A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Végül mégsem vártam,és bejelentkeztem a Nürnbergnél.Fel is vettek azon nyomban.De az interjún most már észnél voltam,és nem fogadtam el,hogy nem nyúlhatok a staffhoz.Mert itt is feltételül akarták szabni ezt az érthetetlen marhaságot.Végül ezzel együtt is kellettem.Sokat nem tudtam a klubról,de most már tudom,hogy van mire büszkének lenniük.Az 1.FC.Nürnberg kilencszeres német bajnok,és négyszeres kupagyőztes.De ezek a szép sikerek a régmúlt homályába vesznek.A bajnoki címek többsége Hitler sörpuccsának,bebörtönzésének,majd későbbi felemelkedésének idejére esik.De a legújabb is 1968-ból származik.A legutóbbi trófea pedig egy 2007-es kupagyőzelem.A klub nem szegény,nem gazdag,adósság nincs.50 ezres stadionnal,és ha nem is kiemelkedő,de nagyon jó háttérrel rendelkezik.

Ahogy a helyezésükből várható volt,nagyon gyenge az állomány.Egyébként van itt egy hazánkfia is.Ez is sokat elmond a csapat erejéről,hogy 3,5 csillagos játékos.A 8-as determination értéke miatt nálam nem sok sót eszik meg.Ami ennél lényegesebb,hogy 8,2M az átigazolási keret,és 846k a bérkeret(Ami majdnem veri a plafont).Aggódnom azért nem kell,a Bundesliga bővelkedik reputációban,és pénzben.
    Hogy mit fogok játszani,arról fogalmam sincs.Majd a nyári véres és erőszakos keretszűkítés után eldöntöm.Mert az első keretben 35,a tartalékban 37 ember lébecol.Ez majdnem 7 teljes csapatra való profi játékos.Vége az ingyen kenyérnek.Annyit már a 2.nap megtettem,hogy kirúgtam a gyenge képességű HoYD-t.Az nem létezik,hogy itt a jó háttér+a német YR,és nincsenek jó ifik.Valamint folyamatban van 6 scout,és két edző igazolása.Nem lesz blitzkrieg ez az állomásom,komolyan veszem a dolgokat.És mivel az utolsó munkahelyem ebben a karrierben,innen már tényleg csak nyugdíjba megyek.