1129
-
#449 Mért? CSak 4-5 ezret ad érte többet:) -
#448 Mer hülye vagy? vedd meg a Mediában... gratulálok! -
#447 Oktober 1. Holnap után! -
#446 Mikor jelenik meg a játék a boltok polcain(pl:Media) pontosan?
-
#445 Vegyél egy routert -
#444 Tudnátok valami jó megoldást mondani hogyan osszam le a netet PS3-ra?=)bocs hogy itt kérdezem, de főleg fifa miatt érdekel -
#443 igazad van elírtam, hanganyag alatt csak a kommentátorokat értettem -
#442 A kommentátor hangok sztem is ugyanazok lesznek, viszont a labda hang meg a szurkolói hang meg egyebek sztem eltérnek. -
#441 Én nem értek hozzá, de szerintem a "hanganyag" nem sokba különbözhet a konzolok és a pc-s fájlokban akár ctrl c ctrl v-vel is mehetne. persze mint mondtam nem értek hozzá és bocs ha nagy hülyeséget írtam =) -
mate317 #440 Eddig volt PC-n, nem tudtam hogy konzolon is van. -
#439 Ez természetes.
Kérdés forditva lehetne feltenni: Pc-s verziósok is kanak magyar kommentátort?:) -
mate317 #438 konzolos verzióban is lesz magyar kommentátor? -
#437 Énse:)
Ha valki tudja hogy kell szolhatna:D
Eddig csak pc-s cselek leirását találtam 08-hoz de konzolosat nem. -
#436 Vazzzz ezeket meg,hogy?? Hol vannak leírva, hogy milyen kombók vannak a játékban? Nemgondoltam volna,hogy ilyeneket is lehet. -
#435 Itt egy komoly kis video!
Lehet menni gyakorolni!:)
KATT! -
#434 Jaja, ugyanúgy mint tavaly:) -
#433 ez a 09 ismét agyonveri PES-t konzolon =) -
mate317 #432 Csak ismételni tudom az előttem írókat, tényleg borzasztó jó lett. Amint lehet megveszem fullba. -
#431 Valóban jó lett. Nincs nagy gond az EAval. Konzolra eddig is jó játékokat adott ki, nem csak ebben a generációban!, főleg ezek a sport játékok jóval jobbak voltak mint a pécés társak, ez exluzív játékokról nem is beszélve Fight Night, skate stb... -
#430 Iszonyat jó, semmi rosszat nem lehet rá mondani, csak 2 dolog ami picit negatív. Az a távoli nézet, ami itt van, picit nekem közelebbinek tűnik mint a 08ban, s ez picit zavaró nekem így elsőre, d emegszokás kérdése. A 2. pedig a játékmenet. Nekem elég gyors ez a tempó, szintén a 08hoz tudnám hasonlítani, de remélem az eredetiben lesz olyan opció ahol állíthatom a tempót, mert ez az "alap"tempó szerintem túl gyors.
De mindenesetre végre az EA kezdi elérni a fogyasztók teljes elégedettségét és visszanyerni oly régi hírnevét! -
#429 Na nyomattam másfél órácskát!
Sztem még össesen a fifdemokkal nem játszottam ennyit.
Hát ez a fifa gecijó lett. Nekem nagyon bejön.
Ha inditásnál kérdi hogy játszottál-e már foci gémmel nyomd meg hogy soha életedbe és akkor amatör lesz az elleenfél. Így lehet normálisan játszani ellen és kurvanagy gólokat lőni és kipróbálni a kb 100 féle gólörömöt.
Gölörömöket a beállitásoknál találod. Xbox 360 vezerlő beállítás is ott van és itt van hogy Gólöröm súgó és ott írja.
Kár hogy Euroba ezt nem vettem eddig észre:)
No mindegy nagyon vad lett ez a fifa, szinte hibátlan:) Kéne fasza kommentátor hozzá:) -
Az tényleg vadállat amikor átvált. Egy ötletet adnék még az Ea-nak hozzá. Legyen ott a többi csapattárs és ott passzolgathatnánk bemelegítés képp:) -
Display #427 Ez nagyon állat lett, jöhetne már a full game. A 08-hoz képest sokkal élvezetesebb, pedig az is teljesen jó volt (konzolon). A grafika részletesebb, és a végre a háttér sem egy blur massza. EA Sports is BiG =) -
#426 Azért jó hogy egyre többen dicsérik a Fifát, bár én eddig is nagyon jól elvoltam vele konzolon és ezek szerint most se fog megtörni a sorozat. =) -
#425 + nagyon jó ahogy az üresbe futó játékos mutatja hogy hova kéri a labdát
+ sokat javult a framerate, főleg az átkötő jeleneteknél
+ a stadion kurva jól néz ki, nagyon jól eltalálták a pálya közeli (be a pro) kamera fov-ját. Baromi nagy ötlet, ahogy a főmenüként szolgáló gyakorlópálya a töltés közben átváltozik a stadionná, akkor kicsit elakadt a lélegzetem :)
+ jobbak lettek a színek és a kontraszt, finomabbak az animációk
Még csak egy meccset toltam, de eddig meggyőző :) -
#424 Jah,hogy szüljenek sünt! -
#423 PS3-as verza még nem jött ki!!!Azt mondták az Xbox-al együtt tolják ki de sehunsincs... -
#422 Na ezek jó hírek!
