A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #100082
Kicsit pihentetve a Crvena karriert, amint azt írtam, belevágtam egy AC Milan világdominancia challenge-be :D. Gyors le is zavartuk az első félévet. A Juve szokás szerint űrfocit játszik, de sebaj, célunk a BL (első három hely) helyezés elérése. Szerintem a Juve túl van pöccintve a játékban, de sebaj, legalább van kihívás.
Jelenleg 2. helyen állunk féltávnál. Nagyon elégedett vagyok. A csapat erős, de sok az öreg, és a kölcsönjátékos, így igazoltunk két gyereket. Érkezik még a jó"öreg" Jovic és Lucas Romero is, csak kicsit később. Nigel de Jongot eladtam, kellett a pénz Balantára :). Niang kölcsönbe ment a Genoa-ba. Új világverő csapatot kell építeni, és elfeledtetni Európával, hogy valaha is létezett Real Madrid.
Meccsek. A kupa első fordulójában hazai pályán kiestünk a Genoa ellen, úgy, hogy a hosszabbítás 121. percében egyenlítettek ki, majd 3 büntetőt kihagyunk. Szánalmas, de Berlusconit nem érdekli a kupa szerencsémre. A Juve ellen idegenben döntetlenre hoztuk a meccset. 19 forduló alatt 7 gólt kaptak, ami egy vicc kategória, mi vágtunk nekik ebből kettőt. 7 gólt kapni 19 meccs alatt, ilyet szerintem még sose láttam. Ennyire nem erősek, ezt bebizonyítottuk.
Itt a nagy sztárunk. Végre magára talált. Gondoltam kezdek egy új transfer update-vel, ahol ő már az Atleticoban van, mi meg Destroval rendelkezünk, de tele volt buggal, meg duplicate játékossal, így maradtam az eredeti felállásnál, viszont Odegaardot azért betettem a Madridba. Ez a taktikai felállásunk. Eddig bevált úgy ahogy. Érdekes módon pénzügyi gondunk nem nagyon van. Nem gond. Meglátjuk mire leszünk eleget a végén. Ha nem lesz BL hely, törlöm az egészet, Berlusconi úgyis kirúg
.