Minden másolat lopás?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre témára nehéz bármi értelmeset is írni
Innentõl kezdve mindenki járjon csukott füllel, mert még a végén meghall egy jogvédett zeneszámot, ami bemásolódik az agyába ezzel természetesen elõre megfontolt aljas szándékkal elkövetett rablást követ el... És akár még... Úristen kimondani is nehéz ily szörnyûséget.... Mindjárt elkap a sírógörcs a bûncselekmény említésének terhétõl... Akár még... El... Is... Dúdolhatja!!! Különösen perverz visszaesõ, és menthetetlen bûnelkövetõk még fütyülhetik is! Megyek is vezekelni, hogy potenciális bûnelkövetõknek ilyen tanácsokat osztogatok...
Abban az esetben, hogy ha valaki egy zeneszámról akár magán célra is egyetlen kópiát készít, azt hiszem a dal ellopásáról beszélhetünk
Tehát a kiadók orgazdák, mivel az elõadó által készített mesterlemezt sokszorosítják és értékesítik a másolatokat. <#vigyor4>#vigyor4>
Tehát a kiadók orgazdák, mivel az elõadó által készített mesterlemezt sokszorosítják és értékesítik a másolatokat. <#vigyor4>#vigyor4>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mutassatok szegény és jó elõadómûvészt, és én venni fogom a CDket
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#taps>#taps>
szerintem a kiadóknak nem feltétlenül eltûnniük kell: átalakulniuk. mocskos szar ranblóbanda a legtöbb, az tény, viszont az új zenekarok reklámozására kellenek nagy tõkével rendelkezõ cégek, amelyeknek vannak kapcsolataik. szóval egyfajta reklámozó tevékenységgel foglalkozó cégekké kéne általakulniuk. viszont akkor meg felmerül a kérdés: mibõl fizeted ezt vissza nekik: koncikból? és mi van, ha a kutya se kíváncsi rád? vagy az albumok letöltése mégiscsak fizetõs lesz, igaz sokkal olcsóbban, mert nem kell a CD-ért, tokért, papírért, tintáért, kereskedelmi lépcsõkért, adókért pénzt kiadni?
nekem a letöltés azért nem tetszik, mert elveszti a kézbe vétel élményét a zene. ez kicsit hülye mondat volt, de szerintem értitek, mire gondolok. illetve ha bemegyek egy zeneboltba, lehet megakad valamin a szemem: ez az online boltokban nem nagyon történhetne meg..<#shakehead>#shakehead>
nekem a letöltés azért nem tetszik, mert elveszti a kézbe vétel élményét a zene. ez kicsit hülye mondat volt, de szerintem értitek, mire gondolok. illetve ha bemegyek egy zeneboltba, lehet megakad valamin a szemem: ez az online boltokban nem nagyon történhetne meg..<#shakehead>#shakehead>
Blackmail the Universe
Magyarországon a magáncélú másolás legális! Tehát ~10 millió kalóz él itt.
Kíváncsi vagyok mikor dobnak le egy SONY feliratû bombát a BIX-re :D
Kíváncsi vagyok mikor dobnak le egy SONY feliratû bombát a BIX-re :D
http://tibor.szasz.hu - Webfüggõség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Lehet h a zene iparbol kevés folyik be, de a TéKások tökét rendesen szorongatják...Pl:kötelezõ 15000 Ft alapot kell fizetni félévente, és õk mondják meg h minden héten meik filmet kell kötelezõen megvenni jogdíjasan 3szor annyiért!(Intercom filmeket pl már nem is vesznek a nagykerek mer velük is baszakodnak...
Bocs h egy kicsit eltértem a zenei témától, de ez is a kiadokhoz tartozik!
Bocs h egy kicsit eltértem a zenei témától, de ez is a kiadokhoz tartozik!
A kiadók ma már alig vagy egyáltalán nem tesznek szert bevételre a turnékból, a rádiókban leadott dalokból, ami miatt különösen érzékenyen reagálnak a fájlcserélés miatt bevételkiesésre. A kalózkodásnak köszönhetõen a Sony a 2000. évi méretének a felére csökkent" - mondta tanúvallomásában Jennifer Pariser.
Fura. Én azt hittem, pont a kiadónak jó, ha a zene lemegy a rádióban, mert akkor legalább több emberhez jut el, aki magától soha az életben nem hallgatná meg. Más kérdés, hogy a _zeneipar_ által termelt zene manapság minden, csak nem értékes.
