Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Itt vannak a fontos részek kiemelve.
Lehet fordítani akár. 😄
Kedvencem:
Q: Will there be "major" changes to the UI, as suggested on the <1>1> r/battlefield3 , such as changes to the minimap and various smaller tweaks to ensure it is a lot more functional than the current one?
EDIT: Also, are there plans to make more interesting maps, i.e. making certain flags more desirable because you get more/better vehicles, etc.? This was also discussed vividly on <2>2> r/battlefield3
A: Simply because this is the most popular topic... I have to reply. (Jerks!) We're aware that there are areas of improvement, and the community has been kind enough to design solutions, many of which are excellent. We take your feedback seriously
I really can't give you a when, or a promise even. Just... We hear you.
Pofám leszakad.
Parasite Eve 2, best game EVER!
BattleTag: kabel15#2672
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Battlelog: kvantahun
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Követelõzz egyedül...
Battlelog: kvantahun
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A mai nap megvettem a BF3-at, de olyan gondom van, hogy az Origin mindig azt írja, hogy az Origin hálózat nem elérhetõ, ygy nem tudok bejelentkezni.
Elolvastam a FAQ-ot és megcsináltam a következõket:
Elindítottam a parancssort rendszergazdaként és beírtam, hogy netsh winsock reset, ezután újraindítottam a gépet.
Azonban a hiba még mindig fennáll, tudnátok segíteni?
(a suicidéket meg lehet nézni valahol? már min. 100x meghaltam a semmitõl 😄)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Én érdekes módon nem találkoztam hasonló hibákkal mint amit linkelgetnek itt egyes rá érõ emberek , az hogy most dice termék vagy sem mind1 mert mindig lesznek emberek akik keresik a hibákat vagy éppen lázadnak mert az olyan menõ 😊 Akármi is jelenik meg mindig is lesznek hibák lehet az akármelyik játék.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
ja es vannak a siroszaju emberek, azokkal meg sokmindent nem lehet csinalni. hipokrita kis noobok azok is, biztos szar az eletuk.
anti hero
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Bár kinézetre nekem abszolute fav a HK szóval IAR27 fõleg és kis mértékben M60 ha hangorgazmust szeretnék😄 imádok M60-al kitámasztva supressel zárótüzet zúdítani az ellenre😄 Durva pszichikai hatása van...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"