Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
"e´re getting reports that players are not being able to log on to Origin. We´ve picked up the issue and are investigating."

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kritikusnak kell lenni ebben egyetértünk. De a "szar csicska dice/
szar fostaliga bughalom szemetét/ Dice termék Ennyit tud". típusú napi hozzászólások szerintem nem hasznosak , csak feszültséget keltenek. A megfelelõ fórumokat keresd meg ezekkel.
"sok dolog van ami tetszik benne": ezeket a "dolgokat" nem szoktad beírni.

Akinek volt esze.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

4-ért,bocsika...én annyit ha lenne pénzem sem adtam volna érte.

[IRAM] leader

Az a baj hogy leszarja mindenki hogy milyen játékot milyen szarul készítenek el és ez nem csak a BF3-ra vonatkozik.Az a szomorú ahogy elnézem pár év mulva olyan ócskák lesznek a kiadott játékok hogy még a 80-as évekbeli színvonalat se érik el és még tapsolni is fogtok neki.Lesz elég marha aki szótlanul megveszi 10-15 ezerért.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Csak az lesz a vége, hogy már megöregedsz, mire észreveszed, hogy egész életedben túl sokat foglalkoztál olyan dolgokkal amikkel felesleges volt.
Pl idegelted magad rajtuk.
(de ne érts félre, ez csak egy jó tanács, nem kioktatás) 😉
Pontosan errõl beszélek.Mert õk így állnak hozzá,én is így állok hozzájuk.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Omlás
Why does the game crash so much? Zh1nt0: "Upgrade your drivers."

Epic.... <#idiota><#falbav>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fpocok
LIVECHATRÓL:

Korábban meg volt erõsítve, hogy lesz duda a kocsikra. Twitten. Meg volt erõsítve. Na most ezt visszavonták.

mod tools: too hard for people, licensing issues, we prefer to make content for our game and support it then spend time on making mod tools

commorose: looking at commorose and taking feed back

"With BC2 on rush, the destruction would make the map un-balanced"

"Low flight ceiling is a design decision."

Why does the game crash so much? Zh1nt0: "Upgrade your drivers."

"Will commo rose ever come to consoles?" Zh1nt0: "No, we will not do this until we have a proper way of implementing it on consoles."

zintroll kedvence fegyvere az RPG...

Sajna lemaradtam róla, de itt a topik róla.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darki81
minden fegyvert ki kell fullozni ami tetszik!
az hogy meg melyik jobb, hát szerintem ebbe a játékba mindengyikkel lehet ölni 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Azonkívül,én nem úgy állok hozzá,hogy ha kiadtam érte pénzt,akkor szeretni kell,hanem még kritikusabban.Ha csak lewarezoltam volna,akkor nagyon nem érdekelne az egész,végignyomtam volna single-t,azt shift+del,és el is van felejtve.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Mert ez egy szar, sokkal sokkal jobbnak kéne lennie technikailag, és játékmechanizmusban is.De még mindig ez a legjobb a piacon.És attól,hogy ez a legjobb, még nem fogom ignorálni a hibáit,nem fogok mellette elmenni szó nélkül, hogy a support oldal szarik ránk,hogy folyamatosan olyan infokat dobál a zhinto troll,ami már messzirõl látszik,hogy kamu.Én ezeket a dolgokat beírom nekik a feedback topicba is, a battlelogon.Mellesleg mindemellett sok dolog van ami tetszik benne,de olyan amatõr,alapvetõ hibákkal van tele,ami elképesztõ.

Pra
<#help>
G36C középtávon (messzebbre<#rolleyes>) pontosabb mint az A-91 ?
Valamivel lassabb a G36C ezért gondolom én ,h talán jól sejtem...
...ha valaki konkrétan tud válaszolni azt megköszönöm.
Jó lenne tudni ,h fektessek e idõt a G36C felhúzásába , mert az A-91-et is szeretem ,az meg már maxos.

Kamu...simán.

[IRAM] leader

Renjike
Hardveraprón egy srác árul fémtokos BF3 at 11 ért 10 volt alapból de az a +1 belefér de hogy a kódok fel vannak használva és hogy ír a supportnak h töröljék és adjanak újakat .... sztem elég nagy hülyeséget hord össze . de szerintetek lehetséges? XDD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Ha nem gond beszúrom, csináltam egy videót:

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Ezeken túl vagyok... ha én írok valahova játék probléma miatt, ott már nagy a baj! 😄

www.smart-bus.hu

Nekem ez a játék nem túl fontos, így különösebben nem érdekel a dolog... ránéztem a grafika miatt, belefutottam ebbe a fagyásba, láttam sokan szenvednek vele, gondoltam hátha tudok segíteni... kb ennyi a történet! 😊

www.smart-bus.hu

zotya10002
Helló<#wave>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Nálam a képen látható módon van megadva a telepítési könyvtár és így minden gond nélkül elfogadta ! :::

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

És azt HC-n mégis hogy állapítod meg??Mert egy igazi HC-n nincs killkam...<#nemtudom>

