Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi driver / win7 is frissítve van?
Szintén valahol faq-ban olvastam, hogy inteles prociknál talán még a hyper threading kikapcsolása segíthet. Most le kell lépnem, de ha valahol ráakadok, akkor linkelem.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Köszike!
[IRAM] leader
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Birkapöri? <#alien>#alien>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Csak mert elég szar gépem van ( 2.7 ghz dual core, hd 4850 512mb, 4.5 gb ram), de a béta alatt lowon 1280x1024-ben 40-60 fps között futott a játék. Ma viszont vettem egy limited edition, és lowon ezen a felbontáson 20-30 fps-em van, de még 1024 x 768-ban sem sokkal jobb a helyzet, plusz néha olyanokat akad a játék(nem a lag miatt), hogy csak nézek egy-két mp-ig, hogy mivan. Mi a pöcs van ezzel, a béta tán jobban optimalizált volt?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
anti hero
[IRAM] leader
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
a statmajom pár napig mutogathatja az óvodás barátainak a szánalmas K/D-ját, és utána meg jobb esetben kezdheti nulláról 😊
én nem is értem ez miért jó az "embereknek", mert szerintem az a nagy élmény, ha normálisan játszik, és úgy öl le valakit.
Amúgy meg erre is van orvosság: Alt+F4, és report.
ui.: ne aggódj hogy látták az itteni srácok a videót, nem hiszem hogy elkezdenek e miatt böngészni hogy tudjanak csalni!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
[IRAM] leader
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nos a helyzet az, hogy kitöröltem az összes joy-os beállítást annak ellenére h nincs egy darab joyom se. Azonban ugyanúgy pörög a katonám kétszázzal néha. Ugye feltettem a legfrissebb drivert is a videokártyához de kb 20-30 mp-ént leesik az fps-em 30-ról 2-re ami szép kis laggot eredményez. Egyelõre játszhatatlan a játék számomra.
Ja és logitech G9-es egérrõl beszélek.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
BattleTag: kabel15#2672
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
anti hero
A sníperek utáni vadászatról meg annyit hogy a operation firestorm-on fél kõridõben enginer-eztem aztán egy ilyen fasznyakúleszedett a hegyoldalról onanntól elkezdtem vadászni(5 késelés a többit szétlõttem)õket és még így is elsõ lettem az én csapatomban,úgyhogy van értelme.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Hol a single-t indítja el hol belép a Battlelogba?!
Elég idegesítõ az autómatikus javítás sem csinál vele semmit!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
anti hero
szó se róla jópofán hallom saját magam sprint közben,de az ellenfél aki mögött futok,hogy lekéséeljem szart se hall?😛 noooooormális?😛😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
lekopogom, nálam ilyen gondok nem voltak, én is csak a faq-ra tudok hivatkozni (hogy pl. mit kell állítani a hangnál) vagy pedig írj a supportnak, hátha... 😊
A játékban az egérérzékenységet nekem is vissza kellett vennem (logitech mx518, 1200 dpi-n használom).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"