FIFA Next-Gen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forrest Gump
15
Hello! Hány év a menedzser mod? nem 5 év mint a 07-ben volt?

Forrest Gump
Bah, köszi.
Faxnak vettem routert.😞
Istencsászár
Persze... a modemet ebbe dedugod a 0ás csatlakozóba, és utána ha akarsz 10 gépet kötsz rá😊, nemkell semmit sem állítani, ugy kell eljárni mintha közvetlenül a modemrõl jönnél...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Forrest Gump
Ez ugyanúgy megosztja a netet mint a router?
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Forrest Gump
mijaza a switch? 😄
Istencsászár
Biztos kel valamit.. amugy nemvágom minek rúter, amikor csak a baj van vele... elég egy switch és levan a probléma.

Forrest Gump
Ha router mögül tolom a fifa08-t, kell vmi extrát csinálni?
Ma helyeztem üzembe egy routert, elvileg a ps3 és a pc is a neten, de mégse stimmel vmi. Nem tudok ellenfélre kapcsolódni, és rám se nagyon kapcsolodnak.
Elõre is köszi minden helpet.
Szó szerint uezt gondolom!
Pedig pc-n csak a PES-t toltam,de box-on a Fifa 1000szer jobb!
Istencsászár

Istencsászár

Forrest Gump
Nem gyenge 😊
Istencsászár

Kár hogy nincs sima mentés a játékban mármint a visszajátszásoknál mert liveom nincs és olyan góloktól foszt meg így a játék hogy az valami eszméletlen. Ollózni sima B-vel kell csak jól kell beadni hozzá a labdát és nálam eddig csak üresen mozgó játékos ollózott.
Istencsászár
Ezt autómatikusan a helyzet adja egy olyan beadásnál... ( B-t kell nyomni azt vagy ollóz vagy nem )

Hogyan kell ollózni a játékban ??
Winz
A Fifa street 2 is egy talicska csincsilla ürülék,mit vártál ettõl?

Én az euro 2008-as PS3-as gamét várom,biztos jó szar lesz 😊

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

examinee
Hát nekem eléggé tetszik. Fõllleg hogy csak ademo és jópár dolog kimaradt, nomeg sztem a legrosszabb pályát kaptuk.
Bevallom én gép ellen nem játszottam, fifákat se szoktam mert az veszi el a kedvem. Így sztem elég jó lett, és majd talán a fullra mondhatjuk hogy marha jó lett.

Forrest Gump
Na kipróbáltam a fifa streetet, hát elég ratyi szegényke.😄

(nem jött be)
Ez a fifa 08 annyira zsírkirály játék hogy az valami elképesztõ , ha egy nagyon fasza esõ és hó is lenne benne úgy hogy idõ elteltével pocsolyák lennének a pályán és sáros lenne, valamint csúszkálnának az emberek , na hát akkor aztán tényleg hibátlan lenne a game!
Istencsászár
EA has released a 290mb demo on Xbox Live, probably coming to PSN later today as well.

Forrest Gump
Nem néztem még a store-t, nem tom.
Istencsászár
háromhatvanon igen, Ps3 kimaradt most is?

Forrest Gump
Van demo?
Istencsászár
Hogyérzitetk milyen lett a Fifa Street 3?

Pesze kicsi és karcsú a bemutató, de hozza azt a hangulatot ami kell, a zene, kialakítás, a góleszetzõk nagyom hangulatosak, a mozgásokat még ki kell tapasztalni, de nagyon jó a falon futkosás😊, a grafika nem egetverõ, de szép és csurig van AA-val, olyan mese szerû, a karakterek meg marha jók, kárucs a ufó vékony végtajaival 😄😄😄

bubu13
persze

EEE 1899

Forza Italia
és az lessz 360 ra is??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bubu13
szerintem nem lesz mert jön az euro 2008

