2430
  • Shep
    Kaptál választ, azt nem írtam ,hogy olyat ami megoldotta a problémádat :)
  • Kandurex
    Értem én, de ha én is elkezdem leszarni, akkor gondoskodok róla, hogy itt ne kapj választ soha semmire, világos?
  • Harry Seldon
    Kaptam választ? Muti már, hol???
  • Harry Seldon
    Nem tetszenek a helyi viszonyok? Na és ez engem miért kéne érdekeljen? Töményen leszarom mi tetszik neked és mi nem, hidd el.
  • Harry Seldon
    Mint már írtam, ez nem megoldás, kipróbáltam. Játék indítása után továbbra is angol, megint regeditbe megyke és visszaírja magát en-re.
  • Harry Seldon
    Mert már zárva vannak? (na, töprengj el ezen...)
  • Lacee86
    Egyébként érdemes visszaolvasni, nem sokkal korábban írták a megoldást.

Futtatásba beírod: regedit

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Monolith Productions\FEAR2\1.00.0000]
    "Language"="#"

# helyére ird be: (jobb klikk, módosítás)

cs <----czech
    de <----german
    en <----english
    es <----spanish
    fr <----french
    hu <----hungarian
    it <----italian
    ja <----japanese
    pl <----polish
    ru <----russian

Inditsd el ezt a reg fájlt!
  • Shep
    Egyébként kaptál választ nem értem miért kell itt a hajcihő. Egyébként meg a file-t írásvédettre is lehet állítani. És azért mert 28 perc alatt nem kaptál választ nem jelenti azt, hogy nem akar neked senki segíteni. Lehet csak nem járt erre az alatt a 28 perc alatt olyan aki tudja a választ.
  • Harry Seldon
    Nálam tolvaj geci és ennyi.

A 24 órás duma meg egy tévhit, jobb ha megtudod. És aki torrentről töltötte le, az jogszabályt sért, amint egy megát is visszatöltött.

Szeretnél még erről beszélgetni?
  • Kandurex
    Én ugyan nem szóltam be. Csak egyszerűen írtam, hogy ha nem tetszenek a helyi viszonyok, menj máshova fórumozni. Ennyi. Mi is és Te is boldogabb leszel.
  • Gabe18
    Mért nem fogod meg a játékodat,és mint becsületes felhasználó viszed vissza a boltba ahol vetted?Ott talán lenne alapod ilyen cirkuszt levágni,de itt nem tudom mire föl.
  • Harry Seldon
    Halál normálisan tettem fel a kérdésemet, fél órán keresztül deka válasz nem érkezett, aztán jött két mélydebil "tanács", aminek semmi értelme nem volt. Aztán én kezdtem el hülyegyerkeezni, ha jól tévedek.

És azt sem hiszem el hogy SENKI nem tud megoldást a problémára.
  • Prince23
    Tolvaj gecci? Már megbocsás. Nem mindenki lop,l és az effajta lopás nem egyenértékű azzal a lopással. Egyéni felhasználásra mindenki tölthet, de 24 órán belül törölni kell azt. és ne mond, h te még sohasem "loptál".
  • FlyHigh
    Nem mondjátok, hogy egy játék miatt egymásnak estek? 2 embernek nem indul el már feszkó van.
  • Lacee86
    Figyelj, néha lehet h csesznek válaszolni, de ebben a hangnemben pláne nem fognak. Meg érdemes kicsit többet várni, nem biztos h 20 percen belül válaszolnak a kérdésedre, te meg ahogy néztem kb. ennyi idő múlva kezdtél pattogni. Nem kioktatni akarlak, inkább csak tanács.
  • Harry Seldon
    Feltettem egy kérdést. Mély kuss lett. Bezzeg a warezről mehetett a pofázás a sok tolvaj geci között, de segíteni a becsületes felhasználónak, ááá, azt nem! Na, így kezdődött.
  • Tatyla
    húha...
  • Harry Seldon
    Figyelj, nem beszólni kell, hanem kérdésre válaszolni.
  • Lacee86
    Elolvasgattam, h miből is indult ez az egész. Te vagy a hunyó, senki más. A való életben is ilyen türelmetlen, arrogáns és agresszív vagy?
  • Harry Seldon
    Jaja, köszönöm a rengeteg érdemi segítséget!

patkányok...

