1129
-
#489 Az esős időt közben barátságos meccsen sikerült összehozni. Sok helyen hallottam,hogy lesz benne hó is,de sztem ez kimaradt.
Amúgy pozitívumok:
-sokat fejlődött az ütkőzésrendeszer,meg az animációk
-zászlók,konfetti, meg ilyenek olykor a nézőtéren
-új stadionok,új aréna helyszínek
-eső
-mélyebb taktikai lehetőségek
-bíró,partjezők megjelenése
-pár új animáció a meccsen
-interaktív gólöröm, továbbfejlesztve az euro2008-as változatát
-Adidas Live Season
-Dzsudzsák a borítón, meg lemodellezve a játékban.
Negatívumok:
-üres kispadok még mindig..meg amúgy is régen pc-n volt olyan, hogy mozgó operatőrök kamerával.
-az esti meccsek fényviszonyai nagyon nem reálisak:mintha csak félig lennének beüzemelve a lámpák.Ilyen sötét azért nincs a pályán.
Amúgy szerintem jóra sikeredett, fejlődött is tavalyhoz képest.Mindenképpen ez az eddigi legjobb konzolos fifa. -
#488 Játszogatva a 09-el egy elég idegesítő dolgot vettem észre. Pl ha bajnokságot játszok, akkor mindig olyan idő van, mint amilyet beállítottam az előző barátságos meccsen. Azaz, ha csak szezon játszok, akkor végig napos idő lesz, ami pl angilában elég furcsa lenne... Valami random időjárás generálást igazán berakhattak volna...
A másik, hogy bizonyos stadionoknál tudom választani a borús időt, de itt nekem még 1x se esett. Ezt szerintetek kivették az Euro 2008 óta?? -
#487 LT a cselekhez megnyomott gomb az RT pedig a sprint nálunk.
Amugy énis probáltam, de mintha visszafelé kéne még egyet huzni a bal analoggal a leirtakon kívül még. -
#486 Hali,
észrevételek:
1. Be lehet vhol kapcsolni az időjárási viszonyokat ? (eső,hó)
2. Lassú gameplay is elég gyorsnak tűnik -
#485 Köszi megpróblom ps-m van, de megoldom =) -
#484 lenyomod az LT+RT majd gyorsan az X és az A. (menet közben). Nekem is sokáig tartott amíg ment.
http://www.youtube.com/watch?v=KOnrUUmzBYw
itt egy oldal itt a srác megmutatja a controleren h kell. -
#483 és hogy kell? -
#482 jha nekem -
#481 fake rabona valakinek megy?=D -
#480 én mindent manuálisra raktam, egyszer ha ráérzél nagyot lehet húzni vele szerintem.(Persze én is béna vagyok egyenlőre) -
#479 Valaki aki mester: a rásegítéseket mire állíitjátok? Ráesgített, fél, manuális?
Én ha a shotot manuálra rakom akkor a kapu torkából is képes mellé guritani. -
#478 Valaki rendelt GAMESTORE.HU-ról Fifa 09et? Máshol már kiszállítanak, de itt még nem értesítettek, pedig szept 30 van írva, valamint 3 héttel ezelőtt rendeltem meg(sikeresen,mert megkaptam az emailt anno). VIszont így nem merek máshonnan rendelni, ahonnan már holnap utánra kihoznák. -
#477 :D -
#476 Azért vettél 1 nap alatt 2 db szinte 0day játékot:DDD -
#475 Én nem örökre leszámoltam a játékokkal,rendes életet élek:P -
#474 Az újdonság ereje:)
Majd holnap te is tolod:) Velünk!!!! 2 v 2 vagy 4 v 11?:) -
#473 Kijeza két fifa netpléjer?:)
warezhuszárok:D
Ahogy nézem nem halott a topic,ti ketten életben tartjátok:) -
#472 És végre van rematch:) meg multiba már nem lehet "véletlen" elnyomni a visszajátszásokat, bejátszásokat, csak ha mind a két játékos megnyomja a gombot:) -
#471 Azt irja hogy egy bajnokságra nézve ingyenes. Tehát egész bajnokságot frissiti.
Aztán lehet a többit is lehet, sajna ez a magyar fordítás mindig ilyen volt hogy néha odairják hogy ingyenes és azt gondolom hogy akor a többi nem. Szval nemtudom hogy ha mindent akarsz heti rendszerességgel élő frissiteni akkor az fizetős-e vagy sem:D -
#470 Jah meg van valmi Adidas Live season ahol hetente frissitik ugyis a csaopatokat hogy erőnlétileg, szval az adott heti formájukat. És ugy tudsz a kiválasztott csapattal játszani. -
#469 Dzsudzsinho... lol... te beteg vagy. Sztem még álmodba se kéne egy lapon emlegetni egy középszintű magyar focistát egy világklasszissal. -
#468 Hát, te , engem rohadtul nem érdekelt:)
Amugy mint eddig minden fifában, folyamtosan frissitve van és mindig megkapjuk a legujabb rostert.
Mikor beléptem egyből le is szedte a legujabbat. De mondom nem néztem, mert engem rohadtul nem érdekel. Az tuti hogy Dinho a Milánba van:) -
#467 Az átigazolások mikoriak? -
#466 Hát ez a gém atomdurván jó lett.
Mostmár nem annyira árkád hanem simesedik.
Amit a demoba tapasztaltam azt leirtam, azon kívül a full sokat nem változott. Szerencsére lasabb a játékmenet kicsivel, és nagyon nagyon jók a mozgások, főlleg ha felrugsz valkit:)
áhhh, nagyon ott van!!!
Holnap majd 10 v 10-ezünk Waczkor:) -
#465 Valaki dobhatna pár infót,milyenre sikerült a magyar kommentár?:)
Teamxbox.com-on tesztelték a 10 vs 10 multit. -
#464 Szerintem tévedsz.
1. Dzsudzsinho az isten.
2. Nem lesz rajta magyar kommentár szerintem, a magyar verziós játékban csak cseh, magyar és spanyol a választható nyelv. -
#463 Tudod a boltokba lehet játékot kapni, ahol már kapható... ma már a kezembe is fogahtom ha minden jól alakul, te me várd hogy kint legyen warezon... kispista. -
#462 Amugy meg Überkonzolba és consolcornerbe is megérkezett. Deház az nforce tudja, mikor hova mi érkezik meg.... -
#461 Jó hát akkor beszélgess magaddal, ha ilyen önfejű vagy. Engem hivtak is hogy mehetek érte. Istencsászár meg már meg is vette.
Dehát az nforce az isten. -
#460 csak akkor hiszem el ha kint lecc nforcon -
#459 http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=4
Mégeccer:) -
#458 Például! -
#457 honnan veszed? Én úgy tudom okt. 2. -
#456 MA megjelent! -
#455 Nem csodálom! :D -
CzKaresz22 #454 Sziasztok!
Akkor most boxra mi a hivatalos megjelenési dátum? Okt 1 vagy Okt 3? -
Shelton #453 + így rendelhetem külföldről -
Shelton #452 nemtudom, csak felvetődött bennem és gondoltam megkérdezem:) de akkor így jó mert nem akartam dzusdzsákosat:D -
#451 Úgy tudom, hogy a Dzsudzsák csak a PC-s verzió borítóján jelenik meg Magyarországon. Konzoloson külföldi sztárok lesznek rajta. Szerintem minden típuson rajta lesz a magyar kommentár. Miért szelektálnának? -
Shelton #450 azt nem tudja valaki h magyar kommentár csak az itthon megjelenő "dzsudzsákos" változatban lesz vagy a külföldiben is benne van a többivel együtt?