EEE 1899

Forza Italia
Nem tudjátok idén is lesz Uefa champions league???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forrest Gump
Jah, állandóan 200%-on pörög.😊
Istencsászár
Fõleg mikor ideges, mondjuk mikor nemaz?😄D

Istencsászár
Azért Gattuso is egy egyéniség😄

Istencsászár
Hatalmas az egész, Crouch mindent visz, és már mindjárt itt a február😄

Forrest Gump
Gattuso meg mit keres köztük, nem egy labdazsonglõr sztem.
Tevez kellett volna, jó karikatúra arca van meg jól is cselez:😄
De a game fasza azért.😊
Forrest Gump
Ez a Kraucs, hogy néz ki.<#nyes>
Nagyon meleg.
Istencsászár

én maradtam a 4-4-2-nél úgy hogy a bal és jobb szélen Nedved illetve Camo kicsit elõrébb vannak tolva amit én csináltam , tehát külön csináltam egy felállást aztán lementettem. A játékosokban próbáltam a reálishoz közelítõt összerakni, és akik az elején úgymond gyengék voltak mostanra már úgy felfejõdtek hogy tyûha😊 Szóval nálam így néz ki: Buffon - Zebina , Legro, Andrade, Chiellini - Camo , Nasri(új szerzemény) Tiago,Nedved - Iaquinta, Trezegól. Azért nem Alex mert szerintem elég lassú a játékban , Vincenzo viszont eszement amiket mûvel😄D FORZA JUVE! A képernyõ izét én sem értem😊
Forrest Gump
Én is a 3-4-3-t játszom a Juvéval.
Elöl Del piero-Trezi-Nedved
Középen Tiago-Almiron-Gerrard (transfer)- Camoranesi
Hátul Grygera-J. Andrade- Cicinho (transfer)
Nincs problémám a védekezéssel online sem.
A "képernyõ izé" nem vágom mire gondolsz.<#vigyor0>
nektek melyik felállás jött be legjobban a Juventusnál és kik hol játszottak?
én 3:4:3-t próbáltam, ami nem is rossz csak a védõk szerencsétlenkednek sokszor...
vmi alternatíva?

jah és a szabadrúgásnál mit jelent ez a rögzítjük a képernyõt izé?
Én is csak a juvéval nyomom de ez a nevembõl szerintem kiderült😄 Ami még nagyon idegesít az az hogy az elmúlt 2 szezonban csak az olasz csapatokat favorizálja úgymond a "gép" mivel BL elõdöntõ úgy nézett ki hogy Juve - Liverpool és Udinese - Fiorentina, ami még vicces hogy a Fioval játszom a BL döntõt és az olasz kupa döntõt egyaránt. 😄D
Forrest Gump
4. szezont nyomom a Juvéval, nekem sem volt még esti meccs.
Valóban meglehet az a szuperlegend mód mert engem eddig a játék nem tisztelt meg ilyennel és szerintem nem is fog.
guardian hero
Professional nehézség, egyébként a Brighton-al vitézkedek az angol harmadosztályban 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Winz
Akkor te biztos szuperlegend módban nyomhatod ha felnyomják neked a villanyt.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Nem mondod? Én már kb. 10 idényt végignyomtam menedzser módban és eddig 1 ilyen villanyfényes meccsem sem volt , sõt amit eddig el is felejtettem mondani amiért felvagyok háborodva hogy ha pl. a reallal játszok a BL-ben és a real van otthon akkor ugyan miért nem a Bernabeuban játszunk hanem valami hoki kitalált stadionban? Ráadásul délután 3kor? Ezt nem értem.
guardian hero
Tegnap játszottam kb 5-6 meccset menedzser módban, és abból legalább kettõ villanyfényes éjszakai volt. Tökre megelepõdtem, mert eddig ilyet még nem láttam, és más is hiányolta az esti meccseket a menedzser módból. Pedig nem vettem észre, hogy jött volna update a játékhoz.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

narumon
Ezer köszi!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

valaki nem tudná bescannelni a ps2-s fifa 08 kézikönyvét?