FIFA Next-Gen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Remélem segít ( meg más huncutnak is akinek elveszett a kézikönyv😊 )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

narumon
Hát kézikönyvem momentán nincs, és ha továbbra is ennyire felkúrom magam a játékon akkor nem is lesz 😊
Egyébként Xbox360 verzió. Mivel lehet pl cselezni, vezetem rá a védõfalra és akármit nyomok nagyon könnyedén szerelnek.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Istencsászár
bár be is tudom neked scannelni a kézikönyvet még az este folymán, ha kell

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
kézikönyvbe be van irva mi micsoda, de ha nincs neked olyan akkor mond mi kell

narumon
Sziasztok. Valahol megtalálható a game pontos irányitása? Nem tudom, hogy csak én vagyok béna vagy tényleg pl ugyanazzal a gombbal kell szerelni amelyikkel kapurarúgni (igy gyakorlatilag mikor megszerzem a labdát azzal a lendülettel elõre is vágja), a becsúszásnál max elpöccintem a labdát de mivel én a földön fekszem a másik fél meg áll igy simán viszi tovább.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Forrest Gump
B.Ú.É.K.!

Lagg problémám nem szokott lenni nekem sem.
Gascoigne
Haveromnál el sokszor játszunk, és ott sem akad, egyedül a csatlakozással vannak gondok. PS3-on

Ps3 ID: Gascoigne74

Istencsászár
Ha nem tõtünk le nekünk semmit sem akad, laggol... 1 reccenés sincs és már lenyomtunk jó pár meccset...

Winz
De még így is jobb mint a PES 2008(PS3)...abban csak a játszhatóság veri a fifát,minden másban elmarad,messze elmarad.

Az online focit pedig befejeztem,elegem van hogy folyton akadozik a játék,lelassul,élvezhetetlen,meg az ellenfelek is tök sötétek.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Naxos
ne b*sszatok már fel... elég lehúzó. angol bajnokságot elég gáz így játszani, ott többet esik az esõ mint süt a nap.

bubu13
sehpgy-sehogy

EEE 1899

bubu13
sehpgy mivel nincs benne idöjárás

EEE 1899

Naxos
hogy lehet az idõjárást megváltoztatni?

lehet csavarni xbox360 verzióban? ha igen hogyan?
Winz
A frindlistán két tag van az egyik zotya és van még egy arc az most nem ugrik be.
Ha onlájn van egy frenc azt hogy lehet kihívni?:tökömtudja
Tolhatnátok a COD4-et is mán!

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Winz
Ez bassza az én csõrömet is,eddig a MU,a Pool,a Milán,és a Barca ellen játszottam,de ha én westhamet választanék tuti nem spurst vagy a newcastlet választaná a kis gecó >(

Forrest Gump
Jah, és most mi van, a frindlistára kérést nem fogadod el sose?
Forrest Gump
Bazz, azt meg ne is mond.
Rohadt nagy szopás ezek a büntetõpárbajok.
Faszláma kihúzza X-re valahogy a meccset, tizikkel meg bemákol, hát lol.
Pont egy ilyen meccs után hagytam abba az elöbb. Cselszkivel nyomja a tag, már 10 emberrel van a rendes játékidõben, hosszabításban se tudok neki az istennek se gólt rúgni, minden kapufa meg ... áhh
Forrest Gump
Na toltam megint mostanáig.
Azért hihetetlen ez a sok faszláma, nem tudnak mással játszani, csak a Barca vagy MU. Azzal is csak annyit, hogy megindul valamelyik gyors játékosával és megy mint a barom elõre. Szánalmasak.
Van azért néhány kivétel( hála az égnek). Emelem is a kalapom azok elött, akik bevállalják a játékot pl egy görög válogatottal, vagy vmi hasonló erõsségû csapattal. Hozzáteszem, le is gyakott a srác 3:2-re a görögökkel.<#szomoru1> Én a juvéval tolom. Volt még 1-2 mazohista, ilyen stoke city meg bulgár válogatott, kaptak is egy ötöst<#vigyor0>.
De összességében kurva uncsi, hogy mindenki csak a fullos csapatokkal akar játszani, ill azok közül is a fent említett 2 valamelyikével.

Winz
Az esetek túlnyomórészében (80%)mindig büntetõkkel kapok ki Online.
Kis f*szom kivan már >(

FRe4k

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

FRe4k
Sziasztok!
Megvettem a Fifa 08 - at,pár magyar fifás felvehetne 😊
gamertagom: freak86hun
Köszi!

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Ok,thx.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Istencsászár
Nincs,nincs és nincs.

Hali!
Nincs Bíró és Partjelzõ a játékban?Ha van akkor hol van ez a beállítási lehetõség?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sziasztok!
Van egy dolog amit nem értek, hogy amikor bemegyek az online módhoz kiírja, hogy lvl 1 meg ilyenek. Az mi hogy hanyas level? és hogy lehet fejlõdni? Amugy meg néha nagyon fel tud baszni hogy rámegyek quick ranked mecsre vagy ha én cisnálok akkor is cosmót kell várni meg cosmó fazs bejön azt nem cinsál semmit nem választ csapatot... Meg pro módban is mindig le startolják kilépkednek azt leeht várni 30 sec.. Amugy jó a játék. Ti mivel szoktátok nyomni pro módban a camerát? mert nekem valahogy ez a pro nem jött be inkább Tele cam ban szoktam nyomni