Fura. Én azt hittem, pont a kiadónak jó, ha a zene lemegy a rádióban, mert akkor legalább több emberhez jut el, aki magától soha az életben nem hallgatná meg. Más kérdés, hogy a _zeneipar_ által termelt zene manapság minden, csak nem értékes.
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehûti a lábamat.
Pf, szánalmasak ezek a kiadók, ahogy vergõdnek, de már nem sokáig.. lassan úgyis kihalnak<#mf2>#mf2>
Ráadásul ez a név h "parizer"....<#vigyor5>#vigyor5>
Ráadásul ez a név h "parizer"....<#vigyor5>#vigyor5>
\"...lámák kíméljenek.\"
Sose gondoltam volna, hogy valaki megdícséri a media playert
<< A kiadók ma már alig vagy egyáltalán nem tesznek szert bevételre a turnékból, a rádiókban leadott dalokból, ami miatt különösen érzékenyen reagálnak a fájlcserélés miatt bevételkiesésre. A kalózkodásnak köszönhetõen a Sony a 2000. évi méretének a felére csökkent" - mondta tanúvallomásában Jennifer Pariser. >>
Jaj te szegény. Még a végén megsajnálom a teljesen felesleges szerepet betöltõ, állami és/vagy közpénzeket megcsapoló, törvényeket befolyásoló, kisembereket szívató idióta fejedet. Csak 99 százalékot teszel zsebre a CD-k árából, nem pedig 100 százalékot.
Kapitalizmus van bazz. Eddig megszedted magad, mert kellettél, most már viszont felesleges vagy. Szart árulsz drágán, nem tudsz versenyezni még a rossz minõségû MP3-akkal sem, amik ráadásul rosszul vannak címkézve, és lassan lehet õket letölteni. Egy album felett monopóliumot élvezel, nincs igazi versenyhelyzet.
Jaj te szegény. Még a végén megsajnálom a teljesen felesleges szerepet betöltõ, állami és/vagy közpénzeket megcsapoló, törvényeket befolyásoló, kisembereket szívató idióta fejedet. Csak 99 százalékot teszel zsebre a CD-k árából, nem pedig 100 százalékot.
Kapitalizmus van bazz. Eddig megszedted magad, mert kellettél, most már viszont felesleges vagy. Szart árulsz drágán, nem tudsz versenyezni még a rossz minõségû MP3-akkal sem, amik ráadásul rosszul vannak címkézve, és lassan lehet õket letölteni. Egy album felett monopóliumot élvezel, nincs igazi versenyhelyzet.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
media player csodákra képes <#idiota>#idiota>Nem egy lemezt grabbeltem már én is vele
Az elõadók sokkal jobban keresnének, az ingyen zenével...
Ismertebbé, népszerûbbé válnának, többen járnának a koncertekre. = több pénz. Persze a kiadók éhen halnak. :-)
Ismertebbé, népszerûbbé válnának, többen járnának a koncertekre. = több pénz. Persze a kiadók éhen halnak. :-)
Nemhogy zenét, szoftvert is lehet másolni. Pontosabban több országban van minden eredeti-szoftver tulajdonosnak joga arra hogy a szoftverét egy, azaz egy példányban lemásolhassa ami egyfajta biztonsági másolatként funkcionál. Amúgy a gykorlati alkalmazás fordítva van, a másolt lemezeket koptatják, majd amikor azok elhasználódtak jöhet az újabb mûködõ másolat. SÕT! Hallottam nemzetközi híradóban olyan esetrõl hogy egy felhasználó beperelt egy céget mert olyan másolásvédelem volt a lemezen ami miatt nem tudta átmásolni a lemezt, és így megfosztották a törvényadta jogától hogy ezt megtegye ... a srác pert nyert.
A Sony másolásvédelmérõl meg annyit hogy 4 éve egy másolásvédett Sarah Connor CD-t legrabbeltem Windows Media Player 9-el ... semmiféle másolásvédelmet nem láttam, úgy leszedte a számokat mint akármelyik másik CD-rõl.
A Sony másolásvédelmérõl meg annyit hogy 4 éve egy másolásvédett Sarah Connor CD-t legrabbeltem Windows Media Player 9-el ... semmiféle másolásvédelmet nem láttam, úgy leszedte a számokat mint akármelyik másik CD-rõl.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
JÓ lenne hallani a másik felet is nem csak a szóniét...
MP3ra másolás=lopás??Hüjeség
És mi van a biztonsági másolatokkal?Akkor is lopok?
MP3ra másolás=lopás??Hüjeség
És mi van a biztonsági másolatokkal?Akkor is lopok?
← ElőzőOldal 2 / 2