Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Nincs esetleg tuningolva valami? (úgy emlékszem, ezek is okoztak bajokat)

A többi driver / win7 is frissítve van?

Szintén valahol faq-ban olvastam, hogy inteles prociknál talán még a hyper threading kikapcsolása segíthet. Most le kell lépnem, de ha valahol ráakadok, akkor linkelem.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Elõétel:Görög saláta,Fõétel:fácánsült,vörösboros,korianderes mártással,köretnek cukkini krémmel töltött burgonya,desszert tiramisu egy-két konyakmeggyel (mellette is jó a tányéron),Ital:egri bikavér...
Köszike!

[IRAM] leader

frango
Próbálgasd végig az usb portokat. usb2, usb3. Mindent ami usb-s húzz ki. Egér drivert leszedni. Kb. ennyi. Gondolom van normális pad az egér alatt és nem az asztallapon játszol. Meg lehet még próbálni levenni a frekit 125HZ-re meg a DPI-t 400ra(most én is így játszom, mert nagyobb hz-en meg dpi-n nem lehet lõni bf3ba).

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Jó, jó.. elismerem. Nagyon lemaradtam és kimaradtam. És még orvosi igazolásom sincs <#aline>

Birkapöri? <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Van valami cikk vagy ini fájl vagy valami beállítási lehetõség, hogy gyengébb gépen is elfogadhatóan fusson a játék? Mindegy ha ronda.

Csak mert elég szar gépem van ( 2.7 ghz dual core, hd 4850 512mb, 4.5 gb ram), de a béta alatt lowon 1280x1024-ben 40-60 fps között futott a játék. Ma viszont vettem egy limited edition, és lowon ezen a felbontáson 20-30 fps-em van, de még 1024 x 768-ban sem sokkal jobb a helyzet, plusz néha olyanokat akad a játék(nem a lag miatt), hogy csak nézek egy-két mp-ig, hogy mivan. Mi a pöcs van ezzel, a béta tán jobban optimalizált volt?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

azt birom, mikor megyek a kessel, hogy nyakonszurjam es eszrevesz es prone üzemmódban megprobal ramfordulni 😄😄 ami altalaban (ertsd soha, mert csigalassu) nem sikerul es nyissz

anti hero

Egy min.6 fogásos vacsora kíséretében esetleg meghallgatjuk,aztán majd úgyse veszünk semmit...

[IRAM] leader

HD JOHNNIE
nem sehol

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Akkó este majd meghívom és beavatlak titeket <#alien>

darki81
hát már hogy ne röhögnék az ilyen primitív embereken akik csalnak? 😊
a statmajom pár napig mutogathatja az óvodás barátainak a szánalmas K/D-ját, és utána meg jobb esetben kezdheti nulláról 😊
én nem is értem ez miért jó az "embereknek", mert szerintem az a nagy élmény, ha normálisan játszik, és úgy öl le valakit.
Amúgy meg erre is van orvosság: Alt+F4, és report.

ui.: ne aggódj hogy látták az itteni srácok a videót, nem hiszem hogy elkezdenek e miatt böngészni hogy tudjanak csalni!

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

frango
Más játékban is csinálja?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

HD JOHNNIE
köszi! próbáltam a drivert beállítások de nem segített semmit. ha meg leszedem akkor meg elvész a beállítás nem?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Nem ismerjük ezt a faszit,ismeretlenektõl pedig nem fogadunk el semmit...

[IRAM] leader

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ah Yahn Chííej által megfoggalmazott életöröm elérése érdekében javaslom, 2 evõkanál citromsav + 3 kávéskanál cukor összekeverését nápolyis sós kukoricával, majd ezt füszerezve egy kis fahéjal.

Ne legyél már ennyire negatív, olyan unalmas már.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Running
g9 egérdriver fent van? Próbáld azzal, vagy szedd le és sima egérdriverrel. Más megoldást nem találtam sehol... mindenhol ezt a húzd le a joy-t, szedd ki a joy beállításokat találtam.

nandorb
PB,alap dolgokat nemtud... hat meg a DICE,miazhogy a csalo csavoka 2stream alatt bannolva van erre tovabbra is betud menni sima pb-s szerverekre. Kurva ugyes az evenbalance biztos ezen torte a fejet 2honapig.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Egyébként meg jobb lenne ha ezeket legalább szpoilerben tennéd be (vagy be sem tennéd) mert nem hiányzik neki még a plusz reklám ... van belõle így is épp elég sajnos ... -

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

nandorb
Ez meg a Beta idejebol valo. Tudtommal javitottak.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

OMG már itt is megy ez az odatereportálja a fél elennséges csapatot ahova akarja és mindenkit felrobbant ??? Nem hiszem el hogy ez a szánalmas PB nem tudja már ezt kiszûrni ... BC2-ben már volt szerencsém egy ilyensz@rházi csíter retekhez. ahogy leszülettél már át is teleportált téged oda ahova õ akart és véged is volt ... PB ezt nem vágja vagy mi a f@szom van már ?? Egyébként meg szerintem ez egyáltalán nem vicces ... nem tudom te miért sírsz a röhögéstõl . ha esetleg te lennél az áldozat kb 10* egymás után lehet hogy nem röhögnél rajta annyira, sõt ! ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

snipereseket szoktam leginkább késeli ott fekszenek a sziklán mindig mint valami gyík a napon 😊

HD JOHNNIE
Á hello 😊

Nos a helyzet az, hogy kitöröltem az összes joy-os beállítást annak ellenére h nincs egy darab joyom se. Azonban ugyanúgy pörög a katonám kétszázzal néha. Ugye feltettem a legfrissebb drivert is a videokártyához de kb 20-30 mp-ént leesik az fps-em 30-ról 2-re ami szép kis laggot eredményez. Egyelõre játszhatatlan a játék számomra.
Ja és logitech G9-es egérrõl beszélek.

