Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Megint egy kis off:$
Köszönönöm mindenkinek aki gyújtott,kit tudok az péistike,talán atis az te lennél,meg azoknak akiknek nem tudom ott nevét,nagyon szépen köszönöm<#worship>#worship>
Becsüljétek,tiszteljétek a barátaitokat!Nem tudni mikor mi történik<#rinya>#rinya>
"Azok a barátaink, akiket elveszítettünk, nem a földben pihennek, hanem bent lakoznak a szívünkben."
On
Bocsi még 1x<#szomoru1>#szomoru1>
к.ιηтнуα.
am szép lett nagyon....
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
(Akinek van mûködõ linkje a 360°-os belsõ kamera modhoz az belinkelhetné.)Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
The Truck Is My Life
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mérhetetlen köszönet LezFiddler-nek!!! Még kap egy-két apró extrát és kész lesz
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Egy kis off<#szomoru1>#szomoru1>
Csak egy gyertyát gyújtson,aki 1ütt érez velünk tudom ennek semmi köze ehhez,meg minden,de NAGYON JÓ barátunk volt<#rinya>#rinya>
És tényleg bocsi az offért<#rinya>#rinya>
к.ιηтнуα.
Opel Movano 2.8DTi
Calais
Leszállás a hajóról Doverban.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Mind1 pls ne kezdjünk el mi is vitázni ezen
к.ιηтнуα.
Opel Movano 2.8DTi
к.ιηтнуα.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
к.ιηтнуα.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
<#zavart2>#zavart2><#levele>#levele>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
The Truck Is My Life
к.ιηтнуα.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Egy kis off a többi között...véletlenül nem tudjátok ki itt sg az a srác akinek a neve msnen Segéd5?<#conf>#conf>mert el akarta kérni a volvot amit csináltam,de nem adtam,és kérdezte h csinálok e neki.Csak bemutatkozni elfelejtett h honnan a címem,ki õ stb<#wow3>#wow3>
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.