Jovic és Lucas Romero is, csak kicsit később. Nigel de Jongot eladtam, kellett a pénz Balantára :). Niang kölcsönbe ment a Genoa-ba. Új világverő csapatot kell építeni, és elfeledtetni Európával, hogy valaha is létezett Real Madrid.
Meccsek. A kupa első fordulójában hazai pályán kiestünk a Genoa ellen, úgy, hogy a hosszabbítás 121. percében egyenlítettek ki, majd 3 büntetőt kihagyunk. Szánalmas, de Berlusconit nem érdekli a kupa szerencsémre. A Juve ellen idegenben döntetlenre hoztuk a meccset. 19 forduló alatt 7 gólt kaptak, ami egy vicc kategória, mi vágtunk nekik ebből kettőt. 7 gólt kapni 19 meccs alatt, ilyet szerintem még sose láttam. Ennyire nem erősek, ezt bebizonyítottuk.
Itt a nagy sztárunk. Végre magára talált. Gondoltam kezdek egy új transfer update-vel, ahol ő már az Atleticoban van, mi meg Destroval rendelkezünk, de tele volt buggal, meg duplicate játékossal, így maradtam az eredeti felállásnál, viszont Odegaardot azért betettem a Madridba. Ez a taktikai felállásunk. Eddig bevált úgy ahogy. Érdekes módon pénzügyi gondunk nem nagyon van. Nem gond. Meglátjuk mire leszünk eleget a végén. Ha nem lesz BL hely, törlöm az egészet, Berlusconi úgyis kirúg
.
-
korbin555 #100081 Most akkor mit is keresel pontosan?Mert logopack-ot írtál,de amiket linkeltél,azok arcképcsomagok.
A legtöbb arckép ebben van.Mindig frissítik,a legutóbbi épp egy hete jött hozzá.A mérete elég combos,7Gb fölött van.
A logók pedig itt vannak.Ez is csekély 4Gb.
De miért kell neked az angol 6-hoz arckép?Azokat a játékosokat nem látod tovább,mint egy szezon.Úgy jársz velük,mint én a Haladással.A 13-hoz összeügyeskedtem(nem kis időt ráfordítva)egy arcképcsomagot az egész kerethez,aztán páros lábbal rúgtam ki az összeset szezon végén.
Most gyorsan meg is néztem,az Eastleigh pofák benne vannak-e ebben.(ha jól tévedek,náluk vagy éppen)És láss csodát,ott az összes falu bikája.Pár díszpéldány:Fleetwood,Spence,Turley.És a klub.Szóval ha ezt a kettőt leszeded,nem sok játékos lesz,akiben nem lehet majd gyönyörködni.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.02.05. 22:06:42 -
korbin555 #100080 Az én lettem volna,és nagyon szívesen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sanyiról nekem nincs semmilyen véleményem.Egyenlőre.Talán el kellene végre olvasnom a könyvet.De legalább 200 vár még sorra,és az időrabló fm miatt semmire nincs időm.
-
Gerdzso #100079 Köszi! :) -
sir_alex #100078 Talan megbizhatobb :)
http://footballmanager.hu/?p=2628
Elorei koszi a segitseget! -
sir_alex #100077 Ezt talaltam, de nagy kerdes, le merjem tolteni?
Bocs, nem mondtam, az angol6-hoz keresnek elsosorban.
http://fmfan.ru/downloads/viewdownload/144-cut-out-team-facepack/1131-skrill-premier-skrill-south-skrill-north-2013-14
-
sir_alex #100076 Sziasztok!
Eloszor is gratulalok Minden kedves kolleganak az elert eredmenyekhez!
Darth-nak kulon jar a taps :)
Mondjatok, a 14-hez van kiegeszito logopack?
Sysfox: Ibra konyvet en is olvastam, hasonlokeppen valtozott az en velemenyem is. Torghellerol meg annyit irhatnek, hogy jo arc es nagyon szereny, sok alkalommal volt szerencsem vele talalkozni.
Koszi! -
Kicsit OFF:
Pár hete valaki feltette Ibrahimovics és Torghelle önéletrajzi könyvét e-book formában, ha jól emlékszem ide. Elolvastam mindkettőt, és nagyon köszönöm a feltöltőnek, mert mindegyik nagyon tanulságos! Egész megváltozott a véleményem erről a két focistáról pozitív irányba, pedig előtte ki nem állhattam őket! :) -
Zenszkij #100074 Hatalmas gól...TORRES!
