134
-
szivar #14 A kihalás és az átalakulás nem teljesen ugyanaz. :) Ha az emberiség kihal, akkor azt majd jó eséllyel saját magának köszönheti...
Hmm. 250 millió év tudása. Jól hangzik. Kár hogy a kétezer évvel ezelőtti tudásról sincs sok információnk. :D -
haxoror #13 Így van!
Kurvára semmi alapja annak hogy az emberi fajnak törvényszerűen ki kéne halnia, a mi stratégiánk nem az hogy a természethez alkalmazkodunk hanem ALAKÍTJUK a környezetünket, 250millió év tudása mai aggyal felmérhetetlen!
Az összes zöldbuzi meg végre láthatja hogy természet-ősanyánk egy ribanc aki a vesztünkre tör, a környezetszennyezés jogos önvédelem! -
#12 engem érdekelt mindig is a csillagászat, de pontosan emiatt hagytam fel vele
nem emberléptékü -
#11 Ennyire nem tudnak mit csinálni? A még ki sem alakult földrészeket nevezik el? 5-10 év múlva mivel fognak foglalkozni? Nem lesz olyan hely, amit ne tudnánk valahogy hívni :) -
#10 Szerintem az a plusz 250 millió év egy kicsit meglátszana törzsfejlődésben is.
Tehát már nem homo sapiens sapiens-nek hívnák a fajt.
(Gondolom ezért nem lennénk már itt emberek.)
Persze vannak az önpusztításos elméletek is. Ezeket sem kell félvállról venni.
Ha 100 év alatt bizonyíthatóan tudunk rontani a bolygó állapotán és saját életfeltételeinken, akkor 250 millió év nagyon hosszú ahhoz, hogy kihúzzuk odáig.. -
#9 "Még húsz év, tíz, talán harminc esetleg ötven." :-) -
#8 "Ekkor a meleg felszíni vizek elképesztő méretű és erejű hurrikánokat eredményezhetnek, a hatalmas időjárási rendszerek több ezer kilométeres átmérőjűvé duzzadhatnak és közel 50%-kal erősebbek lesznek az utóbbi években tapasztalt legpusztítóbb hurrikánoknál, szélsebességük meghaladhatja a 400 km/h-t."
Asszem rájöttem miért voltak ilyen nagyok a dinók, hogy ne tudja elfújni őket a szél!;))) -
#7 "A link a cikkben nem működik jelenleg"
Szerintem csak itt van vmi helyi hiba,mert nem jönnek be a külföldi oldalak,msn-se müködik... -
#6 "Helyszín a Föld, születésének 250.000.000. évét írjuk"
Hmm ez eléggé félreértelmezhető mondat,vagy 1 perc volt mire rajöttem,hogy a címre és nem a Földre utal. :)
Miaz ,hogy nem leszünk addigra?A link a cikkben nem működik jelenleg.Nem kéne így leírni az emberiséget. -
neoG #5 baszki, azt olvastam, hogy Penge, a visszatérés -
fade2black #4 hátha 250 millio év múlva még itt leszünk akkor úgy formáljuk ezt a földet ahogy akarjuk. -
#3 ugyan miért nem? kipusztulunk addigra? és mi van ha mégsem
inkább a Föld lesz egy a sok bolygó közül, ahová eltenyészünk :) -
Prof William #2 Leglaább majd a Warhammer 250 millió világában nem lessz nehéz felépíteni a császári palotát. :) Telek lessz bőven .:) -
who am I 7 #1 a novopangea emlékeztet a régi szép magyarországra..lehet 250 millió év múlva mi uraljuk a Földet?ez biztos, hogy egy JEL whahaha