Hogy megveszem e, az meg már rég eldőlt -
#421 Na, akkor a demóról néhány mondatban:
Idézem mondanivalómat:)
Nos.
Van benne bíró és partjelző akiknek a mozgása ugyanugy szépen meg van csinálva mint a játékosoké. Aztán rendesen lenditik a kezüket, mutatja ha előnyszabály, ha szabálytalanság szval sokmindent.
Aztán fejelés: olyan hogy van mikor felugrassz a srác felemeli az egyik kezét vagy a másik kezét emelkedés közbe, mint élőbe - kár hogy nem lehet könyökölni:). Aztán van olyan hogy simán alászaladsz a labdának meg van hogy mindketten, de nem animáció szinten mint eddig hanem élethűen, kiszámithatatlanul szinte.
Aztán az AI sokkal kidolgozottabb, sokkal okosabb: pl volt olyan hogy passzoltam kifele a labdát de rossz felé és észrevette az AI és odalépett direkt egy másik játékossal és megszerezte, majd mentem tovább.
Az elején a bíró megnézi a hálót ugy hogy kézzel és tök szépen mozog a háló.
Aztán volt sérülés is: na az olyan volt hogy Nistelroy lesérült és igy amíg le nem cseréltem így kiült a pálya szélére és ott szenvedett és nézte a meccset.
Kapus sokkal élethűbben mozog, nem csítes módjára. Lehet lőni szép gólokat. A hang is nagyon jó benne. A mozgások is. Szval sztem előrelépés mindenképp és nekem nagyon bejön.
Lebdaszerzésnél rendesen odalépnek el is veszik és tényleg aki nagyobb testű az fellök vagy több az esélye az ütközéseknél.
Huhh, biztos van még valmi de nem jut eszembe.
Egyetlen egy hibát látok most: nekem egy picit gyors a játékmenet, de ezt majd a fullba lehet állítani. Viszont tuti az esl-esek vagy cb-sek kérhették ezt mert emléxem mikor anno fifáztam volt olyan hogy fast sebességen kelltt warozni. Nemtom.
Szval überbrutál jó lett. Euro és fifa08 ötvözete számtalan kiegészítővel és realisztikával. GRAT! Megveszem! -
#420 Na lassan 1 év telt el mióta megnyitottam a topicot. Hamarosan jön a demo, azaz elméletileg holnap -fránya PS3-asok miatt:) Remélem jó lesz a legjobb az lenne ha a pc-s ligalebonyolítást átvennék konzolra is. Mármint hogy Live timingbe menjen(30 perced van lejátszani a meccset). -
#419 ha-ha -
#418 uk vagy usa store???a ps3 demo... -
#417 ultimate érv:) -
#416 add el a boxod és vegyél ps3-t mert van külön fifas oldalam.. -
#415 Amúgy nekem xboxom van, és azon is csak annyit ad. De ez már 1-1,5 hónapja van sajnos :( -
#414 Hello!
Ha valakinek van kedve fifazni: bexinho2008
Amúgy bajnokságra hol lehet nevezni? Eddig sajnos nem sok sikerrel jártam. Bár külföldiek hívtak privben, de én magyarra szeretnék. -
#413 Ma észre vettem én is....de annyira nem is mozgat mert új accountom van és nemsoká itt a 09 is! -
#412 Igen. Xboxon is. Nemtudom miért de megváltoztatták a pontozást.
Tök felesleges volt, hisz jön az új fifa, abba elég lett volna a változtatás. -
#411 Hali!
Szeretném kérdezni hogy ps3-on egy ranked meccsért másnak is 40-50 pontot ad a 400-500 helyett?
-
#410 Ha jol tudom ezeken a cseleken kívül is van még egy csomó csel. PC-s fifához láttam leirva, de konzoloshoz gamepadra nincs valmi leírás?