-
korbin555 #100073 Tavaly hónap végén (feb.28) jött ki a frissített adatbázis.Van néhány ország,ahol február 21-ig tart az átigazolási szezon,azt megvárják. -
korbin555 #100072 Félidő.Nem is emlékeztem rá,hogy itt elmennek téli szabira a játékosok.Menjenek,megérdemlik.Melóznak becsülettel,de ebből a keretből nem tudok többet kihozni.Van 4-5 jó játékosom,de az még nem csapat..A kapott pénzt (8M€) tehetségekre költöttem+ingyen is jött 2 ember.Álljuk a sarat,de kaptunk egy jó nagy pofont is.Mégis elégedettnek kell lennem,többet nem is nagyon várhattam.Talán tavasszal segít a most már 100%-os begyakorlás,és kicsit még feljebb mászhatunk.
Elméletileg nekik kellene húzni az igát:
-
Gerdzso #100071 Várható hivatalos adatbázis a jövőben? :D Ha igen akkor addig nem kezdek új karriert :) -
korbin555 #100070 Bemásolod a Documents/Sport Interactive/Football Manager 2015/skins mappába,és a játékban a Preferences-skin fülnél kiválasztható lesz. -
Peti2400 #100069 Ez a skint hogy kell felrakni? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!írásbelin a fele egy szavas kérdések pl. ki a mob elnöke, sorolj fel 3 aranyérmes magyar olimpikont meg hasonlók, másik fele két kifejtős. egy interjút kellet készíteni egy magyar sportolóval meg írni egy féloldal-oldalas hírt bármilyen sporttal kapcsolatosat. szóbeli az írásbelit beszéltük meg, meg a szokásos mik a céljaid miért akarsz ez lenni stb. -
Solt #100067
-
mehetsz is az NSO-hoz. Ahhoz a szinthez már ennyi is elég kell hogy legyen :D
és mi volt a felvételin? írni kellett egy riportot a Puskás akadémia-Real BL döntőről?
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.02.05. 00:39:31 -
Zenszkij #100065
A JAMES ONEDIN díj eheti nyertese: 
Köszönjük Manolas!
Mellesleg sajnos kikaptuk 3-2-re Poli buta kiállítása miatt.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.04. 23:50:17 -
Darth "El Tactico" Mushroom :) Kezd el agyalni valami frappáns szlogenen. Asszem mindenféleképpen. -
korbin555 #100063 Végül mégsem vártam,és bejelentkeztem a Nürnbergnél.Fel is vettek azon nyomban.De az interjún most már észnél voltam,és nem fogadtam el,hogy nem nyúlhatok a staffhoz.Mert itt is feltételül akarták szabni ezt az érthetetlen marhaságot.Végül ezzel együtt is kellettem.Sokat nem tudtam a klubról,de most már tudom,hogy van mire büszkének lenniük.Az 1.FC.Nürnberg kilencszeres német bajnok,és négyszeres kupagyőztes.De ezek a szép sikerek a régmúlt homályába vesznek.A bajnoki címek többsége Hitler sörpuccsának,bebörtönzésének,majd későbbi felemelkedésének idejére esik.De a legújabb is 1968-ból származik.A legutóbbi trófea pedig egy 2007-es kupagyőzelem.A klub nem szegény,nem gazdag,adósság nincs.50 ezres stadionnal,és ha nem is kiemelkedő,de nagyon jó háttérrel rendelkezik.
Ahogy a helyezésükből várható volt,nagyon gyenge az állomány.Egyébként van itt egy hazánkfia is.Ez is sokat elmond a csapat erejéről,hogy 3,5 csillagos játékos.A 8-as determination értéke miatt nálam nem sok sót eszik meg.Ami ennél lényegesebb,hogy 8,2M az átigazolási keret,és 846k a bérkeret(Ami majdnem veri a plafont).Aggódnom azért nem kell,a Bundesliga bővelkedik reputációban,és pénzben.
