Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Árnyékot javítsd úgy,hogy collisiont megnyújtod kicsit hosszában,addig,amíg az egész húzót és pótot körbe nem éri.
Kerék dummykat állítsad szépen,amíg nem lesz ilyen elõrebukott az egész. Ha már itt tartasz,akkor szerintem a kerekeket is cseréld le a húzón. Üveggel nincs sok munka. Egyszerûen benthagyod Zmodban is,de az átlátszóságért felelõs pipát benthagyod. Csinálsz neki egy külön mat-ot,hozzárendelsz egy DDS-t (inkább szedj ki egy másik kamionból). Matot pedig átírod megint egy másik kamion üveghez tartozó matja alapján.
Ha ezeket megcsinálod,akkor egy értelmesebb gép lesz belõle. De van még vele meló,az tény.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Árnyék szerinted nem szar egy kicsit? Kerekek szarok (legalábbis a húzón),az egész elõreakar bukni. Üveg meg eltûnt...
én kis drágaságom:$
Egy apró jótanács :
Amíg képet csinálsz,legalább addig rakd rá az élsimítást a játékra,mert így borzasztó. Engem nagyon zavar,nagyon elrontja a képet.
Amugy privát ez a gép?
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
Csak akkor nem értem mért válalta el a hg ha bese néz 😞
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
De hogy mit ábrázol, arra még nem jöttem rá 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...