2430
-
#910 Egyébként meg vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Ők is ezt ajánlanák, aztán úgysem tudnak majd neked segíteni, tehát vidd vissza és cseréltesd be másra, vagy játsz vele angolul. -
#909 Csak arra az 1 fájlra gondoltam. De inkább ne, mert elcsesződik, aztán engem szidsz itt órákon át majd. -
#908 #880. "Me glehe tpróbálni" ha már itt tartunk :D -
Lerstal #907 http://kep.ivpicture.hu/50628.jpg
itt van, remélem látod. -
Harry Seldon #906 beszartam -
Harry Seldon #905 Nem, nem vagyok. De nem is próbálok valakinek tűnni, mert moderátorkodhatok egy fórumon... -
#904 szólok is, bebandáznak, megcipőznek, megbicskáznak téged. -
#903 De akkor már nem lesz eredeti neki... bukta ügy :D
na jó sztem nem itt kéne offolni, meg warezolni -
#902 igen, mert te biztosan vagy valaki a géptől felállva :) -
#901 Jó ez a topic :) Bár Harry azért szerintem egy két megnyilvánulásával túl lőtt a célon, mindazonáltal mivel nem élőben történik ezért csak nevetni tudok ezen ami itt folyik. -
Harry Seldon #900 :DDDDDDD Szedjem le warezban a játékot? Ezt komolyan gondoltad? :DDDDD -
Szeszmester #899 Szerinted én mivel szarakodok délután óta?
Csinálnál az eszközkezelőről egy képet? -
Harry Seldon #898 Leszarom a profilomat. -
#897 Akkor szedd le innen ha hajlandó vagy (mert torrent), és próbáld meg amit írtam. Több ötletem nincs. -
Harry Seldon #896 Azt úgy írják, hogy "mégis" nem pedig "még is".
Nem várok tőled semmit - többet tiszteségtelen lenne -, csak a szokásos emelkedett, magát a többiek felé helyező faszfej moderátori viselkedést. Amit meg is kapok, és ez nagyszerű. -
#895 Csak nehogy a profilod bánja meg. Nem kéne ilyen hangnembe beszélni :S -
#894 Miért pont senki, még is mit vársz el tőlem? A többiek azt, hogy kirakjalak, de egyelőre szórakoztató vagy számomra. Pláne a mai fárasztó nap után. -
Lerstal #893 a hangvezérlőnél rengeteg ikon van és nem tudom melyik tiltsam le :S de nem kötekedni akarok, de ha nincs hang akkor is játszhatatlan :)
köszi a tippet még próbálkozok -
Harry Seldon #892 Szólj az ombudsmannak. -
Harry Seldon #891 Tudom. Egy helyi moderátorral aki egyébként az SG-n kívül egy senki. Miért, nem így van? -
Harry Seldon #890 Igen, egyenértékűen bánok vele, mint az arctalan betűhalmazokkal egy fórumon. Roppant életszerű elképzelés, ja! :D -
#889 Uhh bakker, ezt nem kéne... tudod te kivel beszélsz? -
Harry Seldon #888 Helyes, sicc. -
Szeszmester #887 Azt nem láttad, amit én írtam?
Próbáld meg letiltani az eszközkezelőben a hangvezérlőt.
Úgy nálad is elindul? Nálam igen, csak ugye ilyenkor nincs hang.
Milyen hangvezérlőd van? -
#886 Itt nincs jogod követelni/cirkuszolni, aki ide jár és segít az önszorgalomból teszi. -
Harry Seldon #885 Nincs ilyen fájl. -
#884 én csak a gyerekedet sajnálom. ha itt így viselkedsz... -
#883 ahogy érzed, :) egyébként nem kakas,...macska...aljas dög TM
egyébként majd kiutálnak innen a többiek, nem kell nekem rajtad segítenem, semmivel -
#882 És az irogatásokból futja rá? csak érdeklődöm...látom van honlapod. -
Lerstal #881 akkor még egyszer megkérdezem. nem vagyok türelmetlen én, csak tudni szeretném, nincs más tipp hogy indulhatna el a játék? fekete képernyőt kapok mikor elinditom. kb 15 percet néztem a feketeséget.
DX9 telepitve, tüz fal kikapcsolva, nod32 is kikapcsolva. játék engedélyezve van. ja! és Fear 1 hibátlanul elindult. azzal nem volt baj. XP-m van, sp3. azt hiszem frissitve. a játék vadiúj eredeti. külföldi forumokat is olvastam de semmi megoldás... másnak is van ilyen problémája. tehát a játék maga van elcseszve ilyen téren? csak azt nem értem másnak elindul... valaki segítsen pls, akinek el indul hogy neki hogy megy és milyen gépe van vagy miket állított be a windowsban.
köszi
(holnap másik gépre fogom telepiteni, remélem ott indul. ha ott sem akkor viszem vissza, számla megvan)
bocsi ha agresziv vagyok csak beleéltem magam h ma tolni fogom :(
Harry Seldon, te kedzted ezzel: "Ennyire megerőltető lenne válaszolni? Nevetségesen szánalmas..."
tudod fél óra telt el a kérdésed után... nem mindenki kockul egész nap a gép előtt hogy segitsen ilyen agressziv embereknek. -
Harry Seldon #880 Me glehe tpróbálni. Cicuskával régebben volt már egy köröm, hogy is mondjam... nem jött ki belőle olyan jól... -
Gabe18 #879 Nem baj,holnap is visszaviheted...
Nem tudom miért gondolod hogy evidens hogy mindenki a te nyomoroddal találkozott már,és a sok szemét állat szándékosan nem mondja meg neked az amúgy kézenfekvő és egyszerű megoldást. -
#878 Próbáld meg úgy, h a játék telepítési mappájában set_language nevű fájlban ez "en"-t átírod "hu"-ra, elmented. Utána erre a fájlra klikkelj, elvileg kérdezni fogja h hozzáadja-e az adatbázishoz, katt igenre. -
Harry Seldon #877 Ja... :D - első jó duma. :D -
#876 nincs is kedvem hozzá, péntek van...menni kellene inkább valamerre :/... -
#875 Sztem az életkor menti meg... ha 14 alatt lenne, már rég kapott volna :DDDDD -
Harry Seldon #874 Márpedig megveszek mindent eredetibe. Nem érdekel mit hiszel el vagy mit nem. -
Harry Seldon #873 Húúú, nagyon meg lettem fenyegetve. Miért, mit csinálsz, letiltasz? :D És akkor majd nem kapok levegőt, vagy mi a fasz? :D Ugyan már, jóember, arra feszülsz, hogy kakaska vagy a szemétdombon? Ilyen piti vagy? :D Cinkes... -
#872 csodálkozok ,h ilyen nyugodtan tűröd... -
#871 Am te minden játékot megveszel orogibe? ezt mondjuk kötve hiszem, ha csak nincs olyan munkahelyed...