Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt nem tudjátok h itt miért nrm kapok veterán rangot ha már a bad companyba is az voltam?😊

ja értem 😊

esetleg ha jobban lehetne latni a minimapon, hogy mar fel oraja ammoert visongok, akkor talan tobbet dobnanak.. sztem a minimap, meg az hogy nem lehet a supportra Q gombozni az nagy hiba :d

anti hero

Megjöttél?
akkor tul gyorsan meglenne minden, az nem poen

anti hero

darki81
naja, sokan azt hiszik hogy tdm 😄
én tegnap az esti pályán kaptam idegrohamot, mert én mindég körbementem egyedül, és behúztam a zászlót, ezek meg egyszer sem spanoltak rám, már egy másik szakaszba átléptem, de azok is csak a fõbázisról lövöldöztek 😄
ezt megcsináltam háromszor, és utána már én is leszartam, mert egyedül nem megy 😄
a köv körben átálltam és minden zászló a miénk volt a kör végéig, csak ott meg az volt a baj hogy unalmas volt, nem volt célja a játéknak, csak a kempelés.

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Mert neked is meg kell szerezned,ahhoz hogy felvehesd.Ez is egy elkúrt dice hülyeség,simán lehetne,ha megszúrod,használod.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Nagyonjó, beszart az battlelog,elvileg dolgoznak már rajta,de a tetû dice-t ismerve,jó ha estére lesz ebbõl valami.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

srácok akiket megszurkáltam és feloldotta a dögcéduláját egy kis lakat van ott azt miért nem tudom használni ?😊

Ha felszeded,akkor nem,akkor rá lehet fogni hogy véletlen volt 😊

[HUN]Crassus
lol megfontolandó😄 csak ugye ha TK-zol te leszel a geci....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
vagy ennek az ellentétje a totális lealázás az ilyen 500 tickettes meccseknél 400-0,450-0-ra nyerni..... túl nagy a szórás pedig csak egy icipicit kéne ésszel IS /nemcsak reflexbõl/ játszani a pípölöknek😛

Ha medicel vagyok, én teketória nélkül agyhelyen lövöm a barmot,elveszem a cuccát,adok magamnak lõszert,majd újraélesztem ha ott van még.Extra 100 pont,plusz a ládából ami jön.

[HUN]Crassus
ha kell ha nem dobálom,mert egy az hogy jó kis pont kettõ tudom mennyire szopó ha elfogy a lõszered.....,de újabb kört mentem,hogy egyszer botlottam lõszeres ládába....mondjuk alapban szar volt,mert 200-50 rõl kikaptunk ,mert mint ahogy már tegnap kifejtettem ha túl jól megy hajlamos a csapat leszarni a zászlókat és pikk-pakk elbukják a meccset....
a Bazárban középen rakétázza meg sniperkedi a csapat 70%-a egymást a "jó killekért" közben akinek van esze meg beszedi a töbi 4 bázist....
kiborító az emberi butaság

Pra
köszi.

darki81
ismerõs 😄
mondjuk én szeretem a support kasztot, nem sajnálom az ammot 😄
van 152 resupply ribbonom 😛

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Running
Megoldás: Taktikai lámpa, mondjuk olyan pisztolyt válassz, amin van és folyamatosan világíts a szemébe és kérj lõszert. Elõbb utóbb adni fog. Tapasztalat.

[HUN]Crassus
egy fullos kör lement úgy,hogy EGYETLEN lõszeres ládát sem dobotak le a mieink....
legtöbbet supportal vagyok kénytelen játszani emiatt most húznám az assaultot meg az endzsit a csillagig,de komolyan könyörögni kell ,de ha beírom akkor is leszarják,de inkább csak röhögnek a SAJÁT!!! csapattársak

Boron Power
A joy beállításokat azért töröld az irányításból, hátha ott zavar be valami.

