1129
-
szeptember 11 -
PS3 demo érkezési dátumárol tudni valamit? -
Köszi szépen!
Hmm, valóban több csel van leírva, mint amire emlékeztem, lehet összeragadt 1-2 lap. :D -
15 féle csel ábrával + csomo gombos kombinációs... :)
amugy a fifa 08ból beraktam a cseleket, ránézésre kb ugyan azok az ábrák szereplnek mind a két kézikönyvbe...
#229 hszbe megtalálod a képeket -
Amúgy abban le van írva a rainbow meg még max 4 csel és kész. -
Az most nincs nálam. -
kézikönyv -
Uefa 2008-hoz nincs vmi oldal, ahol le vannak írva a cselek? -
Wini #401 Helló! Tudja valaki, hogy lehet-e frissíteni a csapatok névsorát úgy, hogy nincsen Live előfizetésem? És ha igen, hogy? :) -
rem fasza lesz -
Ja, már az újat várom. :) -
asszem csak pc,xbox -
a ps3-as verza? -
árulod a fifád? -
A demó állítólag szemptember 11 jön ki -
Csak tippeltem:) amugy októrber 13ra emlékszem, de hivatalos infó még nemvolt csak pécésre asszem, de szeptember vége is teljesen reális és ha neki írták akkor az ugy van:) -
akkor mért írták meg havernak mailben hogy szept 28-29(előrendelésben) -
Kb október körül... -
És akkor a konzolos mikor is jön ki?Gondolok én itt a PS3-as verzára... -
Na ja, már csak a gameplayre vagyok kíváncsi, és remélem lesz benne szabadrúgás-variáció, mint a trailerben. -
"FIFA 09 David Rutter producer szerint 250 (nem több és nem kevesebb) újítást tartalmaz elődjéhez képest. Például ide tartozik az, hogy test-test elleni küzdelem során figyelembe veszi a gép a tömeget és a fizikai erőt, így értelemszerűen a nagyobb és erősebb tudja vállal ellökni ellenfelét. Ugyanez igaz az ütközésre is, ahol a fizikai paraméterek, a játékosok sebessége az kollízió pillanatában mind-mind szerepet játszanak a végkimenetelben."
Dinamikus időjárás most sem lesz, de változtatható időjárás+napszak igen. -
FIFA Soccer 09 GC 2008: Exclusive Debut Trailer HD
EA elkapta a fonalat
, a mozgások már már tökéletesek
-
A fifa 08-at és az eurot keverték össze benne egy két finomítással!
Jó ötlet, remélem igy megkapujuk a közel tökéleteset! Aki az Eurot nem probálta, mindenképp nézze meg nagyon jól meg van csinálva. -
töki a mozgás teljesen más lett:) szemmel látható, hoyg valósághűbb a labdakezelés, labdavezetés és a mozgások is:) Pl. amikor asszem ADEbayor integet, hogy tegye be neki üresbe az valami nagyon finom:) VAgy pár esés is teljesen valósághű volt:) KApusról sajnos több info itt sem látszott...:( -
és itt most mi a különbség a 08-tol?:S a szöglet nézete tetszik(más ujdonságot nem is nagyon láttam) -
FIFA 2009 gémpléj -
amikor a csapatokat mutatja be nagyon is akad,de meccs közben nem.az ea már csak ilyen -
Nekem nem akad:) -
sziasztok .nem kimondottan fifa,hanem euro 2008,de lenne 1 kérdésem.mi az a iram vezérlés.ez a ps3 euro.nagyot csalódtam ebben a játékban,mert nagyon szuper lett.jobb,mint a pes,de azért még az is ott van a szeren.csak az euronak,ne lenne az a csúnya akadása néha. -
Köszi megpróbálom. -
bal analog sticket elcsavarod és úgy hagyod...
példáil balra és felfelé közé nyomod akkor balra csavarja a lasztit ha jobbra és felfelé közé akkor pedig jobbra... -
Hali$
Azt szeretn;m k;rdezni hogyan lehet megcsavarni a labdat szabadrugasnal
A kezikonyvbe levo abrat nem ertem. ps3 felhasznalo vagyok. -
hogy kell csinalni a rabonat?
-
Valszeg, a védő hívása volt a fő árulkodó
Azonkívül ennyire senki nem húzta le még az x360as fifát, mert nem is azt érdemli...
-
FIFA 09 interview -
jajjj--->PS3 bajnokság van... -
Csak jelzem hogy nálunk mennek a ligameccsek meg most indul majd bundesliga és 4 csapat (játékos ) jelentkezését még várjuk de jöhet több is!
tadáááámmm
-
-
Jinx4169 #371 heycső! valaki segítsen,letöltöttem a fifa 08at de véletlenül olyan verziót amiben csak francia/német/spanyol nyelv van. spanyolul még tudnék de az alapértelmezett francia és nemtudom átállítani mert az elején nem jön be a nyelvválasztás.ötlet?kösz -
Gaba94 #370 te nem a PC-s fifáról beszélsz? :D