guardian hero
1 nap azért túlzás, de tény, hogy nagyon sok idõt nem vettek volna el. Szerintem a gólörömök száma is kevés és fantáziátlanok, gagyik és repetitívek az átvezetõ animok cseréknél pl... Ezekbõl már 5-6 éve volt jobb is ebben a sorozatban. Remélem a jövõ évi verzióban megtartják a jó dolgokat, és ezeken a finomságokon csiszolnak majd.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tökéletesen egyetértek , szerintem a játék így is majdnem tökéletes, ezek az apróságok hiányoznak belõle amiket leírtál. Ha ezek IS benne lennének akkor tényleg makuláltlan lenne a game ,nem tudom hogy ilyen apróságokat mennyi idõbe tellett volna belerakniuk kedves EA-s barátainknak de szerintem 1 nap elég lett volna ezekre.
Winz
Ez a szép a menedzsermódban,pl harmadosztályú angol csapattal feljutsz magasabb oszályokba,aztán BL,és így tovább,nem lehetne megunni ha az idõjárás változna,vagy megszakítanák a mérkõzést heves esõzés miatt,és másik idõpontba tennék így a program is sûrûbb lenne,lennének esti meccsek és ha gól születik örültmód tomboljon a lelátó...ez 100%-os szavatosságot biztosítana a játéknak és vinnék mint majom a banánt.

Végülis menedzser módban szerinted mit csinálsz ha nem játszol? A különbség az hogy itt több éven keresztül játszhatsz úgy hogy az addig elért eredményeid nem törlõdnek mert ha csak egy sima bajnokságot lenyomsz , 30 meccs aztán hello kezdheted újra , itt meg közben van BL , KUPA és igazolhatsz is meg ilyesmik. Nem "olyan" menedzser mód ez mint a menedzser játék de látom fogalmad sincs mirõl van szó😄
Istencsászár
Én eddig 1szer sem nyomtam bele a menedzser mód menübe ( egyik fifában sem ), mert 100%ban hidegen hagy, mondjuk ez az én nyomorom, én játszani akarok a pályán egy FIFába nem pedig dirigálni😊

guardian hero
Én szeretem menedzser módban nyomni, de tényleg túl kidolgozatlan. Illetve olyan dolgok vannak benne, amik a kutyát sem érdeklik, viszont pár apróság meg elrontja.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Istencsászár
Egyátalán minek bele ilyen mod?😄 kit érdekel?? arra ott van a külön menedszer játék...

Sajnos nem , de ez még a kisebbik probléma , számomra az a felháborító hogy egy ilyen jó játékot hogy lehet olyan kis apróságokkal monotonná tenni hogy menedzser módban mindig nappal van , akár bajnokság,kupa vagy bl. Ez engem kicsit irritál a 8. évad után kb.
Naxos
idõjárást nem lehet változtatni valahol?

Winz
Most én is felmentem és tudtam jáccani.
Ki is kaptam,pedig én vezettem,alap hiba,ne gurítsd ki a hátvédnek mert ott rádront az ellen,és ezt ne a 85.percben bazz.

Istencsászár
Én akármikor beesek a lájvra haverral gémelni, 2-3 invitét kapok egybõl...

Winz
Az még haggyán de ha stadonfejlesztésbe beleölsz 100 millát akkor is azt a pitsa kis stadiont adja a kivetítõjével.
Ebben az idényben fogom a BL meccseket is nyomatni a carrierben,lefogadnám hogy ott is fényes nappal lesznek..pedig tudtommal nem reggel 10-kor szokták közvetíteni az eseményeket.
Apró hibák de bosszantók.

Winz
Érdekes..
Reggel felmegyek nagy ritkán találok valakit aki nyomná,aztán 15 percig semmi..ilyenkor fifa ki,COD4 be,ott bezzeg mindenféle opcióban lehet kûzdeni.
A quick rankingra rámegyek,aztán quick unrankingra is,és ha nem találok senkit a lobbyra és ott is leszop*t mindenki.
Szal a fifával a f*szom kivan.

Valaki tudja hogy menedzser módban lehet e stadiont beállítani meg azt hogy nappal vagy este akarok játszani? Mert már tököm kivan hogy 24 idényen keresztül mindig nappal van meg minden ugyan olyan.Amúgy a game istenkirály kár h már bannoltak a liveról😄D
Forrest Gump
igen
guardian hero
ps3-on tolod?

Forrest Gump
Tegnap toltam egész éjjel, egész ma reggeli 6-ig. ( közbe sikerült jól bebaszni is).
Egy percet nem kellett várnui ellenfélre, azonnal volt vki. Nem tudom te mirõl beszélsz.<#vigyor0>
Istencsászár
Magyarul?😄

Winz
Nah,egyet mondok,kettõ lesz belõle...
...aki MOST onlájn van a fifa 08-on az mind nyálazza meg a herezsákom,korra,nemre való tekintet nélkül! <#eplus2>

Ennyi csírát nem láttam,ezek mind haverok fent,vagy csak csetelni járnak fel?

Bezzeg a COD4-et már annyit nyomtam hogy kiégett a retinám,ezek sose alszanak.

guardian hero
Asszem ha gólt lõsz, x-el be lehet hívni a visszajátszást, és ugyanúgy feltöltheted, mint a meccs közbenit.

Istencsászár
Innen h lehet felvenni? amugy jó😊

guardian hero

Winz
Láma minnyá.
Dutyzok inkább,tsott tl sok profi 😞
De mán kezdek belejönni.
Egyébként thewinz vagyok.

Forrest Gump
Lobbys támát én se vágom, de most délután megsasolom.
Mi az ID-éd?
Eddig csak nyomtam egy ranked vagy unranked matchet azt csá, úgy azonnal beadott vmi ellenfelet.