Csak az szerepel.

ki kell hasznalni a jatek adta lehetosegeket!

anti hero

antgecc
Nyilván. Bazárra való, de nem nekem. Nem élvezem. Túl könnyû.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Abszolút úriember??Aki tudja hogy kell játszani a zongorán,mégsem teszi....
Csak megfelelõ pálya kell hozzá,egy Caspian-on nem sok mindent ér..

[IRAM] leader

HD JOHNNIE
<#hamm>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
tudok a joyos problémáról de semmi ilyesmit nem használok

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

darki81
nekem magától ment balra, mert be volt dugva a kormány 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

más: tegnap felkerült a MASS26 a HKmra, sztem kurva jo <#eljen><#eljen><#eljen> stukker

anti hero

Pörgésre: joy vagy controller nincs véletlenül csatlakoztatva?
Running
joy nincs bedugva?

en is unlockoltam de a 3.4x, HOLOt, RDSt, -eseket valahogy jobban preferalom egy ido utan mostanaban

anti hero

HD JOHNNIE
épp most de nem említi. vagy igen? 😊 Azt hiszem 2 napja láttam itt a forumon ha jól emlékszem KL Atya írt valamit a logitech egérrõl hogy valamit állítani kell rajta.

antgecc
Én már unlockoltam, de nem használom, mert szánalmas dolognak tartom, elveszíti a játék a varázsát. Rusholós "wallhackes" hülyét csinál az emberbõl.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nagyon fasza képek!!!
<#eljen>like

anti hero

Running
gondolom faq-ot átnézted...

HD JOHNNIE
Szia tesó! 😊 Lehet h nem fogunk tudni sokat együtt tolni mert nekem nagyon laggol ez a game fõleg a hang.

Apropó: nem tudja valaki hogy 2 mp után miért kezd el pörögni a katonám a saját tengelye körül mint egy hüjegyejek?

HD JOHNNIE
Köszi! Nálam nem engedte sehogy sem 😞

AnarchoiD
G36 stabilabb es jobban sebez (sajat tapasztalat) bar egy ideje en mar a g36ot is hanyagolom es a PDW-R -t hasznalom engivel es mar ennel is maradok asszem

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Jó a cikk és ez a rész"Köszönöm a figyelmet, jó csipázást, mortározást, zöld háttérben sárga katonákkal és szemet kiégetõ taktikai fényekkel kísért játékot kívánok mindenkinek."a csúcspont és egyben a legnagyobb igazság.
Majd kiváncsi leszek a sok termálosra mert most fasza gyereknek érzik magukat,ha már mindenki ki fogja unlockolni onanntól õk is szívnak majd mert onanntól csak majd a skill fog számítani.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

sokminden vagy, de a realista az nem nagyon szerepel kozte.

Running
1-2 hete volt Origin frissítés utoljára...

Running
Töltött le valakinél mostanság az Origin frissítést???
[HUN]Crassus
én is 4 vagy 5 nél járok CSAK a Bf3 miatt.......akkor most ki is a hülye?😄

nandorb
Nemfogjak neki leszedni. Megcsak uj kulcsot sem adnak.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

szomferi
sõt, az neki full ingyen volt, elég nagy nyerészkedés megy... <#levele>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Már 1000-szer leírtad a nemtetszésed és hogy gondjaid vannak a játékkal (kinek nincs), felfogtuk, megértettük. Kérlek most már mellõzd az ócsároló hsz-eket, mert már fárasztó.

Köszönöm.
antgecc
Addig amíg így is megveszik a népek, addig nem is lesz változás.

adam46
Valamelyik nap beszéltem egy live support-ossal, hogy mit csináljak, ha a játék következõ pálya betöltésénél fekete képernyõt ad? Válasz: próbáljak meg másik vga drivert. Mondom 4-et próbáltam mennyit próbáljak még? Erre pillanat keresek a témába<#idiota>
[HUN]Crassus
erre csak ennyit irnék neki: ANYÁD B+!😊

Mert azokat 1000en már leírták elõttem.