Fórumképtelen? :D Majd keresztbenyalok mindenkinek tökre kultúráltan és szmájlizok ezerrel, az a fórumképes, mi? :D
  • Kandurex
    Figyelj, nem kötelező ide járni.
  • reaper4
    fogd vissza magad. a fórumképtelen magatartásodra senki nem kíváncsi.
  • Prince23
    LOL Magyar mentalitások tömkelege XD
  • Harry Seldon
    Tényleg? Látsz itt érdemi segítséget? Sok takonygeci veri magát, mert itt nem tud kapni két nagy pofont oszt ennyi.
  • Harry Seldon
    Elírtam a saját nevem? Hol, te gyökér szar? Neked is nagy pofád van így, a fórumon, igaz? :D Ejj, de szar!!!! :D
  • reaper4
    próbáltak segíteni, de te idegbeteg vagy. mit vársz?
  • zomgzerg
    aki akkora szar hogy elírta a saját nevét is, befoghatná a pofáját és ihatna egyet a legközelebbi wcből miután beleszart egy elefánt.
  • Harry Seldon
    Vélhetően magamról írtam, igen. Magadtól vagy ilyen sötét vagy segít benne anyuka?

Tipikus magyar mentalítás: Segíteni azt nem, beszólogatni személytelenül azt teljes erővel. Mélyszánalom...
  • reaper4
    ezt gondolom magadra értetted a hsz-eid alapján...
  • Harry Seldon
    MSN azonosító: :DD:A:DASA:DAS:DAS:D
    Skype azonosító: ler :DASA:AD:ASDASDA

Kirobbanó értelem vagy te senki....

Fogadjunk, hogy nem akarod megbeszélni személyesen, csak itt jár a mocsok pofád. Hát persze...
  • Lerstal
    :D nevetséges vagy. :)
    kicsit jobb kedvem lett ettől az ember(?)-től. na mindegy.
  • Harry Seldon
    Mi a gondod, kisgyerek? Feszülsz a neten? Pfff...
  • Lerstal
    nincs vistam és nem is szeretnék. nincs más tipped ? szoval még kilépni sem tudok a fekete képnél, csak gép reset. mit kéne átállitanom?
    (tüzfal ki van kapcsolva, NOD is ki van kapcsolva)
  • Shep
    Nekem a demo is szarakodott xp-n Vistan viszont semmi gond nincs vele érdemes lenne nektek is kipróbálni azon ha van rá lehetőségetek, ha meg vista van fent akkor nem tudom.
  • Lerstal
    Életkor: 30-35 között
    Hobby: olvasás, írás, filmezés, játék, kislányom

Teljes név: Körösztös György

:)) jézusomm neeeeee :)
  • Harry Seldon
    Hülyegyerek a kurva anyád te kis buzi.
  • Harry Seldon
    Egyértelmüen a magyar nyelvet választottam telepítésnél, ennek ellenére angol minden.

Valaki esetleg képes lenne értelmes dolgot is mondani találgatás helyett?
  • Lerstal
    hülyegyerek, másnak is vannak problémái, és rosszabb, pl hogy nem indul és sehol a büdös életben nem lehet találni megoldást rá.
    mind1 hétfön visszaviszem és leszarom. megprobálom holnap még azért másik gépen elinditani de nincs sok esély. ráadásul semmilyen fórumon nem találtam megoldást
  • Harry Seldon
    1. Nem szaros-koldus warez kiadásról van szó.

2. Annak a leírása itt is itt van, szart sem ér, mivel első indítás után automatikusan visszaírja magát en-re.

Működő megoldás kell. És mi az hogy a kiadó úgy reklámozza, hog ymagyar nyelvű és ennek ellenére nem található még opció sem erre? Miért nem basszák szájba a kurva anyjukat ezek az albán férgek?
  • Prince of Máté
    Valaki belinkelhetné a bannerba az off topikot!