Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
de hát tudod vannak igazi kamionosok akik több mindt 1 hónapig hajtják a kamiont és utánna cserélnek vagy mennek tovább azzal!
meg vannak áll kamionosok akik meg csak max 2 hétig mennek
de hát tudod ez az õ baja
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Elmentem Kirakni a Kamiont a kereskedésbe el adom vigye akinek kell!Nekem lesz jobb<#vigyor2>#vigyor2>Man TGX XXL Nyárára Meg egy XLX

GTS
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Õk gondolták igy, és hát tudod az igazság mellett van a nagyobb tömeg ; )
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
sjani1995: ez a link meg nem jó, amúgy minden tuti, köszi, hogy próbáltatok segíteni!
De hát Tinka123 tudod van az a mondás:
Többség dönt Egység NYAL
a Többség azok ti vagytok
az egység meg mijuska vagy kicsoda😄😄
Megint bemutatkoztunk?
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
így van, éld a saját életed, nem kötelezõ itt fórumozni
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Itt osztod az észt, ahelyett hogy nyugodtan, okosan megbeszélnétek.
Most hogy itt szidód mindenki szüleit , csak az jön le, hogy te is egy kis gép elõtt ülõ kis b*zi vagy. Ha higgadtan mondanád sokkal elõrébb lennénk.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
-Ahogy írtad "a fõcigány" egy olyan ember, akitõl csak tanulhatnál, és olyan aki igenis szokott segíteni az embereken, ezeket pl. akkor is megtalálod ha visszaolvasol!!!
- "mellete meg a sok kis csicska"- olyan fórumozó, aki szereti a játékot, segítségre van szüksége, kamionját-útját mutatja meg vagy csak szereti olvasni a topikot ezért jár ide!!! /Nem fura, hogy minndeki "a fõcigány" mellett van? Szerintem ennek oka van/ (Mellesleg az Õ nevükben is kérlek, hogy kultúráltan szólj hozzájuk is, ezt elõre is köszönöm!)
- "MIT és HOGYAN" - ezt kérlek mellõzd, mert az internetes fórumozó átlag ember nem szereti ha folyamatos, nagy betûkkel írnak (kiabálnak) /ha esetleg bejársz kommunikáció órára, majd tanulsz errõl"/
Remélem ebbõl értesz és nyugodtan, értelemesen, szitkozódás nélkül tudsz majd ide írni, és örömmel látogatod majd a topikot. Ha veszekedni van kedved, ott az OFF-topik, vagy akárhogy, de ne itt!!! Remélem hat amit írtam, ha nem akkor tényleg javíthatatlan vagy és ban-t kapsz, vagy inkább, ha ezeket nem tudod betartani, ne is járj ide, csak azért, hogy másba beleköss!!! /nem érdekel ki kezdte!!!/ Köszönöm!!!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Soha többet. Inkább: Ég Veled....(szükség is lesz rá...)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nagyon kemények lettünk
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
am itt csak szégyeníted magad de további sok sikert hozzá
#105678:Jol beszélsz 😉
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Sebaj,majd egyszer emberedre akadsz remélem és megtanulod a leckét. 😊)))
Amugy, ha az alföldön laksz akk para mert odáig nem fogok elmenni miattad 😄!
De ha Dunántúli vagy pontosabban Vas Megyei akkor Szombathely, Hadnagy u 1
Szerdán csak 4 órám van lehet jönni majd a Pelikán parkba lerendezzük!
HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63
mellesleg a vitát meg a szitkozódást te robbantottad ki. Szóval inkább maradj csöndben és húzd meg magad.
ne reagálj a hülyeségeire és ne ereszkedj le ennek a hülyének a szintjére,mert ott tényleg megaláz minket 😊
Le játszhatjuk! Hol, Mikor?
Mellesleg hány éves is vagy te?
Mert kb a 9 éves hugom okosabb nálad!: )
Ha jól tudom senki nem kötött beléd csak kijavitottak, és nem ugyanaz elõször gondolkodjál utána irjál!
APÁMARÓL MEG LESZÁLLSZ ! Meg anyámrol is mert apontozott rész az róla szól!
Értve vagyok?
Am meg kuuurvára nem mind1 mit irsz!
Csicskageci!
egyébként szép grat!
Am jó reggelt! <#vigyor5>#vigyor5>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Ezen az oldalon találsz minden márkához kereket😉