Jaja, tényleg gyors, olcsó, korrekt kiszolgálás volt nála.
Miért kapott hideget-meleget?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Marfy
Nem is csodálom, szegény kapott hideget, meleget.
Pedig nagyok gyors és korrekt volt.

Túl sokan keresték, nem volt ideje foglalkozni vele, PH-s hírdetések is lekerültek a sráctól.
kabel15
Nem értem mi bajotok már megint a sniper el. Jó érzés fejbe lõni miközben a zászlónkat húzod. ENNYI. <#violent>

BattleTag: kabel15#2672

Különc
Srácok, cdkulcsok.info-n ki van írva hogy "Pihi van, ne írj." Meddig is pontosan vagy miért, tudja valaki?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

aki firestormon sznajperezik, sikeres ember nem lehet :f

anti hero

Még szerencse hogy engem nem sok sníper szed le,mert van annyi eszem hogy zászlóhúzásnál mindig gondolok a fedezékre.
A sníperek utáni vadászatról meg annyit hogy a operation firestorm-on fél kõridõben enginer-eztem aztán egy ilyen fasznyakúleszedett a hegyoldalról onanntól elkezdtem vadászni(5 késelés a többit szétlõttem)õket és még így is elsõ lettem az én csapatomban,úgyhogy van értelme.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

darki81
nem tudom! vagy be gliccseltek a falba az meg ki c4-ezi õket, vagy odateleportálja az embereket a szánalmas csalásával 😄 nem tudom 😄:S

Valakinek van hozzám hasonlóan olyan tapasztalat,hogy Originben a játék ikonjára kattintva.
Hol a single-t indítja el hol belép a Battlelogba?!
Elég idegesítõ az autómatikus javítás sem csinál vele semmit!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

[HUN]Crassus
átlõ a texturán?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
ezmiarák??

::AS😄A:S:AD😄 like

anti hero

[HUN]Crassus
sose felejtem el az elsõ dolby fülesem meg anno az audiG hangkártyát azért vettük,mert AA-ban nagyon durván megvoltak csinálva a neszek....ha nem féltérden lopakodtál esélyed nemvolt valkihez közelkerülni... neszek,zajok,csörömpölés, tárcsere,ugrás után a felszerelés zöreje mind-mind kurva jól hallható volt....és ez volt 10+ éve....
szó se róla jópofán hallom saját magam sprint közben,de az ellenfél aki mögött futok,hogy lekéséeljem szart se hall?😛 noooooormális?😛😄

ez meg mi a bánat volt???....

darki81
sry de még 1 ilyen szart be kell szúrjak ide... már sírok a röhögéstõl XD

[HUN]Crassus
uhhh:S😞(

darki81
minõségi játék minõségi pléyerekkel XD

Batistuta007
ami még furább hogy ha táraz ,fegyvert vált, vagy ledob valamilyen ládát azt simán hallom és tudom hogy pl a fal másik oldalán van.de a futást sajnos én sem hallom.

Running
Úgylátszik mindenki kibaszott winnetou ebben a játékban.

Running
Engem is késeltek már meg emiatt párszor. Semmit nem hallani, ha egy tök üres folyosón mögéd futnak... tiszta gyász.

antgecc
Jah, régi cs-s dolgok még megmaradtak, mint pl fülelni, hogy meghalld a közelgõ neszt. Hát itt fülelek én a sarokban a zászlót védve, de semmit nem hallok, aztán megfordulok és látom, hogy ott futkos a versenyzõ. Lehangoló.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

darki81
a rutinos sznájper 😛

trident
Helló!!!<#wave>

lekopogom, nálam ilyen gondok nem voltak, én is csak a faq-ra tudok hivatkozni (hogy pl. mit kell állítani a hangnál) vagy pedig írj a supportnak, hátha... 😊

A játékban az egérérzékenységet nekem is vissza kellett vennem (logitech mx518, 1200 dpi-n használom).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

[UNQL]Echo
Ez teljesen jogos eszrevetel.Kiegeszitenem azzal, hogy mig a BC2-ben az allo tank mellett jo hangosan duruzsolt a motorjhang addig BF3-ban szinte silent uzemmodban van amig el nem indul.Azert egy turbina vagy egy tobb mint 40 literes dizelmotor adjon mar ki vmi karakteres hangot meg allo helyzetben is.Abban a pillanatban ahogy megmozdulnak mar korrekt a hang de allohelyzetben szinte villanymotor hangjuk van.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Akkor meg is osztanád velem ezt az informáciot?😊

[HUN]Crassus
jut eszembe aze gyik legnagyobb KÉRDÕJEL számomra az,hogy itt van 7.1 meg bemásoltuk az összes fegyver/jármû stb. hangját a játékba,DE egy kukkot nem hallod azt ahogy a katonád vagy az ellenfél katonája csörtetve fut feléd miközben te épp egy másik irányba nézel....30-40 kg-os menetfelszerelés+fegyverek,de egy kibaszott nyikkanás hangja sincs a katonáknak....érdekes.....

De tudjuk. 😊