[IRAM] leader

Ja, végigpróbálgathatod. Garantáltan sík ideg leszel a végére, mert minden változtatás után ugyanúgy random fagyni fogsz 😄
V43 1105
Böngészd át hátha innen valamelyik ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Még egyet kipróbálhatsz: video beállítás: auto. Így nálam bír másfél órát, míg ha costum-ben akárcsak a motion blur-t is kikapcsolom, 5-10 perc alatt kifagy.
Elismerni homályosan maszatolva igen, patch-el javítani 3 hét alatt se sikerült. És kérdés, hogy mikor fogják (ha egyáltalán)? A fél banda már úgyis a pénznyelõ DLC-n senyved.
HD JOHNNIE
mindenesetre köszi a segítséget srácok! tovább próbálkozom 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Nem értelek. Ha szerinted ennyire sz@r a BF3, akkor miért foglalkozol vele? Ha nekem nem jön be egy játék/program akkor békén hagyom, nem idegesítem fel magam vele. Nem írok átlagban napi 10+ negatív hozzászólást a fórumába. Persze le lehet írni a "építõ" kritikákat, de már fárasztó egy kicsit a napi többszöri "Dice termék.Ennyit tud." típusú hozzászólás.
A BC2-nél nevettem azon, hogy sokan írták hogy mennyire gáz/f0s, de azért 500+ órát játszottak vele. Miért kínozták magukat?

Az megvolt... mindegy, kibírom a tapaszig... úgy is csak próbálkozás volt a részemrõl, gép teszt gyanánt... 😊

@Borg: De legalább elismerik... ma már ez is valami.

www.smart-bus.hu

De komolyan,valaki megtalálta a játékban elrejtet homok várat?
OFF:Nekem meg olyan van hogy megittam 3 deci likört meg 6 sört és még játszom
Hja, nincsenek csodák. Már a DICE is bevallotta, hogy dolgoznak a crashek megoldásán. Igy pedig 100%, hogy nem a useren, vagy a gépén múlik a dolog.
V43 1105
pb frissités ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Elkiabáltam... addig jó volt, amíg nem léptem ki... megtettem, de visszalépésnél ki is fagy. Feladtam...

www.smart-bus.hu

Valaki más, akinek ez megoldott bármit?
Nálam olyan gond volt, hogy ha a gépet hibernate-tel tettem el este, akkor másnap nem volt hajlandó csatlakozni normálisan. Bf3.exe elindul, de a villogó kurzoros loading képernyõn megakad, a plugin azt írja connecting, de a loading level fázis sose jön el akármeddig várok. De ha újraindítom a gépet, akkor az elsõ indításnál általában kifagy a bf3.exe, de utána akár órákig is megy pöcc nélkül. Persze azért itt-ott fagyogat még, pl heliben néha, de olyankor is simán vissza tudok sokszor csatlakozni akár ugyanarra a szerverre is.

HD JOHNNIE
Mármint a játék telepítésére gondolsz? Odáig el se jutok 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

V43 1105
Nem az van hogy amit telepitéskor "kicsomagol" az nem fér C-re ? ://

HD JOHNNIE
Köszi srácok de az origint alapból a D-re tettem. Nem tudok és nem akarok és sosem szoktam semmit a c-re tenni.

IMYke2.0.0.0
Másik partíciódon létrehozol egy ilyet: Origin Games.
Ezután rátallózol és menni fog.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

V43 1105
Töröld le az origint és dobd át a D-re , hátha. :-)

HD JOHNNIE
az oké de az a vicc hogy ott sem enged mást választani... kiírja h érvénytelen könyvtár válasszak másikat. Bármit választok a c-n kívül nem jó neki. Ilyen idióta megoldást komolyan mondom...

Sajnálom hogy realista vagyok,és nem egy rózsaszín álomvilágban élek,mint ti.

V43 1105
Originen belül jobb felsõ sarok körül lesz egy fogaskerék, katt rá, beállítások és ott a letöltött játékokat jelöld ki hova tegye, lemezrõl is odafog telepiteni .. 😊

HD JOHNNIE
Egy kis segítség kellene skacok. Ez a játék már a telepítésnél felbasz! 😊 Feltettem az origin-t ugye, de nem engedi h a C: meghajtón kívül bármi mást válasszak. A c-n alapból nincs elég hely de azért oda akarja telepíteni a mocsadék. Hogy lehet ezt a nyomorult játékot más vinyóra tenni pls??

Ezt én most a saját gépemen teszteltem, kísérleteztem ki és nálam bevált... ( e nélkül el sem indult már )

www.smart-bus.hu

Máshol meg azt írták, hogy csak fixre kell állítani, pl 10GB-ra. Persze nem lett jó tõle.
Üdv Urak!

Akinek kifagy, nem indul, belassul a játék, az kapcsolja ki a lapozófájlt, indítsa újra, és elvileg utána már jó lesz. ( minimum 4GB rendszermemória esetén )

www.smart-bus.hu

adam46
Biztos dolgoznak rajta, nem tudom mit türelmetlenkedtek. Engem is idegesít az összeomlások, de nem 2 perc kijavítani, és tesztelni õket.
Fpocok
Tegnap azt mondta a köcsög, hogy a héten. Most meg: zh1nt0 Daniel Matros
@
@GamerOfFreedom No, patch changelog might get pushed to next week.
3 hours ago

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hmm érdekes.. exploitnak hívják és minden multi játékban büntetik...

Hmm 2-õ mi az hogy nem tudják bizonyítani? megnézi a logot és kész😄

Hmm 3-om semmit nem követelhetsz.. sõt nem is perelhetsz! még ha a kártya adataidat lopják el akkor sem😄 ugyanis alá irtad az EULA-t ja hogy nem olvastad el😄

AnarchoiD
Nem marad ott! Csak az osszes tobbi class deployable cuccere.
Enis szivtam ezzel, szepen lehet claymorral bevedeni a hatadat, bar lattam olyan embert akik 2 claymoron atszaladt hardcore-ban es amikor megolt 38% on allt .. tajtekoztam is miatta 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.