2430
-
Szeszmester #950 Ezek közül a creative sb live sorozat nevű cuccot próbálnám letiltani.
Vagy indítsd biztonságos üzemmódban: STEAMBEN tulajdonságok, indítási opciók és oda beírod: -safemode
A hivatalos fórumon is van egy thread, az volt a végszó, hogy nem mennek a Creative Labs X-Fi és a Realtek hangvezérlők.
Volt egy ötlet, talán nálad működni fog.
Töröld a hangkártya driverét, restart, majd hagyd a windowsra a driver telepítését (csatlakozzon a webhelyre). -
#949 most mondjam azt, h én ide olvasni és segíteni járok (na jó. néha vitázni :P). amikor viszont én teszek fel kérdést, (nagyon ritka) akkor általában nem kapok választ :). mégse válok idegbeteggé. lehet, h bennem van a hiba? :) -
Lerstal #948 most tudna valaki segiteni nekem a fekete képernyös hülyeséggel ?:( -
Harry Seldon #947 Nagyon szépen köszönöm, ezzel már megy!
Köszi még egyszer! -
#946 Egész jó kis chat szoba lett itt, az illetékes majd győzzön takarítani :) -
Harry Seldon #945 Spanglikat? Gratulálok hozzá. -
#944 Azok szerintem már rég megkapták a saját exkluzív példányukat a helyi képviselettől. -
Harry Seldon #943 Akkor én kérek elnézést... -
#942 jajaja, nem szoktam amúgy verekedni, meg lehet nem is tudok. Mi inkább így beszélgetni szoktunk errefelé meg gyártjuk a spanglikat. -
#941 Azok az idők már elmúltak, sajnos. -
Harry Seldon #940 Oké: :))) -
#939 F.E.A.R. 2: Project Origin Language Changer -
#938 ugyan :). nevess te is velünk :) -
#937 Gamestar tuti lewarezolta, h már extra cikket is sikerült írniuk :D
Cikk -
Harry Seldon #936 Meglesném, ahogy a cdgalaxisos 160 centis 70 kilós kis görcs akár hozzám is érne.... :D
Amúgy meg a fórumtopicok egyik funkciója a másikon való segítés, nem pedig a kárörvendő oltogatás, ha jól tudom...
-
Harry Seldon #935 Na, az ilyen (csak) neten arcoskodó kis buzik miatt kell néha úgy megnyílvánulni, ahogy az ember nem szívesen tenné.
Dózer az a pofádba lenne az öklöm te kis csicska, csak hát ugye így fórumon ez kivitelezhetelten, ezért is vagy ilyen bátorka... -
Lerstal #934 francba.......... mind1 holnap felrakom máshova , azt ha ezen a gépen nem megy akk nem tom mi lesz :D kicsit felbaxom magam h majd itt télleg semmi nem fog elindulni -
#933 Inkább árokásó :) egyébként lehet csak szar napja volt, felidegelte ez a hülye játék és itt próbálta meg levezetni, mondjuk jobb mintha a lányát verte volna agyba főbe. -
Gabe18 #932 Na akkor holnap oda visszaviszed,ott levágod ezt a cirkuszt hasonló hangnemben,és ha a felénél nem vágnak ki az üvegajtón az utcára a FEAR2 lemezzel együtt,akkor tuti segíteni fognak.
Ugyanis nekik az a dolguk,a fórumba íróknak meg nem... -
#931 :D -
Harry Seldon #930 Gyűlölöm ezeket az ostoba hibákat. :/ -
Harry Seldon #929 Még az lenne a komoly, ha nem indulna el.... Inkább az a durva, hogy neked nem megy. Nálam amúgy ezt a magyarosítás hiányt leszámítva nagyon szépen fut max beállításokkal. -
#928 és akkor ha nem tud mi van? Legtöbb ember nagyon alap szinten tud csak nyelveket, ettől se jobb se rosszabb nem lesz. Vele az a baj, hogy egy gyökér amihez valami kurva nagy dózer kéne... -
#927 ennyit azért meg csak megengedhet magának az ember. ezek után :D -
#926 Akkor passz. Mást már tényleg nem tudok. -
#925 Akkor enm a játékkal van baj, hiába vinnéd vissza. Ez sztem konfig beállítás kérdése. Lehet ékezetes a felhasználóid... vagy több egyéb ok lehet, ha most se sikerült megoldanod a problémát. -
Lerstal #924 Harry neked hogy hogy elindul? -
Harry Seldon #923 Nem. CDGalaxisban vettem és a magyar telepítő ment végig. A Steam az magyar nyelvű, de a játék már nem az. -
#922 Jó hát ez nem kor függő, ráadásul semmit nem jelent, hogy tud e angolul. Pl. én sem tudok oroszul mégis végigvittem a Cryostasist :) -
#921 Nem is világos mi baja van, tök korrektül álltam hozzá, leszámítva a leszarom dolgát. -
Harry Seldon #920 Figyelj... A játék a Steam mappában található meg. Máshol nem. -
#919 Steamen vetted és az angolt konfig beálíltást választottad? -
Harry Seldon #918 Nem hát. -
Harry Seldon #917 De tud - igaz, nem túl jól, sőt, nem jól - , csak így kényelmesebb lett volna. Meg ugye az elvek. Így adták el nekem a boltban, honosított verzió. Ha nem az, akkor átvertek, igaz? Miért kéne nekem ezen mosolyogni? -
#916 Érdekes,..én magamat normális moderátornak tartom. De te tudod a frankót,..innom kell valamit erre a stresszre...vagy várj csak kitalálom, neked nem is velem van bajod ugye? -
#915 Nincs külön mappában, csak egyből a játék főkönyvtárában. -
#914 Tehát ha kiadnak egy javítást, az már kalózkodás, mert letöltöm? Úgy látom Harry kollega magát a töltést is tolvajlásnak nevezi. Ha akarsz frissíteni játékot, menj ki a kiadóhoz, és vedd meg a patchet cd-n:DDDDD Ezt kéne tenni, mert ez a tisztességes, nem a letöltés! ennyi :D -
Harry Seldon #913 De nincs ilyen fájl. SteamApps mappában hült helye, de az egész Steam mappában nincs ilyen. -
#912 ha valakinek akart volna tűnni, akkor már bannolt volna. szvsz -
Lerstal #911 de 30 éves létére nem tud angolul ;)