Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
Ahogy megígértem kijavítom a ledproblémát a póton
Vélemény jöhet!
Íme
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Am addig mást te ne oktas ameddig te nem tudod felfogni h használd a VÁLASZ ERRE gombot!!!
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Remélem ez az iménti intermezzo most már nem állandó,mint régebben volt.
sjani: végülis jól láttad,az elsõ modell bordó volt.Késõbb festettem át ezüstre.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egy kérdés: Ez ugye annak a DAF-nak az interiora ami az elsõ képen van akkor az interiornál miért pirosak azok a részek aminek elvileg szürkének kellene lennie (pl.:visszapillantó stb.)?
<#vigyor3>#vigyor3> Nem piszkálásból csak észrevettem.
Látom valakinek rossz napja volt és itt akar kitûnni a többiektõl..........hát.........nemkéne
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
A mappás dologban meg nem értem mi a kötözködés. Te kezdtél el balfaszozni,meg hõbölögni,meg felháborodtál,hogy az igenis teljesen mind1,
Bocs "haver",de igazam van. És tök mind1,hogy mit durrogsz itt nekem,akkoris bannolva leszel innen. Na visszhall,innentõl leszarlak.
к.ιηтнуα.
ma 20:47 | privát | válasz erre | #105618
De minek csillagozni? Szétbarmolod a topikot. Mellesleg:
nem "mappa" hanem map.
mintha ezt te írtad volna, vagy csak a látszar csal?
Ráadásul te áldoztál még arra is idõt hogy betegyél két képet, hogy megmutasd milyen "OKOS vagy..taps haver
Elvégre mégiscsak akkor szájjal van itt,õ tuti mindenhez ért. <#hehe>#hehe>
www.szobi.picturepush.com
Btw,egyik kamionon nem ég egyik lámpa sem,kivéve a normál lámpák. Tudnál segíteni?
Illetve a lökhárító világosabb a többi cuccnál. Calculate parancs megvolt,nem tudom mi lehet a probléma...
Látom,nagyon nagy góré vagy itt én meg újreg,gondoltam vagy olyan jófej és nagy tudású,hogy tudsz ebben segíteni,hamár így arcoskodsz errefele.
Várom a válaszod!
erre te elkezdted õt szídni!
szóval gondolkozz el egy kicsit...
de innentõl én kiszálltam a vitából, nem szeretnék ilyen emberek miatt mint te büntipontot kapni...
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Régebb óta van itt, és sokkal-sokkal többet segített mindenkinek mint te.
Szóval nyugi.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
itt már megvan az a csapat akik nem szoktak kötekedni!
nem hiányoznak senkinek az ilyen emberek mint te!
vagy
Szerintem kurvára nem mind1 öcskös :)
nem "mappa" hanem map.
#105612-És ilyen csillagos valamiket ne csinálj elég ha be írod rendesen és majd ír rá valaki.
Elõre is kösz
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Mondja már meg nekem végre itt valaki "értelmes ember"légyszíves honnan lehet letölteni olyan programot amivel kamiont lehet csinálni!!!!!!!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Köszi
akela: még mindíg keresem az állam........<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...