2430
  • Shep
    Egyébként meg vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Ők is ezt ajánlanák, aztán úgysem tudnak majd neked segíteni, tehát vidd vissza és cseréltesd be másra, vagy játsz vele angolul.
  • Lacee86
    Csak arra az 1 fájlra gondoltam. De inkább ne, mert elcsesződik, aztán engem szidsz itt órákon át majd.
  • reaper4
    #880. "Me glehe tpróbálni" ha már itt tartunk :D
  • Lerstal
    http://kep.ivpicture.hu/50628.jpg

itt van, remélem látod.
  • Harry Seldon
    beszartam
  • Harry Seldon
    Nem, nem vagyok. De nem is próbálok valakinek tűnni, mert moderátorkodhatok egy fórumon...
  • FlyHigh
    szólok is, bebandáznak, megcipőznek, megbicskáznak téged.
  • Prince23
    De akkor már nem lesz eredeti neki... bukta ügy :D
    na jó sztem nem itt kéne offolni, meg warezolni
  • reaper4
    igen, mert te biztosan vagy valaki a géptől felállva :)
  • Shep
    Jó ez a topic :) Bár Harry azért szerintem egy két megnyilvánulásával túl lőtt a célon, mindazonáltal mivel nem élőben történik ezért csak nevetni tudok ezen ami itt folyik.
  • Harry Seldon
    :DDDDDDD Szedjem le warezban a játékot? Ezt komolyan gondoltad? :DDDDD
  • Szeszmester
    Szerinted én mivel szarakodok délután óta?

Csinálnál az eszközkezelőről egy képet?
  • Harry Seldon
    Leszarom a profilomat.
  • Lacee86
    Akkor szedd le innen ha hajlandó vagy (mert torrent), és próbáld meg amit írtam. Több ötletem nincs.
  • Harry Seldon
    Azt úgy írják, hogy "mégis" nem pedig "még is".

Nem várok tőled semmit - többet tiszteségtelen lenne -, csak a szokásos emelkedett, magát a többiek felé helyező faszfej moderátori viselkedést. Amit meg is kapok, és ez nagyszerű.
  • Prince23
    Csak nehogy a profilod bánja meg. Nem kéne ilyen hangnembe beszélni :S
  • Kandurex
    Miért pont senki, még is mit vársz el tőlem? A többiek azt, hogy kirakjalak, de egyelőre szórakoztató vagy számomra. Pláne a mai fárasztó nap után.
  • Lerstal
    a hangvezérlőnél rengeteg ikon van és nem tudom melyik tiltsam le :S de nem kötekedni akarok, de ha nincs hang akkor is játszhatatlan :)
    köszi a tippet még próbálkozok
  • Harry Seldon
    Szólj az ombudsmannak.
  • Harry Seldon
    Tudom. Egy helyi moderátorral aki egyébként az SG-n kívül egy senki. Miért, nem így van?
  • Harry Seldon
    Igen, egyenértékűen bánok vele, mint az arctalan betűhalmazokkal egy fórumon. Roppant életszerű elképzelés, ja! :D
  • Prince23
    Uhh bakker, ezt nem kéne... tudod te kivel beszélsz?
  • Harry Seldon
    Helyes, sicc.
  • Szeszmester
    Azt nem láttad, amit én írtam?

Próbáld meg letiltani az eszközkezelőben a hangvezérlőt.
    Úgy nálad is elindul? Nálam igen, csak ugye ilyenkor nincs hang.
    Milyen hangvezérlőd van?
  • FlyHigh
    Itt nincs jogod követelni/cirkuszolni, aki ide jár és segít az önszorgalomból teszi.
  • Harry Seldon
    Nincs ilyen fájl.
  • reaper4
    én csak a gyerekedet sajnálom. ha itt így viselkedsz...
  • Kandurex
    ahogy érzed, :) egyébként nem kakas,...macska...aljas dög TM

egyébként majd kiutálnak innen a többiek, nem kell nekem rajtad segítenem, semmivel
  • Prince23
    És az irogatásokból futja rá? csak érdeklődöm...látom van honlapod.
  • Lerstal
    akkor még egyszer megkérdezem. nem vagyok türelmetlen én, csak tudni szeretném, nincs más tipp hogy indulhatna el a játék? fekete képernyőt kapok mikor elinditom. kb 15 percet néztem a feketeséget.
    DX9 telepitve, tüz fal kikapcsolva, nod32 is kikapcsolva. játék engedélyezve van. ja! és Fear 1 hibátlanul elindult. azzal nem volt baj. XP-m van, sp3. azt hiszem frissitve. a játék vadiúj eredeti. külföldi forumokat is olvastam de semmi megoldás... másnak is van ilyen problémája. tehát a játék maga van elcseszve ilyen téren? csak azt nem értem másnak elindul... valaki segítsen pls, akinek el indul hogy neki hogy megy és milyen gépe van vagy miket állított be a windowsban.
    köszi

(holnap másik gépre fogom telepiteni, remélem ott indul. ha ott sem akkor viszem vissza, számla megvan)
    bocsi ha agresziv vagyok csak beleéltem magam h ma tolni fogom :(

Harry Seldon, te kedzted ezzel: "Ennyire megerőltető lenne válaszolni? Nevetségesen szánalmas..."
    tudod fél óra telt el a kérdésed után... nem mindenki kockul egész nap a gép előtt hogy segitsen ilyen agressziv embereknek.
  • Harry Seldon
    Me glehe tpróbálni. Cicuskával régebben volt már egy köröm, hogy is mondjam... nem jött ki belőle olyan jól...
  • Gabe18
    Nem baj,holnap is visszaviheted...
    Nem tudom miért gondolod hogy evidens hogy mindenki a te nyomoroddal találkozott már,és a sok szemét állat szándékosan nem mondja meg neked az amúgy kézenfekvő és egyszerű megoldást.
  • Lacee86
    Próbáld meg úgy, h a játék telepítési mappájában set_language nevű fájlban ez "en"-t átírod "hu"-ra, elmented. Utána erre a fájlra klikkelj, elvileg kérdezni fogja h hozzáadja-e az adatbázishoz, katt igenre.
  • Harry Seldon
    Ja... :D - első jó duma. :D
  • Kandurex
    nincs is kedvem hozzá, péntek van...menni kellene inkább valamerre :/...
  • Prince23
    Sztem az életkor menti meg... ha 14 alatt lenne, már rég kapott volna :DDDDD
  • Harry Seldon
    Márpedig megveszek mindent eredetibe. Nem érdekel mit hiszel el vagy mit nem.
  • Harry Seldon
    Húúú, nagyon meg lettem fenyegetve. Miért, mit csinálsz, letiltasz? :D És akkor majd nem kapok levegőt, vagy mi a fasz? :D Ugyan már, jóember, arra feszülsz, hogy kakaska vagy a szemétdombon? Ilyen piti vagy? :D Cinkes...
  • reaper4
    csodálkozok ,h ilyen nyugodtan tűröd...
  • Prince23
    Am te minden játékot megveszel orogibe? ezt mondjuk kötve hiszem, ha csak nincs olyan munkahelyed...