FIFA Next-Gen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyébként Xbox360 verzió. Mivel lehet pl cselezni, vezetem rá a védõfalra és akármit nyomok nagyon könnyedén szerelnek.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ps3 ID: Gascoigne74
Az online focit pedig befejeztem,elegem van hogy folyton akadozik a játék,lelassul,élvezhetetlen,meg az ellenfelek is tök sötétek.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Ha onlájn van egy frenc azt hogy lehet kihívni?:tökömtudja
Tolhatnátok a COD4-et is mán!
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Rohadt nagy szopás ezek a büntetõpárbajok.
Faszláma kihúzza X-re valahogy a meccset, tizikkel meg bemákol, hát lol.
Pont egy ilyen meccs után hagytam abba az elöbb. Cselszkivel nyomja a tag, már 10 emberrel van a rendes játékidõben, hosszabításban se tudok neki az istennek se gólt rúgni, minden kapufa meg ... áhh
Azért hihetetlen ez a sok faszláma, nem tudnak mással játszani, csak a Barca vagy MU. Azzal is csak annyit, hogy megindul valamelyik gyors játékosával és megy mint a barom elõre. Szánalmasak.
Van azért néhány kivétel( hála az égnek). Emelem is a kalapom azok elött, akik bevállalják a játékot pl egy görög válogatottal, vagy vmi hasonló erõsségû csapattal. Hozzáteszem, le is gyakott a srác 3:2-re a görögökkel.<#szomoru1>#szomoru1> Én a juvéval tolom. Volt még 1-2 mazohista, ilyen stoke city meg bulgár válogatott, kaptak is egy ötöst<#vigyor0>#vigyor0>.
De összességében kurva uncsi, hogy mindenki csak a fullos csapatokkal akar játszani, ill azok közül is a fent említett 2 valamelyikével.
Kis f*szom kivan már >(
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Megvettem a Fifa 08 - at,pár magyar fifás felvehetne 😊
gamertagom: freak86hun
Köszi!
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
★ 汤姆 李
Nincs Bíró és Partjelzõ a játékban?Ha van akkor hol van ez a beállítási lehetõség?
★ 汤姆 李
Van egy dolog amit nem értek, hogy amikor bemegyek az online módhoz kiírja, hogy lvl 1 meg ilyenek. Az mi hogy hanyas level? és hogy lehet fejlõdni? Amugy meg néha nagyon fel tud baszni hogy rámegyek quick ranked mecsre vagy ha én cisnálok akkor is cosmót kell várni meg cosmó fazs bejön azt nem cinsál semmit nem választ csapatot... Meg pro módban is mindig le startolják kilépkednek azt leeht várni 30 sec.. Amugy jó a játék. Ti mivel szoktátok nyomni pro módban a camerát? mert nekem valahogy ez a pro nem jött be inkább Tele cam ban szoktam nyomni
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ki is kaptam,pedig én vezettem,alap hiba,ne gurítsd ki a hátvédnek mert ott rádront az ellen,és ezt ne a 85.percben bazz.
Ebben az idényben fogom a BL meccseket is nyomatni a carrierben,lefogadnám hogy ott is fényes nappal lesznek..pedig tudtommal nem reggel 10-kor szokták közvetíteni az eseményeket.
Apró hibák de bosszantók.
Reggel felmegyek nagy ritkán találok valakit aki nyomná,aztán 15 percig semmi..ilyenkor fifa ki,COD4 be,ott bezzeg mindenféle opcióban lehet kûzdeni.
A quick rankingra rámegyek,aztán quick unrankingra is,és ha nem találok senkit a lobbyra és ott is leszop*t mindenki.
Szal a fifával a f*szom kivan.
Egy percet nem kellett várnui ellenfélre, azonnal volt vki. Nem tudom te mirõl beszélsz.<#vigyor0>#vigyor0>
...aki MOST onlájn van a fifa 08-on az mind nyálazza meg a herezsákom,korra,nemre való tekintet nélkül! <#eplus2>#eplus2>
Ennyi csírát nem láttam,ezek mind haverok fent,vagy csak csetelni járnak fel?
Bezzeg a COD4-et már annyit nyomtam hogy kiégett a retinám,ezek sose alszanak.
Dutyzok inkább,tsott tl sok profi 😞
De mán kezdek belejönni.
Egyébként thewinz vagyok.