Hogy mit fogok játszani,arról fogalmam sincs.Majd a nyári véres és erőszakos keretszűkítés után eldöntöm.Mert az első keretben 35,a tartalékban 37 ember lébecol.Ez majdnem 7 teljes csapatra való profi játékos.Vége az ingyen kenyérnek.Annyit már a 2.nap megtettem,hogy kirúgtam a gyenge képességű HoYD-t.Az nem létezik,hogy itt a jó háttér+a német YR,és nincsenek jó ifik.Valamint folyamatban van 6 scout,és két edző igazolása.Nem lesz blitzkrieg ez az állomásom,komolyan veszem a dolgokat.És mivel az utolsó munkahelyem ebben a karrierben,innen már tényleg csak nyugdíjba megyek. -
korbin555 #100062
-
rettegjetek :D nehogy engem halljatok am bocs az offért :D
"Tisztelt Jelentkező,
Örömmel értesítem, hogy a TV2 Akadémia „Sportriporter” képzésének írás- és szóbeli felvételijén: MEGFELELT." -
geo91 #100060 az elején nem voltam biztos a karrier sikerességét illetően, így nem posztoltam az első 2-3 szezont, aztán már csak szimplán lusta voltam. :D -
Geobácsi már nem osztja meg a sikereit? :) -
geo91 #100058 minden szezonról vannak képeim elmentve (nem csak tabellák, meccsek, igazolások, húzóemberek, minden ami egy beszámolóhoz kell, csak éppen nem posztoltam őket szezononként), feltölthetem valahova rar-ban, ha van rá igény. -
Zenszkij #100057 csendes karrier :D szegény Madrid :D -
geo91 #100056 
-
Szívesen, örülök, hogy jó lett. -
Zenszkij #100054 jó nálam is, köszi a megosztást
-
korbin555 #100053 Jó ez kolléga úr.Azt is jól viseli,ha a monitor(1366x768) és a TV(1920x1080) képernyőjét felváltva kapcsolgatom.Néhány skin már bedobta ettől a törülközőt,de ez jól bírja. -
Tessék.
Majd írj, hogy működik-e. -
Zenszkij #100051 akkor a bőrgatyásokra ráfér az edzőváltás :D -
Zenszkij #100050 ha feltudod valahova tenni, megköszönném, tetszik ,letisztult -
Petteri #100049 Hoppáré!
Jön a nagy kedvencem és ingyen!
-
korbin555 #100048
Ez is letudva,nem okozott semmi nehézséget.Teljesen simán nyertük a bajnokságot,és a kupát is.A nagy monotóniába csak a BL hozott izgalmakat,nem is keveset.Az első kieséses körben a Barca ellen kellett egy kis szerencse.Idegenben egy megérdemelt,harcos 0-0.Itthon pedig a 89.percben egy sorfalról lepattant Depay szabadrúgást vágott be Verratti.A Sampdoria ellen már aránylag könnyen jutottunk tovább,az elődöntőben pedig jött az Inter,az egyik korábbi csapatom.Oda-vissza győzelem,nem volt kérdés.A döntőben pedig várt a másik korábbi csapatom,a Real Madrid.Ott már sajnos elfogyott a tudomány.Az előjelek sem voltak jók.Cavani,és az egyik balhátvédem sérült volt,a másik balhátvéd pedig eltiltott.Mindegy,ez sem magyarázat,simán elvertek bennünket.Így tehát ebben a karrierben 2 BL döntőm volt,és mindkettőt elveszítettem(az elsőt éppen a Real Madriddal).Kicsit szomorú vagyok,de túlélem.Nem is ezért jöttem ide,amit akartam,azt pedig megcsináltam.
Jelenleg munkanélküli menedzser vagyok,és csak Bundesliga klubokkal fogok tárgyalni.A dolog szépséghibája,hogy egyedül az osztályozón megmenekült Nürnberg van menedzser nélkül.Nem tudom mitévő legyek.Jelentkezzek be náluk,vagy várjak a sült galambra?Most kiléptem,majd átgondolom.Egyébként ez az aktuális Bundesliga tabella.Tavaly a Bőrgatyások 25 pont előnnyel lettek elsők.No comment. -
Solt #100047 Nem hangzik túl jól... :S -
Ha jól emlékszem az EA tavaly év végén írt alá egy újabb 5 éves exkluzív szerződést a FIFA-val v a FIFPro-val.... -
korbin555 #100045 Pénz.Korábban olvastam erről egy cikket,és sok jót nem írtak ezzel kapcsolatban.A SEGA egy törpe az EA mellett.Évről-évre többet kell fizetni a jogokért,és ebben nem tudnak versenyezni.Ahogy a folyamatosan lejáró jogdíjakat újra kell kötni,úgy kerül egyre nehezebb helyzetbe az fm.5 év múlva előfordulhat,hogy a fél világ fake játékosokból,és csapatnevekből áll majd.Nem festettek túl biztató képet. -
Solt #100044 Na látod az lehet... de vajon mi kellhet ahhoz, hogy a hivatalos logók gyárilag benne legyenek?